Αυτό δεν είναι λίγη σάλτσα, κανονικό στιφάδο έφτιαξε ο τύποςΌταν θέλεις να πουλήσεις το όπλο και βάζεις λίγο σάλτσα στην περιγραφή View attachment 87108
Αυτό δεν είναι λίγη σάλτσα, κανονικό στιφάδο έφτιαξε ο τύποςΌταν θέλεις να πουλήσεις το όπλο και βάζεις λίγο σάλτσα στην περιγραφή View attachment 87108
Ο άνθρωπος το χει ,θα μπορούσε να είναι νουμ ένα πωλητής εάν τα λέει έτσι και στις γυναίκες δε θα έχει αφήσει ούτε θηλυκή γάτα .Όταν θέλεις να πουλήσεις το όπλο και βάζεις λίγο σάλτσα στην περιγραφή View attachment 87108
Ο άνθρωπος το χει ,θα μπορούσε να είναι νουμ ένα πωλητής εάν τα λέει έτσι και στις γυναίκες δε θα έχει αφήσει ούτε θηλυκή γάτα .
Λίγο; Σούπα το έκανε από την πολύ σάλτσαΌταν θέλεις να πουλήσεις το όπλο και βάζεις λίγο σάλτσα στην περιγραφή View attachment 87108
Καλορίζικη και καλοντούφεκη η Ιταλίδα.Απο αυριο η astro συνθετικη με 71 καννη στα χερια μου. Αναμενω και δυο κικς για το οπλο απο εξωτερικο σε ** και 4
Καλορίζικη. Να χαρείς ωραίες τουφεκιές.Απο αυριο η astro συνθετικη με 71 καννη στα χερια μου. Αναμενω και δυο κικς για το οπλο απο εξωτερικο σε ** και 4
Έκανες καλή επιλογή σε όλα, καλορίζικο.Απο αυριο η astro συνθετικη με 71 καννη στα χερια μου. Αναμενω και δυο κικς για το οπλο απο εξωτερικο σε ** και 4
Καλορίζικο. Ωραίο τουφέκιΣας ευχαριστω.το εχω τουφεκισει το οπλο,το εχει φιλος και ηταν σαν δικο μου .το πηρα ετσι.
Να ειστε καλα
Πρέπει να την έχει αγοράσειΌπως είναι γνωστό, η Μαρόκι κατασκευάζει τα όπλα της Μπρέντα. Η Μπρέντα ανήκει στην Μαρόκι ή απλώς κατασκευάζει τα όπλα γι' αυτή όπως παλαιότερα η Μπερέττα;
Ανήκει στην μαροκι την έχει εξαγοράσει.Όπως είναι γνωστό, η Μαρόκι κατασκευάζει τα όπλα της Μπρέντα. Η Μπρέντα ανήκει στην Μαρόκι ή απλώς κατασκευάζει τα όπλα γι' αυτή όπως παλαιότερα η Μπερέττα;
Κανείς ?Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της breda astro synthetic που έχω παραγγείλει σε 71 πόντους καννη. Θα ήθελα να ακούσω γνωμες για το συγκεκριμένο όπλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων