Breda Team

Δυστυχώς Breda Τitano ο Δορκάς θα φέρει σε ένα μήνα , μια lusso υπάρχει αλλά και τα €1950 είναι πολλά
εγώ λέω να περιμένεις 2000 χιλιάρικα με τίποτα δεν θα τα έδινα για λίγη φινέτσα παραπάνω. πια titano την παλιά η την καινούργια που βγήκε? ίσως στην καινούργια να έχουν διορθώσει τις παιδικές ασθένειες που έβγαλε το παλιό.

Γεια σου κρυφομπενελακια ευριπο!! Παει το αντιεροπορικο a350 πας για sp2. Zω για την μερα που θα βαλεις φωτο benelli.very funny.
Η 350 φίλε μου και συντοπίτη Πανάγο δεν είναι απλό αντιεροπορικο.ειναι το τέλειο πυραυλικό σύστημα που καταρρίπτει τ ακαταριπτα τ ατσαλοφτερα και γενικά ότι πετάει.θα στο περιγράψω ως εξής από μια ωραία φράση που είδα τυπωμένη σε μπλουζάκι φίλου ο οποίος ακόμα δεν μου έχει στείλει κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα του ευχηθώ να κάνει εμπλοκές τ όπλο του.sarcastic.
Η 350 λοιπόν περιγράφεται ως εξής IF IT FLIES IT DIES:cool::cool::cool:

Η 350 φίλε μου και συντοπίτη Πανάγο δεν είναι απλό αντιεροπορικο.ειναι το τέλειο πυραυλικό σύστημα που καταρρίπτει τ ακαταριπτα τ ατσαλοφτερα και γενικά ότι πετάει.θα στο περιγράψω ως εξής από μια ωραία φράση που είδα τυπωμένη σε μπλουζάκι φίλου ο οποίος ακόμα δεν μου έχει στείλει κι επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν θα του ευχηθώ να κάνει εμπλοκές τ όπλο του.sarcastic.
Η 350 λοιπόν περιγράφεται ως εξής IF IT FLIES IT DIES:cool::cool::cool:
Ωραίο αυτό που γράφει το μπλουζάκι το έχω δει να το φοράνε παπιατζήδες μπενελακιδες στο Αμέρικα κάτι θα ξέρουν ε χεχε .sarcastic.

Last edited:
Back