9 εκ κωνο η 930 ; ποιος στο εχει πει Μανο ;Έχει κανένας την Breda B12; Επίσης,ξέρω ότι η 930i έχει 9 εκ. κώνο γνωρίζουμε για την b12 μήπως;
bredafucili.com9 εκ κωνο η 930 ; ποιος στο εχει πει Μανο ;
Β12ιΧ 9εκ κώνος επίσηςΈχει κανένας την Breda B12; Επίσης,ξέρω ότι η 930i έχει 9 εκ. κώνο γνωρίζουμε για την b12 μήπως;
Εγώ τα διαδίδΩ αυτά μητσο9 εκ κωνο η 930 ; ποιος στο εχει πει Μανο ;
2 οπλα που εχω δει αν ειχαν 4 η 5 εκ κωνο το πολυ κ σαγρεΕγώ τα διαδίδΩ αυτά μητσο
Το σαγρέ το επιβεβαιώνω...αν και με την μετά λείανση δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι!βλητικα θεωρώ πως όπως απέδιδε αποδίδει!παντως εκεί που έγινε η λείανση και αυτός γοα 9 μου είπε Δημήτρη όπως και η μαμά εταιρία σε mail του παυλου2 οπλα που εχω δει αν ειχαν 4 η 5 εκ κωνο το πολυ κ σαγρε
Έχει κανείς υποψιν τι πλαστικά θα μπορούσα να παρω για να ταιριάζουν στην 930i.Ισως κάποια της μπενελι και να προσαρμοστούν;
1-0Έχει κανείς υποψιν τι πλαστικά θα μπορούσα να παρω για να ταιριάζουν στην 930i.Ισως κάποια της μπενελι και να προσαρμοστούν;
με πατέντα της crio comfort το κοντάκι λόγο σκανδάλης όσο για την πάπια μπαίνει λουκούμι.Έχει κανείς υποψιν τι πλαστικά θα μπορούσα να παρω για να ταιριάζουν στην 930i.Ισως κάποια της μπενελι και να προσαρμοστούν;
Σωστος αλλα καλυτερα να βαλει κοντακι απο Βi 12με πατέντα της crio comfort το κοντάκι λόγο σκανδάλης όσο για την πάπια μπαίνει λουκούμι.
Ίσως και από μ1 Ανδρέα!με πατέντα της crio comfort το κοντάκι λόγο σκανδάλης όσο για την πάπια μπαίνει λουκούμι.
Θες να μην σκοτωνει μετα κ να μπλεξεις ;Έχει κανείς υποψιν τι πλαστικά θα μπορούσα να παρω για να ταιριάζουν στην 930i.Ισως κάποια της μπενελι και να προσαρμοστούν;