Πρώτον:
O Ιζνογκούντ είναι ο ήρωας του Γκοσινί που λέει τη φράση κλισέ ¨θέλω να γίνω Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη", αν αυτό σε προσέβαλε τότε μάλλον στερείσαι της αίσθησης του χιούμορ. Το αν γίνομαι μικρός (
ή είμα παρορμητικός αυτό προφανώς δεν έχεις το επίπεδο να το κρίνεις. Έχεις πολύ εμπαθή και επιθετική προδιάθεση που σου αλλοιώνει τη κρίση.
Δεύτερον:
"η ερώτηση μου ήταν καθαρά λόγω περιέργειας ...." Δηλαδή ακριβώς ο ορισμός αυτού που λέμε κουτσομπολιό. Από το Βικιλεξικό "κουτσομπολιό :
αργόσχολη συζήτηση ή
σχολιασμός (
κακόβουλος ή και
καλόβουλος) πράξεων και ενεργειών άλλων ανθρώπων. Και τώρα πες μας τι εννοείς με το φοβερό "...φαντάζεσαι ανώτερο ατσάλι... απλά" τι απλά;;; για ολοκλήρωσε να δούμε τι θες να μας πεις.
Και πάλι δεν απαντάς στο τι θα σου προσέφερε αυτού του είδους η γνώση τη στιγμή που μόνος σου λες ότι δεν θα αγόραζες ποτέ τίποτα από εμένα!!!!!
Τρίτον:
Είναι προφανές εδώ και καιρό από τα σχόλιά σου και τη γενικοτερη στάση σου πως δεν θα αγόραζες από μένα ούτε τα φλούδια από τα στραγάλια, άσχετα από οτιδήποτε, όχι μόνο το ειρωνικό ή μη ύφος μου. Όμως η εμπάθεια δεν χαρακτηρίζει έξυπνους ανθρώπους...
PS "Αν ήμουν εσύ....." βρε συ, παραδέξου το, τόχεις αυτό το κατιτίς του Ιζνογκούντ μέσα σου ε;;;