Breda Team

τώρα που την παραγγείλες θα μας πεις εσύ τη γνώμη σου όταν με το καλό παραλάβεις.
Εγώ τη παρέλαβα σήμερα !!!
Συνθετική 66cm και προέκταση για 71cm.
Αλλά ως που να τη δοκιμάσω καλό Σεπτέμβρη.

Last edited:
Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της breda astro synthetic που έχω παραγγείλει σε 71 πόντους καννη. Θα ήθελα να ακούσω γνωμες για το συγκεκριμένο όπλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Την εχω στα 61cm κανη κ συνθετικη.
Ειναι ενα παρα πολυ καλο οπλο
Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος.
Θα το ευχαριστηθεις.

Τωρα εξηγειται το otrivin στο κοντακι της πηδηξαν τα ρουθουνια(ουρα κλειστρου) Το συγκεκριμενο οπλο δεν αντεχει ρουκετεςView attachment 90544
Μάλλον δακρυζαν τα μάτια και μπουκωνε η μύτη του χειριστή με τα παο106 που έριχνε.

1000006160.jpgBreda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!

View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Καλοριζικο, ομορφο οπλο, να σαι καλα να το χαρεις

View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!

Καλορίζικο φίλε!Να το χαρείς στο έπακρο και απροβληματιστο εύχομαι.Που θα είναι σίγουρα.

Back