Manos
Staff member
τώρα που την παραγγείλες θα μας πεις εσύ τη γνώμη σου όταν με το καλό παραλάβεις.Κανείς ?
τώρα που την παραγγείλες θα μας πεις εσύ τη γνώμη σου όταν με το καλό παραλάβεις.Κανείς ?
Εγώ τη παρέλαβα σήμερα !!!τώρα που την παραγγείλες θα μας πεις εσύ τη γνώμη σου όταν με το καλό παραλάβεις.
Καλορίζικο!Εγώ τη παρέλαβα σήμερα !!!
Συνθετική 66cm και προέκταση για 71cm.
Αλλά ως που να τη δοκιμάσω καλό Σεπτέμβρη.
Καλορίζικο Φίλε!! Να το χαρείς!!! Εγώ σε 2 μήνες θα την έχω! Μέχρι τότε από την έναρξη με Beretta.Εγώ τη παρέλαβα σήμερα !!!
Ευχαριστώ αλλά γιατί 2 μήνες αναμονή ?Καλορίζικο Φίλε!! Να το χαρείς!!! Εγώ σε 2 μήνες θα την έχω! Μέχρι τότε από την έναρξη με Beretta.
Ευχαριστώ αλλά γιατί 2 μήνες αναμονή ?
Σε ένα μήνα θα έχω τα χαρτιά λόγω άδειας του ανθρώπου που τα φτιάχνει στην ασφάλεια!Ευχαριστώ αλλά γιατί 2 μήνες αναμονή ?
Την εχω στα 61cm κανη κ συνθετικη.Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της breda astro synthetic που έχω παραγγείλει σε 71 πόντους καννη. Θα ήθελα να ακούσω γνωμες για το συγκεκριμένο όπλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλοτουφεκο!Εγώ τη παρέλαβα σήμερα !!!
Μάλλον δακρυζαν τα μάτια και μπουκωνε η μύτη του χειριστή με τα παο106 που έριχνε.Τωρα εξηγειται το otrivin στο κοντακι της πηδηξαν τα ρουθουνια(ουρα κλειστρου) Το συγκεκριμενο οπλο δεν αντεχει ρουκετεςView attachment 90544
Ναι είναιΚαλησπερες σε όλους…
Μάγκες έχω μια καραμπίνα Breda Astro και μια Rafaello 123 κάννη.
Είναι συμβατικές μεταξύ τους;
Σας ευχαριστώ.
Καλοριζικο, ομορφο οπλο, να σαι καλα να το χαρειςView attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Σε Ευχαριστώ πολύ ΦίλεΚαλοριζικο, ομορφο οπλο, να σαι καλα να το χαρεις
Καλορίζικο φίλε!Να το χαρείς στο έπακρο και απροβληματιστο εύχομαι.Που θα είναι σίγουρα.View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε μου!!Καλορίζικο φίλε!Να το χαρείς στο έπακρο και απροβληματιστο εύχομαι.Που θα είναι σίγουρα.