BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
ακριβως οπως το λες φιλε! ποια ειναι η γνωμη σου εαν το εχεις δοκιμασει,τι εχεις δει στην τουφεκια?
Δεν έχω τέτοιο τσοκ ... με ένα Gemini LM κυνηγάω γουρούνια ... όποιος το έχει θα σε βοηθήσει.
Έχεις ρίξει καμιά τουφεκιά να δεις πως πάνε ?
Τι δεν σου αρέσει ?

Δες εδώ ... έχω ρίξει καμιά δεκαριά.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/page-299#post-773427

Δεν έχω τέτοιο τσοκ ... με ένα Gemini LM κυνηγάω γουρούνια ... όποιος το έχει θα σε βοηθήσει.
Έχεις ρίξει καμιά τουφεκιά να δεις πως πάνε ?
Τι δεν σου αρέσει ?

Δες εδώ ... έχω ρίξει καμιά δεκαριά.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/page-299#post-773427
Δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου το συγκεγκιρμενο τσοκ αλλα σκεφτομαι να το παραγγειλω για τη νεα σεζον και θα ηθελα ετσι καποιες γνωμες και αποψεις εαν υπαρχουν φυσικα

Δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου το συγκεγκιρμενο τσοκ αλλα σκεφτομαι να το παραγγειλω για τη νεα σεζον και θα ηθελα ετσι καποιες γνωμες και αποψεις εαν υπαρχουν φυσικα
Διάτρηση μην περιμένεις διαφορές.
Συγκέντρωση θα περίμενα ο κατασκευαστής να το έχει δοκιμάσει με τουλάχιστον 10 διαφορετικά δράμια (μην πω και 5-6 όπλα) και να τα παρουσιάζει στο site του.
Ζητάω πολλά αλλά όταν προσωπικά έχω δοκιμάσει 10 φυσίγγια και έχω διαθέσει πέρα από τον χρόνο μου, και χρήμα και όλα τα αποτελέσματα ΔΩΡΕΑΝ εδώ, περιμένω από αυτόν που τα πουλάει και βγάζει λεφτά να κάνει περισσότερα από εμένα.
Προσωπική άποψη όσο και να στεναχωρεί.

Το έχω αυτό το τσοκ άλλα δεν μπορώ να βοηθήσω γτ δεν το δοκίμασα ένα γουρουνάκι που σκότωσα πέρυσι ήταν με 3* και 10βολο remington.

