OK αγαπητά μέλη. Και τώρα όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει σε διαγωνισμό φωτογραφίας ή / και video με κυνηγετικά ή σκοπευτικά θέματα που να φαίνονται τα BRAIN. Και εγώ αλλά και οι αντιπρόσωποι άλλων κρατών ψάχνουμε ωραίο οπτικό / οπτικοακουστικό υλικό για τα sites μας. Το καλύτερο video και η καλύτερη φωτογραφία θα βραβευθούν με ένα set 3 τσοκ BRAIN το καθένα, τα δεύτερα κάθε κατηγορίας με set των 2 τσοκ και τα τρίτα με 1 τσοκ ο καθένας. Ο διαγωνισμός θα λήξει τέλος Νοεμβρίου. Το υλικό θα πρέπει να στέλνεται στο mail της εταιρείας,
info@brainchokes.com
Ξέρω πως υπάρχει ειδικό thread για φωτό κλπ αλλά πιστεύω πως καλύτερα είναι να απευθυνθώ εδώ που κατά τεκμήριο υπάρχουν περισσότεροι κάτοχοι BRAIN.
Έχω ήδη χρησιμοποιήσει τέτοια φωτό στο υπάρχον site της BRAIN, στην αρχική σελίδα (η φωτό με τις τσίχλες και την παραλλαγής καραμπίνα) που μου έστειλε πριν από καιρό ο aris-kalamata (χωρίς να μου ζητήσει τίποτα ο άνθρωπος, του είχα πει μόνος μου για ένα τσοκ που δεν θυμάμαι και αν το έστειλα).
Για πλήρη διαφάνεια και αν τελικά παρακινηθούν αρκετοί, όλες οι φωτο και τα video θα παρουσιαστούν εδώ (με την άδεια της διαχείρισης αν υπάρχει φόβος να βαρύνει πολύ το site) και θα τεθούν σε ψηφοφορία. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, τελείως δημοκρατικά, θα αποφασίσω εγώ μόνος μου!!!!
Όποιος θέλει να συμμετάσχει, καλοδεχούμενος.