Breda Team

Γειά στη παρέα..έχω μια Breda Altair special με τα εξωτερικά τσοκ αλλά έχω μονο το 2 Άρι και θέλω να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα αξίζει να αγοράσω Gemini η γνήσια μεταχειρισμένα; Έχουν διαφορά;
Γνήσια δεν υπάρχουν!!να πάρεις gemini,δοκιμασμενη συνταγή!!!

Γειά στη παρέα..έχω μια Breda Altair special με τα εξωτερικά τσοκ αλλά έχω μονο το 2 Άρι και θέλω να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα αξίζει να αγοράσω Gemini η γνήσια μεταχειρισμένα; Έχουν διαφορά;
Υπάρχουν γνήσια από Ιταλία πρόσφατα πήρα ένα cal20 δώσε μου λίγο χρόνο να βρω το σάιτ

Και έχω και τζεμινι .... καλύτερο το Breda σαν ποιότητα κατασκευής

Βλητικα δεν ξέρω

Last edited:
https://www.omps2.it/en/tools-and-accessories/chokes/compatible-chokes/external-type-breda.html

Εδω είσαι

Σε 4 μερες το είχα λίγο ακριβά μεταφορικά

View attachment 9756

Το πάνω μου ήρθε από το σάιτ που έδωσα κάτω από το επίσημο της τζεμινι σαν βαφή και σαν ακρίβεια στο βιδωμα ανώτερο το Breda
Νομίζω ότι ούτε το πάνω είναι original και ας γράφει breda. Το έχω και γω. Αυτά που είναι σίγουρα αυθεντικά είναι η σειρά που έβαλε ο φίλος παραπάνω!

Ρωτησες τιμή;
Είχε βάλει άλλη μια αγγελία με τα ίδια στοιχεία και ανέφερε τιμή τότε . Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς τώρα γιατί έχει σβηστεί , αλλά μου είχε αφήσει την εντύπωση ότι ήταν ακριβά .

Μετά τον ντόρο για τις εν θερμώ σφυρηλάτηση κάνες , κάποιων έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα .
Όπως τον άλλο που δίνει τώρα μια Astrolux στα 850€ . Παλαιότερα την είχε στα 900€ .

Last edited:
Back