Διάτρηση μην περιμένεις διαφορές.
Συγκέντρωση θα περίμενα ο κατασκευαστής να το έχει δοκιμάσει με τουλάχιστον 10 διαφορετικά δράμια (μην πω και 5-6 όπλα) και να τα παρουσιάζει στο site του.
Ζητάω πολλά αλλά όταν προσωπικά έχω δοκιμάσει 10 φυσίγγια και έχω διαθέσει πέρα από τον χρόνο μου, και χρήμα και όλα τα αποτελέσματα ΔΩΡΕΑΝ εδώ, περιμένω από αυτόν που τα πουλάει και βγάζει λεφτά να κάνει περισσότερα από εμένα.
Προσωπική άποψη όσο και να στεναχωρεί.
Παράγω τσοκ από 2 υλικά / σε 2 διαφορετικά configurations / με 2 τεχνολογίες στομίου / σε 9 συσφίγξεις ανά configuration / για 25 κατασκευαστές / σε 1,5 μοντέλα ανά κατασκευαστή.......περίπου 2.700 διαφορετικούς τύπους. Και θα έπρεπε (μιας και τα πουλάω και βγάζω λεφτά!!! Άκου κουβέντα ! Χωρίς κέρδος απλά θα έκλεινα, θα ήταν καλύτερα έτσι, ε; Κάποια συμπλέγματα πάντα βγαίνουν στη επιφάνεια τελικά, με εντυπωσιάζουν και τα κεφαλαία στη λέξη ΔΩΡΕΑΝ για τη χάρη να μοιραστείς τις γνώσεις σου) να τα έχω δοκιμάσει με 10 διαφορετικά φυσίγγια και με 5-6 διαφορετικά όπλα. Να πω και 5 minimum βολές με κάθε συνδυασμό; Αισίως φτάσαμε στο ευτελές νούμερο των 675.000 δοκιμών γιατί εσύ έτσι θέλεις να πιστεύεις πως είναι το επιβαλλόμενο και να τις έχω δημοσιευμένες και στο site μου (δεν τολμώ να υπολογίσω τα terabytes, ίσως αν έκανα συνεταίρο τη Microsoft...). Και αν πούμε πως κάθε δοκιμή παίρνει τουλάχιστον 10 λεπτά (όποιος έχει κάνει έστω 2 - 3 ξέρει), τότε θα έπρεπε να δοκιμάζω τα τσοκ μου 8 ώρες την ημέρα για 54 χρόνια (6.750.000 λεπτά, do the math)
Θα ήθελα δε να δω και κάποιον άλλον κατασκευαστή τσοκ να παρουσιάζει στο site του δοκιμές ως η απαίτηση των εγχώριων ballistics experts, μόνο η BRAIN είναι λάθος και δη μόνο στη χώρα της! Άσε που είναι και η μόνη που παρουσιάζει όσες χρειάζονται για παράθεση του πως λειτουργούν, υπερ-αρκετές για μη - λοβοτομημένους (αλλά πάντα ελλειπείς για άσχετους, ξερόλες και ξυνισμένους). Όλοι οι άλλοι...απολύτως τίποτα!
Αν δεν είχα τις μηχανολογικές γνώσεις , τις γνώσεις φυσικής αλλά και την εμπειρία να μπορώ να υπολογίσω σταθερές και αναλογίες μεταφοράς σχεδιασμού αποδεδειγμένης ακρίβειας ως προς την επαναληψιμότητα και την αποτελεσματικότητα , καλύτερα να έκανα άλλη δουλειά. Τα φαινόμενα όμως λένε (από ότι καταμαρτυρούν οι επαναληπτικές αγορές κυνηγών και σκοπευτών από 32 χώρες από όλο τον Κόσμο) πως πολύ καλά κάνω και την κάνω αυτή τη δουλειά!
Κάποτε έγινα μάρτυρας σε φάση που ένας σκοπευτής μπήκε μία Δευτέρα πρωί στο εργοστάσιο του Perazzi και είπε με θράσος στον Daniele Perazzi πως τη Κυριακή είχε νικήσει σε έναν αγώνα και πως χάρη σε αυτόν τα Perazzi ανέβηκαν στην εκτίμηση των θεατών και ότι του χρωστάγανε και χάρη. Το ανοίκειο ύφος του και η ξιπασιά του ήταν τέτοια που έκαναν τον πάντα ευγενέστατο γερο-Daniele να του δώσει την απόλυτα ταιριαστή απάντηση πως αυτός όφειλε ευγνωμοσύνη στον Daniele που με το όπλο που σχεδίασε καταφέρνανε μερικές μετριότητες σαν κι΄αυτόν να σταυρώσουνε και κανένα μετάλιο.
Στο τσακ είμαι.

Και για εσένα ειδικά που "λεφτά βγάζει" και θέλεις δοκιμές, πάρε μία (τη μόνη ever) δοκιμή που δημοσίευσε κάποτε ο Muller, έτσι για να εμπεδώσεις πόσο καλύτεροι είναι οι άλλοι από την BRAIN. Αυτός να δεις τι λεφτά βγάζει από κάτι κοθώνια που ακούνε Muller και φτιάχνονται.
Λοιπόν, πως σου φαίνεται η δοκιμή, διαφωτιστική;;; (την έχει ζωγραφίσει μόνος του με μαρκαδόρο;; σώπα ρε, λες; )

