BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα .

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει αν υπάρχει Brain το οποίο αποδίδει σαν πιο κλειστό 3* δηλαδή σχεδόν 2.5* ???

Το εργοστασιακό 3* μου δίνει έξοδο στομίου 17.90 .
Το εργοστασιακό 2* μου δίνει έξοδο στομίου 17.70 .

Ψάχνω ένα choke με αυτό το χαρακτηριστικό (Πιο σφιχτό απ' το εργοστασιακό 3*) .

Ευχαριστώ !

Υγ: Μοbile σπείρωμα & 18.4 αυλός .

Καλησπερίζω την παρέα .

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει αν υπάρχει Brain το οποίο αποδίδει σαν πιο κλειστό 3* δηλαδή σχεδόν 2.5* ???

Το εργοστασιακό 3* μου δίνει έξοδο στομίου 17.90 .
Το εργοστασιακό 2* μου δίνει έξοδο στομίου 17.70 .

Ψάχνω ένα choke με αυτό το χαρακτηριστικό (Πιο σφιχτό απ' το εργοστασιακό 3*) .

Ευχαριστώ !

Υγ: Μοbile σπείρωμα & 18.4 αυλός .
Υποτίθεται ότι είναι το ΤΜ του οποίου η τελική σύσφιξη είναι 6/10......

Υποτίθεται ότι είναι το ΤΜ του οποίου η τελική σύσφιξη είναι 6/10......
Σ' ευχαριστώ φίλε , βάση 6/10 είσαι σωστός !

Θα ήθελα να το επιβεβαιώσει & κάποιος κάτοχος (Αν όντως αποδίδει σαν πιο κλειστό 3*) γιατί δεν είναι εποχή να πετάμε 120€ .

Σ' ευχαριστώ φίλε , βάση 6/10 είσαι σωστός !

Θα ήθελα να το επιβεβαιώσει & κάποιος κάτοχος (Αν όντως αποδίδει σαν πιο κλειστό 3*) γιατί δεν είναι εποχή να πετάμε 120€ .
Ένα ίδιο τσοκ σε δύο όπλα μπορεί να διαφέρει σε απόδοση, οπότε από το πληκτρολόγιο σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για τίποτα...
Εγώ που το είχα το ΤΜ ωστόσο κ το έχω κυνηγήσει πολύ σου λέω ότι ταιριάζει απολυτα στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις κ είναι πολύ βοηθητικό σκοπευτικά σε αποστάσεις 35-40 μέτρων

Ένα ίδιο τσοκ σε δύο όπλα μπορεί να διαφέρει σε απόδοση, οπότε από το πληκτρολόγιο σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για τίποτα...
Εγώ που το είχα το ΤΜ ωστόσο κ το έχω κυνηγήσει πολύ σου λέω ότι ταιριάζει απολυτα στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις κ είναι πολύ βοηθητικό σκοπευτικά σε αποστάσεις 35-40 μέτρων
Φίλε Άρη , ευχαριστώ !
Σε αποστάσεις 25-30m λειτουργεί όπως ένα εργοστασιακό 3 ή 2 ???

Κάτι ανάμεσα σε 3 κ 2 είναι γενικά, με λίγο πιο ανοιχτή περιφέρεια
Κάτοχος ΤΜ μου είπε πως στα 25-30m αποδίδει σαν 3* εργοστασιακό χωρίς πολλά σκάγια στο κέντρο - μοιρασμένα ομοιόμορφα στον πίνακα .

Στα 35-40m μου είπε πως αποδίδει σαν 2* εργοστασιακό πάλι χωρίς πολλά σκάγια στο κέντρο - μοιρασμένα ομοιόμορφα στον πίνακα .

Κάτοχος ΤΜ μου είπε πως στα 25-30m αποδίδει σαν 3* εργοστασιακό χωρίς πολλά σκάγια στο κέντρο - μοιρασμένα ομοιόμορφα στον πίνακα .

Στα 35-40m μου είπε πως αποδίδει σαν 2* εργοστασιακό πάλι χωρίς πολλά σκάγια στο κέντρο - μοιρασμένα ομοιόμορφα στον πίνακα .
Τώρα τόσες λεπτομέρειες δεν ξέρω να στις απαντήσω, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία... δεν ξέρω γιατί να μπω στη διαδικασία να δω τη διαφορά του 3 κ 2 άστρα στα 25 μέτρα...
Αυτό που έχω να σου πω είναι οτι από τα 25 μέχρι τα 40 μέτρα αν είσαι καλά με τα μέτρα του όπλου είναι σκούπα... Εγώ είχα τρομερά ποσοστά ευστοχίας, ίσως τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Το καλυτερο θα ηταν αν το ειχε κανας φιλος σου να το δοκιμαζες στα μπασιματα στις τσιχλες και αν εμενες ευχαριστημενος να προχωρουσες σε αγορα τα υπολοιπα ειναι φιλολογικες συζητησεις ...παντως οσον αφορα την συσφιξη που ψαχνεις το ΤΜ ειναι...Το εχω σε Baikal αλλα δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει ακομη ουτε σε πινακα αλλα ουτε και σε κυνηγι που ειναι και το βασικοτερο οποτε δεν μπορω να βοηθησω ...Το Μ που εχω δοκιμασει δανεικο απο φιλο σε crio plus(αλλο οπλο...) δεν μου αρεσε ιδιαιτερα προτιμω το 3* μαμα αλλα γουστα ειναι αυτα μονο αν δοκιμασεις ο ιδιος στο οπλο σου θα βγαλεις ακρη...

Τώρα τόσες λεπτομέρειες δεν ξέρω να στις απαντήσω, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία... δεν ξέρω γιατί να μπω στη διαδικασία να δω τη διαφορά του 3 κ 2 άστρα στα 25 μέτρα...
Αυτό που έχω να σου πω είναι οτι από τα 25 μέχρι τα 40 μέτρα αν είσαι καλά με τα μέτρα του όπλου είναι σκούπα... Εγώ είχα τρομερά ποσοστά ευστοχίας, ίσως τα καλύτερα που είχα ποτέ...
Είδες διαφορά όσον αφορά τραυματισμενα πουλιά και ακαριαία σκοτωματα;

Είδες διαφορά όσον αφορά τραυματισμενα πουλιά και ακαριαία σκοτωματα;
Σίγουρα από τη στιγμή που η περιφέρεια αυξάνεται υπάρχουν κ μη ακαριαία σκοτωματα όταν δεν είσαι σωστά πάνω στο θήραμα η όταν η απόσταση μεγαλώνει πάνω από κάποιο όριο... Λογικό είναι...δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

Με benelli M2 και αυλο 18,4 το MR εχει καθαρα σκοτωματα έως τα 30 μετρα. Απο εκει και περα έχει καταβολες αρκετες στα 35, αλλα οχι παντα καθαρες. Παιζει ρολο και το φυσιγγι. Με μεσοταπο παντως 32αρι νο10 που το χρησιμοποιησα φετος, εκανε θαυματα, εως τα 30+. Και κοντινες αποστασεις τις εχει ευκολα, χωρις να χαλαει το θηραμα.

Status
Not open for further replies.
Back