Δηλαδή ;η κάννη άλλες γεωμετρίες.
Δηλαδή ;η κάννη άλλες γεωμετρίες.
Η 930 έχει 18,6 αυλό και μεγαλο κώνο.η titano 18,4 18,5 με μικρότερο κώνοΕντάξει ο μηχανισμός.κοντάκι ,καννη ίδια?
Φιλαρακι ευριπο αυτο το σλογκαν το ειχe περιπου η winchester για την sx3. Flight canceled..Η 350 φίλε μου και συντοπίτη Πανάγο δεν είναι απλό αντιεροπορικο.ειναι το τέλειο πυραυλικό σύστημα που καταρρίπτει τ ακαταριπτα τ ατσαλοφτερα και γενικά ότι πετάει.θα στο περιγράψω ως εξής από μια ωραία φράση που είδα τυπωμένη σε μπλουζάκι φίλου ο οποίος ακόμα δεν μου έχει στείλει κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα του ευχηθώ να κάνει εμπλοκές τ όπλο του
Η 350 λοιπόν περιγράφεται ως εξής IF IT FLIES IT DIES
Κοντα στο 18,55 ο αυλός με 9 πόντους κώνο και λίγο πιο ελαφρύα σκανδάλη...και με βαρίδια ρυθμίσεις του ζυγίσματος όπως και ρυθμιζόμενο κοντάκι!τιτανο είναι στο 18,4 με κοντα στους 4 πόντους κώνο!Εντάξει ο μηχανισμός.κοντάκι ,καννη ίδια?
Τελικά τι έχει το διαφορετικό ; Ανάβαστε link να διαβάσουμε και εμείς .Κοντα στο 18,55 ο αυλός με 9 πόντους κώνο και λίγο πιο ελαφρύα σκανδάλη...και με βαρίδια ρυθμίσεις του ζυγίσματος όπως και ρυθμιζόμενο κοντάκι!τιτανο είναι στο 18,4 με κοντα στους 4 πόντους κώνο!
Δεν έγραψα μόλις;Έχει άλλη γεωμετρία καννης λινκ δεν έχω εύκαιρο να βάλωΤελικά τι έχει το διαφορετικό ; Ανάβαστε link να διαβάσουμε και εμείς .
Ο Ευριπίδης φοραει μπλούζα BENELLI ONLY φίλε. Έτσι μου είπε ο άλλος ο FAST ο Νίκος ΧανιάΣτην tittano και στην 930x εχει αλλαξει το κλειστρο (αν θυμαμι καλα). Θα ψαξω video να ανεβασω
Φιλαρακι ευριπο αυτο το σλογκαν το ειχe περιπου η winchester για την sx3. Flight canceled..
Ρε γιγαντα μηπως περα απο κρυφομπενελακιας εισαι και κρυφοwincherακιας;;;
αμα σκεφτεσαι για εκει κατσε με αυτη που εισαι.Δυστυχώς Breda Τitano ο Δορκάς θα φέρει σε ένα μήνα , μια lusso υπάρχει αλλά και τα €1950 είναι πολλά
Γιατί το λες αυτό?καλημερααμα σκεφτεσαι για εκει κατσε με αυτη που εισαι.
γιατι εγω προσωπικα αμα πηγαινα σε αδρανια και να εδινα τοσα λεφτα θα πηγενα μονο σε benelli ,στην καρδια της αδρανιας.Γιατί το λες αυτό?καλημερα
Αμελητέα!!!Καλημερα στην παρεα, Breda Titano εχω δει με δυο διαφορετικους αυλους 18.4 κ18.5 ,υπαρχει διαφορα?
Καλημερα Τακη ,αν εχουμε δυνατοτητα επιλογης???τι παιρνουμε?Αμελητέα!!!
Επίσης η κάνη της 930i δεν ταιριάζει στην Titano.Κοντα στο 18,55 ο αυλός με 9 πόντους κώνο και λίγο πιο ελαφρύα σκανδάλη...και με βαρίδια ρυθμίσεις του ζυγίσματος όπως και ρυθμιζόμενο κοντάκι!τιτανο είναι στο 18,4 με κοντα στους 4 πόντους κώνο!