PatternsMuller_zpse80e7a87.jpg

Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes

Δεν έχω εμπλακεί ποτέ εδώ σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις, είναι η πρώτη και εύχομαι η τελευταία φορά, είμαι δε από αυτούς που σε κάθε ευκαιρία επαινώ και εγκωμιάζω τα Brain, ειδικά το Bell.
Γιατί όμως τέτοιο μένος απέναντι σε ένα άτομο, που χωρίς προσωπικό όφελος, αποδεδειγμένα προσπαθεί και προσφέρει πληροφόρηση με πολλές δοκιμές και κόστος σε χρόνο και χρήμα;
Επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του- και καλά έκανε- για το τι θα έπρεπε να γίνεται από τους επαγγελματίες του χώρου;
Λυπάμαι πολύ

Δεν έχω εμπλακεί ποτέ εδώ σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις, είναι η πρώτη και εύχομαι η τελευταία φορά, είμαι δε από αυτούς που σε κάθε ευκαιρία επαινώ και εγκωμιάζω τα Brain, ειδικά το Bell.
Γιατί όμως τέτοιο μένος απέναντι σε ένα άτομο, που χωρίς προσωπικό όφελος, αποδεδειγμένα προσπαθεί και προσφέρει πληροφόρηση με πολλές δοκιμές και κόστος σε χρόνο και χρήμα;
Επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του- και καλά έκανε- για το τι θα έπρεπε να γίνεται από τους επαγγελματίες του χώρου;
Λυπάμαι πολύ
Πίστευε και μη ερεύνα.

Παράγω τσοκ από 2 υλικά / σε 2 διαφορετικά configurations / με 2 τεχνολογίες στομίου / σε 9 συσφίγξεις ανά configuration / για 25 κατασκευαστές / σε 1,5 μοντέλα ανά κατασκευαστή.......περίπου 2.700 διαφορετικούς τύπους. Και θα έπρεπε (μιας και τα πουλάω και βγάζω λεφτά!!! Άκου κουβέντα ! Χωρίς κέρδος απλά θα έκλεινα, θα ήταν καλύτερα έτσι, ε; Κάποια συμπλέγματα πάντα βγαίνουν στη επιφάνεια τελικά, με εντυπωσιάζουν και τα κεφαλαία στη λέξη ΔΩΡΕΑΝ για τη χάρη να μοιραστείς τις γνώσεις σου) να τα έχω δοκιμάσει με 10 διαφορετικά φυσίγγια και με 5-6 διαφορετικά όπλα. Να πω και 5 minimum βολές με κάθε συνδυασμό; Αισίως φτάσαμε στο ευτελές νούμερο των 675.000 δοκιμών γιατί εσύ έτσι θέλεις να πιστεύεις πως είναι το επιβαλλόμενο και να τις έχω δημοσιευμένες και στο site μου (δεν τολμώ να υπολογίσω τα terabytes, ίσως αν έκανα συνεταίρο τη Microsoft...). Και αν πούμε πως κάθε δοκιμή παίρνει τουλάχιστον 10 λεπτά (όποιος έχει κάνει έστω 2 - 3 ξέρει), τότε θα έπρεπε να δοκιμάζω τα τσοκ μου 8 ώρες την ημέρα για 54 χρόνια (6.750.000 λεπτά, do the math)
Θα ήθελα δε να δω και κάποιον άλλον κατασκευαστή τσοκ να παρουσιάζει στο site του δοκιμές ως η απαίτηση των εγχώριων ballistics experts, μόνο η BRAIN είναι λάθος και δη μόνο στη χώρα της! Άσε που είναι και η μόνη που παρουσιάζει όσες χρειάζονται για παράθεση του πως λειτουργούν, υπερ-αρκετές για μη - λοβοτομημένους (αλλά πάντα ελλειπείς για άσχετους, ξερόλες και ξυνισμένους). Όλοι οι άλλοι...απολύτως τίποτα!
Αν δεν είχα τις μηχανολογικές γνώσεις , τις γνώσεις φυσικής αλλά και την εμπειρία να μπορώ να υπολογίσω σταθερές και αναλογίες μεταφοράς σχεδιασμού αποδεδειγμένης ακρίβειας ως προς την επαναληψιμότητα και την αποτελεσματικότητα , καλύτερα να έκανα άλλη δουλειά. Τα φαινόμενα όμως λένε (από ότι καταμαρτυρούν οι επαναληπτικές αγορές κυνηγών και σκοπευτών από 32 χώρες από όλο τον Κόσμο) πως πολύ καλά κάνω και την κάνω αυτή τη δουλειά!
Κάποτε έγινα μάρτυρας σε φάση που ένας σκοπευτής μπήκε μία Δευτέρα πρωί στο εργοστάσιο του Perazzi και είπε με θράσος στον Daniele Perazzi πως τη Κυριακή είχε νικήσει σε έναν αγώνα και πως χάρη σε αυτόν τα Perazzi ανέβηκαν στην εκτίμηση των θεατών και ότι του χρωστάγανε και χάρη. Το ανοίκειο ύφος του και η ξιπασιά του ήταν τέτοια που έκαναν τον πάντα ευγενέστατο γερο-Daniele να του δώσει την απόλυτα ταιριαστή απάντηση πως αυτός όφειλε ευγνωμοσύνη στον Daniele που με το όπλο που σχεδίασε καταφέρνανε μερικές μετριότητες σαν κι΄αυτόν να σταυρώσουνε και κανένα μετάλιο.
Στο τσακ είμαι.

