Breda Team

Οχι δεν το πήγα να σου πω χαλάστηκα πολύ και το παράτησα μετά εφηγα για μπαρκο και τέλος. Τώρα μόλις γυρησω θα το στείλω σε έναν οπλουργο να δούμε τι θα γίνει.
Σου την έκανε από την αρχή αυτή την δυσλειτουργία?

Λογικά κάτι γινεται με το κλείστρο....
Tι να σου πω δεν ξέρω. Έστειλα μόνο την κάννη στον Γιώργο για τα σημαδια και για κώνο και μου είπε ότι ο κώνος είναι κακοφτιαγμςνος και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι λείανση.

Tι να σου πω δεν ξέρω. Έστειλα μόνο την κάννη στον Γιώργο για τα σημαδια και για κώνο και μου είπε ότι ο κώνος είναι κακοφτιαγμςνος και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι λείανση.
Τον ψιλλακη εννοείς?

Πάρα πολλες εμπλοκές με οποιοδήποτε φυσίγγι, κακή συναρμογή τω ξύλων, σημάδια στο εσωτερικό της κάννης όπου με την λείανση σε οπλουργο εφηγαν, εκεί που μπαίνει η ουρά του κλείστρου βαθειά χτυπήματα..Αλλα τι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμπλοκές.
Φίλε μου τόσα πολλα σε ένα καινουργιο όπλο σημαίνει για μένα όπλο εκτός προδιαγραφών που έπρεπε να κοπεί από τον ποιοτικό έλεγχο της εταιρείας. Η αντικατάσταση του όπλου με κσινουργιο θα ήταν το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει. Ποια ήταν η θέση της αντιπροσωπείας η της εταιρείας στο θέμα σου;

Φίλε μου τόσα πολλα σε ένα καινουργιο όπλο σημαίνει για μένα όπλο εκτός προδιαγραφών που έπρεπε να κοπεί από τον ποιοτικό έλεγχο της εταιρείας. Η αντικατάσταση του όπλου με κσινουργιο θα ήταν το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει. Ποια ήταν η θέση της αντιπροσωπείας η της εταιρείας στο θέμα σου;
Ούτε καν μπήκα στον κωπο να ασχοληθώ με αντιπρόσωπιες κλπ. Το παράτησα και μπαρκαρα.

παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο ,,,όπλο που η κάννη του έχει γραμμές μέσα δεν περνάει απαρατήρητη,,,και άντε να φύγει έτσι επειδή δεν το είδε ο Ιταλός ( απίθανο ) ,,,δεν το είδε ούτε ο αντιπρόσωπος Ελλάδα αλλά ούτε και εσύ που αγόρασες το όπλο και το πήρες στα χέρια σου ; όσο για τα άλλα θέματα και ειδικά για την ουρά του κλείστρου πίσω στην βάση που λέμε ότι βρίσκει έχω ανεβάσει φώτο πολλές τότε που είχε ξανα αναφερθεί από τον Δημήτρη αυτό

ο οπλουργός Δημήτρη που το πήγες,επειδή μίλησα μαζί του,δεν μου είπε κάτι για γραμμές εκτός κώνου θα το θυμόταν σαν εργασία ( ο οποίος γνωρίζουμε είναι σαγρέ και οχι μόνο στην δική σου κάννη αλλά σε όλες τις κάννες από 930 )

Δ
παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο ,,,όπλο που η κάννη του έχει γραμμές μέσα δεν περνάει απαρατήρητη,,,και άντε να φύγει έτσι επειδή δεν το είδε ο Ιταλός ( απίθανο ) ,,,δεν το είδε ούτε ο αντιπρόσωπος Ελλάδα αλλά ούτε και εσύ που αγόρασες το όπλο και το πήρες στα χέρια σου ; όσο για τα άλλα θέματα και ειδικά για την ουρά του κλείστρου πίσω στην βάση που λέμε ότι βρίσκει έχω ανεβάσει φώτο πολλές τότε που είχε ξανα αναφερθεί από τον Δημήτρη αυτό

ο οπλουργός Δημήτρη που το πήγες,επειδή μίλησα μαζί του,δεν μου είπε κάτι για γραμμές εκτός κώνου θα το θυμόταν σαν εργασία ( ο οποίος γνωρίζουμε είναι σαγρέ και οχι μόνο στην δική σου κάννη αλλά σε όλες τις κάννες από 930 )
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου? Και.γιατι μετά την λείανση εφηγαν οι γραμμές; Για τον κώνο ότι ήταν κακοφτιαγμςνος κλπ δεν σου είπε; Μάλλον δεν θυμάται καλά.

Αυτές τις γραμμές τις είδα μόλις πηρα τό όπλο απι το μαγαζί και του λέω τι είναι αυτές οι γραμμές και μου λέει είναι από τις δοκιμές που γίνονται στο εργοστάσιο. Όσο και να Προσπαθήσα δεν έβγαιναν.

λογικό δεν έιναι μετά την λείανση που έκανε στον κώνο να φύγουν οι γραμμές ;

και στη δική μου κάννη εξαφανίστηκαν

22090105_10155169208756799_3974891795073379093_n.jpg

22196135_10155169208721799_6161663324567813158_n.jpg

Ηλία ναι ο κώνος είναι σαγρέ και αγυάλιστος ,,,αυτό δεν έχει καμία σχέση όμως με την απόδοση της κάννης,,,εγώ ο κολλημένος τον γυάλισα,,,σε τουφεκιά που σου είπα δεν είδα καμία σοβαρή βελτίωση όπως π.χ την κάννη της Α5 μετά τον κώνο και το γυάλισμα

τώρα περί ορέξεως

Π
λογικό δεν έιναι μετά την λείανση που έκανε στον κώνο να φύγουν οι γραμμές ;

και στη δική μου κάννη εξαφανίστηκαν

22090105_10155169208756799_3974891795073379093_n.jpg

22196135_10155169208721799_6161663324567813158_n.jpg
Παύλο για εσένα είναι λογικό μόλις το έχεις πάρει το. Όπλο να έχει αυτές τις γραμμές. Έχω 5 όπλα δεν έχω ξαναδεί αυτές τις γραμμές. Ίσως να είμαι παράξενος και να είναι φυσιολογικο.

Δημήτρη μιλάμε πάντα για τις γραμμές στο τμήμα του κώνου έτσι ( το σαγρέ κομμάτι που λέμε ) ; δεν μιλάμε για γραμμές μετά το τμήμα αυτου και προς τα μπροστά σωστά ;

αν μιλάμε για το ίδιο τμήμα ναι αρχικά μου έκανε εντύπωση γιατί και στα υπόλοιπα δικά μου όπλα κανένα δεν ήταν έτσι,,,εφόσον όμως δεν επηρέαζε την τουφεκιά δεν με ενοχλούσε καθόλου,,,οπως είπα δεν είδα τρομερή βελτίωση όταν γυάλισα το τμήμα,,,εσύ είδες ;

Last edited:
Back