Breda Team

Στην tittano και στην 930x εχει αλλαξει το κλειστρο (αν θυμαμι καλα). Θα ψαξω video να ανεβασω
Η 350 φίλε μου και συντοπίτη Πανάγο δεν είναι απλό αντιεροπορικο.ειναι το τέλειο πυραυλικό σύστημα που καταρρίπτει τ ακαταριπτα τ ατσαλοφτερα και γενικά ότι πετάει.θα στο περιγράψω ως εξής από μια ωραία φράση που είδα τυπωμένη σε μπλουζάκι φίλου ο οποίος ακόμα δεν μου έχει στείλει κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα του ευχηθώ να κάνει εμπλοκές τ όπλο του.sarcastic.
Η 350 λοιπόν περιγράφεται ως εξής IF IT FLIES IT DIES:cool::cool::cool:
Φιλαρακι ευριπο αυτο το σλογκαν το ειχe περιπου η winchester για την sx3. Flight canceled..
Ρε γιγαντα μηπως περα απο κρυφομπενελακιας εισαι και κρυφοwincherακιας;;;.yell at.

Εντάξει ο μηχανισμός.κοντάκι ,καννη ίδια?
Κοντα στο 18,55 ο αυλός με 9 πόντους κώνο και λίγο πιο ελαφρύα σκανδάλη...και με βαρίδια ρυθμίσεις του ζυγίσματος όπως και ρυθμιζόμενο κοντάκι!τιτανο είναι στο 18,4 με κοντα στους 4 πόντους κώνο!

Κοντα στο 18,55 ο αυλός με 9 πόντους κώνο και λίγο πιο ελαφρύα σκανδάλη...και με βαρίδια ρυθμίσεις του ζυγίσματος όπως και ρυθμιζόμενο κοντάκι!τιτανο είναι στο 18,4 με κοντα στους 4 πόντους κώνο!
Τελικά τι έχει το διαφορετικό ; Ανάβαστε link να διαβάσουμε και εμείς .

Στην tittano και στην 930x εχει αλλαξει το κλειστρο (αν θυμαμι καλα). Θα ψαξω video να ανεβασω

Φιλαρακι ευριπο αυτο το σλογκαν το ειχe περιπου η winchester για την sx3. Flight canceled..
Ρε γιγαντα μηπως περα απο κρυφομπενελακιας εισαι και κρυφοwincherακιας;;;.yell at.
Ο Ευριπίδης φοραει μπλούζα BENELLI ONLY φίλε. Έτσι μου είπε ο άλλος ο FAST ο Νίκος Χανιά

Έχω αλλάξει μεγάλο αριθμό όπλων.Οσοι με γνωρίζουν από εδώ μέσα το ξέρουν καλά.Η benelli εχει από τα καλύτερα αυτογεμη και ο μηχανισμός της είναι κορυφή δεκαετίες τώρα.Απο κει και πέρα είναι θέμα γούστου.Ο καθένας με τις επιλογές του.

Last edited:
Το μόνο σίγουρο που είναι με την Breda & την franchi είναι ότι έχασαν το φανατικό κοινό τους κι το μεγάλο όνομα που είχαν φτιάξει . 4 φορές πήρα Breda & 3 franchi. Όσο πίσω πας τόσο καλύτερα είναι . Τα νέα μοντέλα και από της δυο φίρμες δεν το έχουν . Ίσως γιατί δεν έχουν εργοστάσια πλέον .

Επίσης η κάνη της 930i δεν ταιριάζει στην Titano.

Back