Το f16 ειναι αχρωμιοτο;
Συμφωνα με την εμπειρια σου ως σκοπευτης το 690 black edition για καρτερι θα το αγοραζες;;Δεν με πείθει σαν όπλο το F16 δεν θα το αγόραζα και αρκετά ακριβό,,,αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια
Χρωμιομενο ειναι teoΤο f16 ειναι αχρωμιοτο;
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας
Προσφατα μου περασαν μια πληροφορια και σου την κανω γνωστη οχι μονο σε σενα αλλα και σε ολους μας.Καλοριζικη η καννη σου θα το ευχαριστηθεις πολυ αλλα μαθε εαν κεντραρεται με το κλειστρο διοτι μπορει να εχει θεμα.Δεν θελω να σε φοβησω αλλα περνω την πληροφορια για λογους ασφαλειας.Τσεκαρε το θεμα. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.....................Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....
Πολύ όμορφο όπλο ,τρομερό προφίλ ,λιτό και όμορφο ,κοντάκι ομ
Δείχνει εξαιρετικό !!!!!!!!!
μια χαρά κεντράρεται δεν είχα κανένα θέμα μιας και είμαι λίγο ψυχακιας τα έχω ελέγξει όλα μέχρι και σε πιο ακριβώς σημείο χτυπάει το βελόνι το καψούλι η κάννη μετράει περίπου 1500 φυσίγγια στο σκοπευτήριο με κανένα πρόβλημα, όντος βαράει πολύ καλά δόξα το θεό, αν έπαιρνα μια κάννη τώρα πάλι την ίδια θα έπαιρνα 1000% ευχαριστημενος.Προσφατα μου περασαν μια πληροφορια και σου την κανω γνωστη οχι μονο σε σενα αλλα και σε ολους μας.Καλοριζικη η καννη σου θα το ευχαριστηθεις πολυ αλλα μαθε εαν κεντραρεται με το κλειστρο διοτι μπορει να εχει θεμα.Δεν θελω να σε φοβησω αλλα περνω την πληροφορια για λογους ασφαλειας.Τσεκαρε το θεμα. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.....................
Αντρεα χαιρομαι και σου ευχομαι τα καλιτερα.Προσωπικα θα εχω την ευκαιρια να την δοκιμασω τον Αυγουστο που θα την βαλει ξαδελφος σε μια Crio.Tωρα ενημερωνω πως οποιος ενδιαφερεται ο Δoρκας παραλαμβανει τον Ιουλιο.Θα σας παρουσιασω συγκρτικα αποτελεσματα .κατα τον Αυγουστο.Να ειμεθα καλα μεχρι τοτε.μια χαρά κεντράρεται δεν είχα κανένα θέμα μιας και είμαι λίγο ψυχακιας τα έχω ελέγξει όλα μέχρι και σε πιο ακριβώς σημείο χτυπάει το βελόνι το καψούλι η κάννη μετράει περίπου 1500 φυσίγγια στο σκοπευτήριο με κανένα πρόβλημα, όντος βαράει πολύ καλά δόξα το θεό, αν έπαιρνα μια κάννη τώρα πάλι την ίδια θα έπαιρνα 1000% ευχαριστημενος.
Φιλέ τι γίνετε εκεί με τα rockpigeon τα ξεκινισατε η οχι ακόμα?
Εγώ δεν θα τα έδινα τα χρήματα να το παρω άμα δρν δοκιμάστει 2-3 χρόνια πρώτα.....