Με 30γρ ν8 κ ν9 σε περπατητο δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα..περσι ηθελα να παω στον "ακραιο" συνδιασμο των 30γρ ν7 για περπατητο,μονο κ μονο για να δω αν θα εχω τις ιδιες επιτυχιες η αν θα αλλαξει κατι..δεν τα δοκιμασα ομως..αν εχει τσιχλες αργοτερα θα επανελθω πανω σε αυτο..να κανω και μια ερωτηση στο Χρηστο. Τσιχλα κυνηγαω περπατητο μονο με B&P MB 32 9αρι τουλαχιστον 10 χρονια με το φυσιγγι να ειναι παντα το ιδιο (πληρωνεις κατι παραπανω, αλλα εισαι σιγουρος) , επισης ομως το πρωι με την υγρασια πολλες φορες εριχνα το πρωτο κουτι B&P F2 34gr 8αρι (επισης χρονια κυνηγαω με αυτο τον συνδιασμο και το F2 ποτε δεν με ειχε προδωσει). ΑΛΛΑ ... ΑΛΛΑ, παντα το F2 το εριχνα με carlson's 4* , περσι κανω την δοκιμη και το ριχνω με το Bell ..... εεε ΔΕΝ μπορουσα να σταυρωσω πουλι!!! ριχνω ενα κουτι και περνω 3-4 τσιχλες! Αλλαζω σε ΜΒ32 9αρια και επεφταν γαζι τα πουλια! Παω την μεθεπομενη με αλλο κουτι F2 απο την ιδια παρτιδα μαλλον .... ξανα τα ιδια, μεχρι και ο καραγκιοζης γελαγε...σε σχεδον κουτι ζητημα να πηρα 2 πουλια, βαζω τα ΜΒ32 .... μπαμ και κατω!!!
Αν και το εχω ξαναγραψει , προσωπικη αποψη, αλλα για πουλια παντα ... μηπως το bell θελει σκαγια , δλδ 9-10 νουμερο, στο σκοπευτηριο που ριχνω με bell 28αρια με 8αρι μια χαρα σπανε τα δισκακια, αλλα ειναι δισκακια οχι τσιχλες με υγρασια 90% και 10 βαθμους.
ΕΚΤΟΣ να τα F2 ηταν "μουφα" παρτιδα. Δεν ξανα εκανα δοκιμη λογο ψυχολογιας....φετος θα την κανω βεβαια.
Ναι ειναι παραξενο με 34γρ κ μαλιστα με φυσιγγι που φημιζετε για τις αποδοσεις του στην υγρασια..ισως κατι να αλλαξε..
Θα σου ελεγα επανελαβε παλι με οποιο 30γρ σου αρεσει κ θα δεις οτι βλεπεις κ με τα 32γρ..
Καλοριζικα καλες τουφεκιες!Σήμερα παρέλαβα τα τσοκ τιτανίου που μου έστειλε ο Χρίστος. Όντας κάτοχος δυο τσοκ Maxis CG μετά από επικοινωνία που είχαμε του ζήτησα αν ήταν δυνατόν να μου τα αντικαταστήσει λόγο αλλαγής όπλου (Blaser) κάτι που αποδέχτηκε αμέσως. Η αλλαγή έγινε δίχως καμιά επιβάρυνση αν και ζήτησα κάτι τέτοιο και αυτό νομίζω τον τιμά ιδιαίτερα σαν επαγγελματία και τον ευχαριστώ πολύ για την πράξη του αυτή. Τα τσοκ όπως θα δείτε και στις φώτο είναι άψογα σε φινίρισμα και απόλυτα σε εφαρμογή στις κάνες. Τώρα απομένει να κάψουμε μερικά πιατάκια και γιατί όχι και καμιά "γαλάζια κυρία" στο καρτέρι!!
Last edited: