Ήταν ναι κι για αρκετό καιρόΜοναχα μια briley με 66 ειχα δει στο καρ πριν μηνες... Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα
Ήταν ναι κι για αρκετό καιρόΜοναχα μια briley με 66 ειχα δει στο καρ πριν μηνες... Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα
Τι σου έκανε συναδελφε?Πάντως εγώ αν κρίνω από την δική μου 930 δεν θέλω να ξανακούσω για Breda. Απογοήτευση.
Πάρα πολλες εμπλοκές με οποιοδήποτε φυσίγγι, κακή συναρμογή τω ξύλων, σημάδια στο εσωτερικό της κάννης όπου με την λείανση σε οπλουργο εφηγαν, εκεί που μπαίνει η ουρά του κλείστρου βαθειά χτυπήματα..Αλλα τι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμπλοκές.Τι σου έκανε συναδελφε?
εδω χανια σ ενα παιδι που του εκανε απ το κουτι εμπλοκες εβαλε το κλειστρο απο μια μπενελι που εχει και δεν εχει ξανακανε τιποτα.τωρα εχει στειλει το δικο της για επισκευη και περιμενουμε να δουμε τι θα γινειΠάρα πολλες εμπλοκές με οποιοδήποτε φυσίγγι, κακή συναρμογή τω ξύλων, σημάδια στο εσωτερικό της κάννης όπου με την λείανση σε οπλουργο εφηγαν, εκεί που μπαίνει η ουρά του κλείστρου βαθειά χτυπήματα..Αλλα τι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμπλοκές.
Σε ευχαριστω φίλε μου για την πλυροφορια. Θα το αλλάξω και εγώ να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι κατάσταση όμως αυτή και τα 1700 δεν είναι και λίγα.εδω χανια σ ενα παιδι που του εκανε απ το κουτι εμπλοκες εβαλε το κλειστρο απο μια μπενελι που εχει και δεν εχει ξανακανε τιποτα.τωρα εχει στειλει το δικο της για επισκευη και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει
Καθόλου λίγα.αν τον δω το Σάββατο θα τον ρωτήσω να σου πω και από ποια μπενελιΣε ευχαριστω φίλε μου για την πλυροφορια. Θα το αλλάξω και εγώ να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι κατάσταση όμως αυτή και τα 1700 δεν είναι και λίγα.
Εγώ έχω την Manchino E δεν ξέρω αν είναι το ίδιο κλειστρο με της centro.Λοιπόν αν δε κάνω λάθος έβαλε κλείστρο από centro αλλά θα προσπαθήσω να το σιγουρεψω
Και το ιδιο να ειναι..Αριστερό το ένα δεξί το άλλο..Εγώ έχω την Manchino E δεν ξέρω αν είναι το ίδιο κλειστρο με της centro.
Εχεις δίκιο Τάσο.Και το ιδιο να ειναι..Αριστερό το ένα δεξί το άλλο..
Τι ακριβώς εμπλοκές σου κάνει?σε ποιο σημείο του κύκλου φορτωσεως?Πάρα πολλες εμπλοκές με οποιοδήποτε φυσίγγι, κακή συναρμογή τω ξύλων, σημάδια στο εσωτερικό της κάννης όπου με την λείανση σε οπλουργο εφηγαν, εκεί που μπαίνει η ουρά του κλείστρου βαθειά χτυπήματα..Αλλα τι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμπλοκές.
Τι ακριβώς εμπλοκές σου κάνει?σε ποιο σημείο του κύκλου φορτωσεως?Πάρα πολλες εμπλοκές με οποιοδήποτε φυσίγγι, κακή συναρμογή τω ξύλων, σημάδια στο εσωτερικό της κάννης όπου με την λείανση σε οπλουργο εφηγαν, εκεί που μπαίνει η ουρά του κλείστρου βαθειά χτυπήματα..Αλλα τι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι εμπλοκές.
όταν ρίχνω το πρώτο φυσίγγι αλλες φορές ανεβάζει το δεύτερο αλλά δεν κλείνει το κλειστρο και άλλες φορές μου πεταει το φυσίγγι απι την αποθήκη.Τι ακριβώς εμπλοκές σου κάνει?σε ποιο σημείο του κύκλου φορτωσεως?
Το πήγες πίσω?δεν επισκευάζεται?Hλια
όταν ρίχνω το πρώτο φυσίγγι αλλες φορές ανεβάζει το δεύτερο αλλά δεν κλείνει το κλειστρο και άλλες φορές μου πεταει το φυσίγγι απι την αποθήκη.
Οχι δεν το πήγα να σου πω χαλάστηκα πολύ και το παράτησα μετά εφηγα για μπαρκο και τέλος. Τώρα μόλις γυρησω θα το στείλω σε έναν οπλουργο να δούμε τι θα γίνει.Το πήγες πίσω?δεν επισκευάζεται?