Και για εσένα ειδικά που "λεφτά βγάζει" και θέλεις δοκιμές, πάρε μία (τη μόνη ever) δοκιμή που δημοσίευσε κάποτε ο Muller, έτσι για να εμπεδώσεις πόσο καλύτεροι είναι οι άλλοι από την BRAIN. Αυτός να δεις τι λεφτά βγάζει από κάτι κοθώνια που ακούνε Muller και φτιάχνονται.
Λοιπόν, πως σου φαίνεται η δοκιμή, διαφωτιστική;;; (την έχει ζωγραφίσει μόνος του με μαρκαδόρο;; σώπα ρε, λες; )

View attachment 73120

Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
Άλλες εταιρίες τσοκ έχουν ακούσει τα ίδια και χειρότερα από αυτά που έγραψα εδώ.
Άσε και τις γνώσεις φυσικής στην άκρη.

Ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις ιδέα από δοκιμές, ίσως και από τσοκ αν πραγματικά πιστεύεις ότι θες 675.000 δοκιμές και 54 χρόνια για τα τσοκ που παράγεις.

Τα ίδια έχω γράψει και σε άλλους κατασκευαστές ... "χαρακτηρισμούς" μόνο από εσένα εισέπραξα.

Last edited:
Άσε και τις γνώσεις φυσικής στην άκρη.
Σωστά, τι να σου πει εσένα η Φυσική; άμα λάχει την ξαναγράφεις.
Ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις ιδέα από δοκιμές, ίσως και από τσοκ αν πραγματικά πιστεύεις ότι θες 675.000 δοκιμές και 54 χρόνια για τα τσοκ που παράγεις.
Τα τσοκ μου είναι ότι πιό πρωτότυπο και καινοτόμο έχει εμφανιστεί στον τομέα των τσοκ εδώ και δεκαετίες (λένε άλλοι, όχι εγώ) αλλά εγώ δεν έχω ιδέα από τσοκ. Βρε συ, τι τυχερός που ήμουνα και χωρίς να έχω ιδέα από τσοκ εφηύρα και σχεδίασα το choke-in-choke στη τύχη!
Άλλες εταιρίες τσοκ έχουν ακούσει τα ίδια και χειρότερα από αυτά που έγραψα εδώ.
Τα ίδια έχω γράψει και σε άλλους κατασκευαστές ...
Ώστε εσύ είσαι ο Έλλην που συζητιέται στις διεθνείς εκθέσεις σπό τους κατασκευαστές τσοκ και που όλοι φοβούνται μην τους γράψεις;
"χαρακτηρισμούς" μόνο από εσένα εισέπραξα.
Μάλλον δεν θα έφτασαν τα γράμματά σου, χάλια τα ταχυδρομεία... Ξαναγράψε τους, τα περιμένουν.

