Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν σε ένα φόρουμ να είναι ενεργός η μη ενεργός ,δικιά του επιλογή ήταν να μην συμμετέχει ,θα μπορούσε απλά να μην δίνει βάση και να μην απαντάει σε μυνήματα που θεωρεί κακοπροαιρετα,όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκε και τώρα όπου είπε ότι απλά δεν θα ασχολείται με μυνήματα που κατά την άποψη του απλά δεν υπάρχει λόγος να απαντηθούν και του βγάζω το καπέλο για την τοποθέτηση του αυτή μιας και την θεωρώ πολύ δίκαιη και σωστή .Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι τα BRAIN είναι καλά τσοκ ως πολύ καλά θα έλεγα απλά ο καθένας μας έχει τα δικά του θέλω τα δικά του γούστα που πολύ απλά μπορεί το BRAIN να μην τεριαζουν σε αυτά ,αυτό όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια ενός Έλληνα γνωστη της βλητικής να βγάλει ένα πολύ καλό τσοκ ! Σε γενικές είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάνω τον άλλον να αισθανθεί άσχημα με τον τρόπο που εκφραζομαι ,προσπαθώ ακόμα και τα αρνητικά να τα εκφράζω με ευγένεια και πολιτισμενα ,κάποια στιγμή ανέφερα στον Κ. Σωτηρόπουλο τι είδα από το bell με το όπλο μου στον πίνακα και στον κυνηγοτοπο με ευγένεια μου απάντησε και μου εκφρασε την δικιά του οπτική εικόνα και γνώμη ,προσωπικά εκτίμησα το ότι μου απάντησε , άσχετα εάν συμφωνώ η όχι με την γνώμη του ,άλλωστε ποιος ο λόγος να έρθω σε αντιπαράθεση από την στιγμή που ξέρω ότι έχουμε άλλη οπτική γωνία σαμπως θα τον πείσω η θα με πείσει ,μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι εκφράζουμε την άποψη μας σεβόμαστε του άλλου και ο καθένας συνεχίζει όπως θέλει ,στην προκειμένη περιπτωση εάν το τσοκ μας κάνει τα γούστα το αγοράζουμε εάν όχι δεν το αγοράζουμε