Να το χαρεις Λιακο!!Με αυτά που είδα και στην δοκιμή αλλά και εμφανισιακά δεν μπορούσα να μην αγοράσω το όπλο!είχα χρόνια να έχω τόση ανυπομονησία μέχρι να έρθει το όπλο στα χέρια μου,έρωτας από την πρώτη βολή που λένε!μέσα στο κλαμπ και εγώ με μια 930i sporting!
καλορίζικο καλοτούφεκοΜε αυτά που είδα και στην δοκιμή αλλά και εμφανισιακά δεν μπορούσα να μην αγοράσω το όπλο!είχα χρόνια να έχω τόση ανυπομονησία μέχρι να έρθει το όπλο στα χέρια μου,έρωτας από την πρώτη βολή που λένε!μέσα στο κλαμπ και εγώ με μια 930i sporting!
να το χαρεις φιλε μου!μέσα στο κλαμπ και εγώ με μια 930i sporting!
(105Cti) . Τα δυο πρώτα μας τελείωσαν νωρίς !,,Τα οπλα που με εντυπωσίασαν ηταν η remighton 105gti η breda xanthos και breda 930. Ειναι ομως και απο τα λιγα οπλα που θα το σκεφτόμουν πολυ για αγορά.
Εγώ έχω μια τέτοια 65 2* σταθερο με 70αρα θαλαμη και ένας φίλος μου μια 62.5 με τα quickhokeΤο παλιο μηχάνημα της breda καταστράφηκε βάσει πρωτοκόλλου το 1993 αν θυμάμαι καλά
Πολλοί ψάχνουν τις καννες BREDA(R), αυτές λέγεται ότι είναι ανωτερες βλητικα
Ωραίος !
Καλοτουφεκη ναυαρχε.αντε τέλη ιουλη θα ρίξω και με 930
Κανένα καρδιακό μπορεί και να γκρεμίσω!
Ε ήμουνα σιγουροςΜου είπε ότι θα κοιμηθούνε αγκαλιά απόψε
Ηλία καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές .Με αυτά που είδα και στην δοκιμή αλλά και εμφανισιακά δεν μπορούσα να μην αγοράσω το όπλο!είχα χρόνια να έχω τόση ανυπομονησία μέχρι να έρθει το όπλο στα χέρια μου,έρωτας από την πρώτη βολή που λένε!μέσα στο κλαμπ και εγώ με μια 930i sporting!
Καλοριζικη και καλοτουφεκη Ηλια, να είσαι γερός να τη χαρείς και να σου κάνει τα κέφια!