Η ισχύς εν τη ενώσει! Το μέτωπο των γνωστών haters, ξυνισμένων και τοξικών παραμένει αρραγές, συνεχίστε έτσι, αυτές είναι οι μικροχαρές της ζωής.

Και δεν εννοώ τον Pantelist. Απλά ξανασκέψου τι σημαίνει να ζητάει κάποιος πληροφορίες για το BR, να αναρτάς άμεσα διαθέσιμη δοκιμή και να σου καταλογίζει "ειδικός του χαρτονιού" (υποφέρουν από αυτό το είδος όλα τα fora παγκοσμίως) ανεπάρκεια σε στοιχεία "καθώς αυτός δίνει δωρεάν" ενώ εγώ "πουλάω τα τσοκ μου και βγάζω λεφτά". Δεν συμφωνώ μαζί σου ότι αυτά θα έπρεπε να κάνουν οι επαγγελματίες του χώρου, τη δε άποψή του θα μπορούσε να την εκφράσει χωρίς υποβόσκουσες προσβολές που αναγνώριζε από μόνος του ("...όσο και να στεναχωρεί"). Εδώ μέσα όλοι σχεδόν ασχολείστε με το hobby σας, εγώ με τη δουλειά μου. Ζητάω λοιπόν και την ανάλογη διαφοροποίηση στην αντιμετώπιση (Προς όλους : τα "ειδικά λοιπόν εσύ οφείλεις κλπ" ας λείπουν, περιττεύουν ειλικρινά).
Μπορεί να μην συμφωνώ με την άποψή σου αλλά συμφωνώ με τον τρόπο εκφοράς της.

Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes

Last edited:
Πίστευε και μη ερεύνα.
Βαλε και τελεια μετα το μη και ξαναδιαβασετο να κατσλαβεις τη σωστη έννοια και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι μας και οι προσωπικες μας διαπιστωσεις να μη παρεξηγουνται αλλα απεναντιας να επεξηγουνται οπως και ορθα εκανε ο κ. Σωτηροπουλος.Ο αλληλοσεβασμος ειναι θεμελιο της προοδου.

Επι τη ευκαιρια σημερα μου εφερε φιλος μου ενα τσοκ της Briley του οποιου εκανε παρεμβαση σε οπλουργο και απο lm το εκανε σε κωνικη εξοδο 19.55.Διατεινεται οτι απο τα 5μ μεχρι τα 22μ σκουπα.Κοστος 30ευρω.Στο ερωτημα μου γιατι δεν κρατησες το bell αλλα πηγες και το πουλησες;Απαντηση καμμια σχεση στη διασπορα του τσοκ με αυτο που μου εφτιαξαν.Το ρωταω απο που προκυπτει αυτη η παρατηρηση εφοσον δεν εχεις κανει συγκριτικο τεστ το ενα διπλα στο αλλο.Απαντηση ακου που σου λεω εγω ξερω τι με διαβεβαιωνει ο οπλουργος καμμια σχεση το bell εβγαζε σφιχτες τουφεκιες.Βγαλτε τωρα συμπερασμα πως καταλήγουμε καποιοι σε προσωπικα συμπερασματα..Οπλο rafaello crιο .

Συγνωμη που παρεμβαίνω …. Αλλά θα Πάρο την θέσει του εμπόρου και του κάθε εμπόρου που πλασαρη ένα προϊόν στην αγωρα ο άνθρωπος δεν υποχρέωσε κανεναν να το αγοραση λογικο σε κάποιους να αρεση και σε κάποιους οχι δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε τίποτα επηδει εμάς δεν μας σας αρεση..θα σας άρεσε να κάνουν για σας το ίδιο με ότι ασχολείται ο καθένας οχι βέβαια…είναι κρίμα να μιδενηζουμε της γνώση και τον κόπο άνθρωπον.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΩΡΑΖΟΥΜΕ…ολλα τα αλλά είναι απλά δικαιολογίες.. Υ.Γ (δεν με έβαλε κανένα κέντρο η μιστηκη υπηρεσία να γραψω!!!!ούτε έχω αγοράσει ποτέ το συγκεκριμένο προϊόν)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back