Για το bx είσαι.
Μήπως έχει κάποιος LR η TL να βγάλει τουφεκιές να δουμε
Μήπως έχει κάποιος LR η TL να βγάλει τουφεκιές να δουμε
Δεν ακούστηκε ωραία αυτόΓια το bx είσαι.
Ε ναι σαφώς αλλά είπα να μη ρίχνω εκεί πανωΓια το bx είσαι.
Καλημέρα, εγώ σε παρόμοιες κατάστασεις με τo bell έχω ρίξει μονοβολα και δεκαπενταβολα χωρίς κανένα πρόβλημα.Καλημέρα! Κάτοχος κ εγώ πλέον brain mr και bell θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να ρίξω μόνοβολα κ εννιάμπιλα αν σε κάνα κυνήγι μπεκάτσα βγουν γουρούνια; (Έχει συμβεί πολλές φορές κ την μια από αυτές ήταν μια γεννημένη κ μου κυνήγησε τη σκυλα)! Το bell το δοκίμασα σκοπευτήριο κ δουλεύει άψογα!!!
Νομίζω ότι τα brain ρίχνουν τα πάντα δεν υφίσταται θέμα αντοχήςΚαλημέρα, εγώ σε παρόμοιες κατάστασεις με τo bell έχω ρίξει μονοβολα και δεκαπενταβολα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επισεις με το BX είχα ρίξει και 1 9βολο, πάλι και θετικό αποτέλεσμα.
Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, βέβαια την απάντηση θα την πάρεις από τον κύριο Σωτηροπουλο.
Καλορίζικα !!!Καλημέρα! Κάτοχος κ εγώ πλέον brain mr και bell θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να ρίξω μόνοβολα κ εννιάμπιλα αν σε κάνα κυνήγι μπεκάτσα βγουν γουρούνια; (Έχει συμβεί πολλές φορές κ την μια από αυτές ήταν μια γεννημένη κ μου κυνήγησε τη σκυλα)! Το bell το δοκίμασα σκοπευτήριο κ δουλεύει άψογα!!!
Όταν δεν έχουμε την ποιότητα των αμερικανικών σκαγιων κ συγκεντρωτηρων...θέλουμε ταχύτητα κ αλευρια για να έχουμε την διατριση στην ακραία θερμοκρασία....ααααααν θέλουμε να διατηρήσουμε το πλήθος σκαγιων ως έχει.....ειδάλλως κατεβάζεις νούμερο κ είσαι οκ......Στα μέτρα που ντουφεκάει η πλειοψηφία κανένα φυσίγγι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα διάτρησης ακόμη και 350 m ταχ να έχει.Η διάτρηση είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί όσους κυνηγούν φάσα παπί λαγό και ρίχνουν άνω των 45 μέτρων βολές εννοείται χρησιμοποιώντας κατάλληλα νουμ σκαγιων .Η ταχύτητα είναι κάτι που επιζητούν πολλοί ενώ δεν έπρεπε τόσο διότι σε κάνει να χάνεις αλλά πράγματα και να εμπλέκεται με πολλά υλικά αν πρόκειται για ιδιογομωση ή ακριβά φυσιγγια εμπορικά.Η σωστή κατανομή και η ομοιομορφία ταχύτητας στα περισσότερα σκακια της γόμωσης γεμίζουν τη τσάντα όχι το φυσίγγι των 500 μέτρων ταχύτητας
Για beretta 686 σπειρώμα mobile!!!Καλορίζικα !!!
Εχω ρίξει εννιαμπιλα αρκετές φορές χωρίς θέμα !!!
Καλου κακού κάνε μια ερώτηση στο κ.Σωτηρόπουλο.
Για τι όπλο τα πήρες ?
Θυμίζω ότι οι Ρώσοι προτιμούν κάνες με πολύ στενούς αυλούς και μικρούς κώνους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακραίες συνθήκες ... όχι ντεμέκΌταν μιλάμε για ακραία καιρικά εννοείται ότι θέλεις και κάτι ιδιαίτερο αλλα στην πλειοψηφία των κυνηγίων και έτσι που εξελίσσεται ο καιρός στον τόπο μας το ακραίο έχει γίνει σπανιότατο.
Έτσι ,τι να την κάνεις την κλαπα....θα ακούς παλαμάκια.....Θυμίζω ότι οι Ρώσοι προτιμούν κάνες με πολύ στενούς αυλούς και μικρούς κώνους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακραίες συνθήκες ... όχι ντεμέκ
Μάλλον δεν βλέπετε ειδήσεις!!!έτσι που εξελίσσεται ο καιρός στον τόπο μας το ακραίο έχει γίνει σπανιότατο.
Οχι αυτα που βλεπουμε στις ειδησεις ειναι γελιοτητες!!! με 15-20 ποντους χιονι και -5-6 βαθμους δεν καταστρφονται χορες αλλα τσαντιρομαχαλαδες !!Ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω και εγώ. Τα τελευταία 2-3 χρόνια πρέπει να έχει καταστραφεί Ελλάδα λόγω του καιρού 7 - 8 φορές......
Μάλλον δεν βλέπετε ειδήσεις!!!
Ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω και εγώ. Τα τελευταία 2-3 χρόνια πρέπει να έχει καταστραφεί Ελλάδα λόγω του καιρού 7 - 8 φορές......
Περάσματα τον Οκτώβριο, καρτερια στα 900μ υψόμετρο, και από τις 8 το πρωί και μετά, κοντομανικο. Χειμώνας 2022-2023 τζακετ 4-5 φορές... Η χώρα καταστρέφεται από την μανία του χιονιά...Οχι αυτα που βλεπουμε στις ειδησεις ειναι γελιοτητες!!! με 15-20 ποντους χιονι και -5-6 βαθμους δεν καταστρφονται χορες αλλα τσαντιρομαχαλαδες !!
Δεν πιστεύω στο στρατηγό άνεμο,ούτε στη φονική πυρκαγιά ,και την καταστροφική πλυμήρα ,και τη σφοδρή χιονόπτωση εφόσον συνεχίζω να πιστεύω ότι την ευθύνη την έχει ο υπεύθυνος μαλάκας που δεν ξέρει που παν τα δύο.Και από κάποιον χρίζεται κουμάντο.Μάλλον δεν βλέπετε ειδήσεις!!!
Τι έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια πάντως! Κάτι συμβαίνει σε τούτη τη χώρα!Δεν πιστεύω στο στρατηγό άνεμο,ούτε στη φονική πυρκαγιά ,και την καταστροφική πλυμήρα ,και τη σφοδρή χιονόπτωση εφόσον συνεχίζω να πιστεύω ότι την ευθύνη την έχει ο υπεύθυνος μαλάκας που δεν ξέρει που παν τα δύο.Και από κάποιον χρίζεται κουμάντο.
Ο "υπεύθυνος μαλ@κ@ς" επιβιώνει και διαιωνίζεται γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΤΕ με αυτά τα καθεστώτα που μας διαφεντεύουν όλα αυτά τα χρόνια.Δεν πιστεύω στο στρατηγό άνεμο,ούτε στη φονική πυρκαγιά ,και την καταστροφική πλυμήρα ,και τη σφοδρή χιονόπτωση εφόσον συνεχίζω να πιστεύω ότι την ευθύνη την έχει ο υπεύθυνος μαλάκας που δεν ξέρει που παν τα δύο.Και από κάποιον χρίζεται κουμάντο.