Breda Team

είναι ένα ερώτημα που δύσκολα θα μάθουμε, αν η MAROCCHI χρησιμοποιουσε Acciaio νομίζω ότι θα το εκμεταλλεύονται σαν μαρκετινκ κατάλληλα για να τραβήξει πωλήσεις.

Ηλία έλα μια μέρα να πιούμε καφέ να στη κάνω καθρέπτη . :)

Αλήθεια η MAROCCHI στην BREDA 930 συνεχίζει να χρησιμοποιεί το περίφημο Acciaio Breda ?
Με σκλαβώνεις Μιχάλη,ο καφές θα πραγματοποιηθεί όπως και να έχει!

μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας.sarcastic.
57408066_10156451682813981_2463219737744637952_o.jpg
Καλορίζικη η καννη φίλε μου. Και πολύ καλά έκανες...

μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας.sarcastic.
57408066_10156451682813981_2463219737744637952_o.jpg
καλορίζικη καλοτούφεκη
το smooth boring τι θέλει να πεί ;;;;; έχει κάπου στο manual η στην παρουσίαση που να αναφέρει κάτι γι αυτό;;;;; :)
από μετάφραση στο google βγαίνει <<λεία τρύπα(οπή)>>

ευχαριστώ!!! και καλά ότι είναι απαλή η κάννη απόλυτα λειασμένη ότι τρυπάνε μέχρι 18,5 και από εκεί και πέρα λειαίνουν με ιδικές πέτρες ως 18,65 αυτό μου είπαν στο mail πάντως στην ουρά είδα γραμμές από τα κοπτικά που δεν είχαν λειανθεί όπως έπρεπε λεπτομέρειες....

ευχαριστώ!!! και καλά ότι είναι απαλή η κάννη απόλυτα λειασμένη ότι τρυπάνε μέχρι 18,5 και από εκεί και πέρα λειαίνουν με ιδικές πέτρες ως 18,65 αυτό μου είπαν στο mail πάντως στην ουρά είδα γραμμές από τα κοπτικά που δεν είχαν λειανθεί όπως έπρεπε λεπτομέρειες....
ok ευχαριστώ .well done.

Αντρέα δεν ξέρω με τι τρόπο λειαίνουν τις κάννες στην marocchi
αυτό που ξέρω από συνομιλίες με φίλους και απ ότι γράφει ο <<ρουφιάνος>> που λέγεται google είναι ότι:
smooth bore είναι η κάννη που είναι λεία και
rifled bore η κάννη με αυλακώσεις (ραβδώσεις)
με 2 λόγια λειόκαννη και ραβδωτή κάννη :)

Αντρέα δεν ξέρω με τι τρόπο λειαίνουν τις κάννες στην marocchi
αυτό που ξέρω από συνομιλίες με φίλους και απ ότι γράφει ο <<ρουφιάνος>> που λέγεται google είναι ότι:
smooth bore είναι η κάννη που είναι λεία και
rifled bore η κάννη με αυλακώσεις (ραβδώσεις)
με 2 λόγια λειόκαννη και ραβδωτή κάννη :)
Ακριβώς έτσι είναι..εμπορικά κόλπα, smoothe bore,power bore και πάει λέγοντας!!!

Ακριβώς έτσι είναι..εμπορικά κόλπα, smoothe bore,power bore και πάει λέγοντας!!!
Αλέξανδρε το πιθανότερο νομίζω είναι ότι για θέματα ασφαλείας κατ απαίτηση αντιπροσώπου η νόμου σε κάποια χώρα που εισάγεται έχει γραφεί
τώρα αν απέναντι στα back bore,optima bore,tribore,power bore έβαλαν ένα smooth bore καλό είναι αλλά πολλοί μπερδεύονται και δίνονται διαφορετικές εξηγήσεις με πολλές συζητήσεις :)

Αλέξανδρε το πιθανότερο νομίζω είναι ότι για θέματα ασφαλείας κατ απαίτηση αντιπροσώπου η νόμου σε κάποια χώρα που εισάγεται έχει γραφεί
τώρα αν απέναντι στα back bore,optima bore,tribore,power bore έβαλαν ένα smooth bore καλό είναι αλλά πολλοί μπερδεύονται και δίνονται διαφορετικές εξηγήσεις με πολλές συζητήσεις :)
Εγώ πιστεύω για θέμα εντυπωσιασμού γίνονται για να τσιμπάνε οι καταναλωτές!!! Η benelli ας πούμε όταν έβγαλε την ονομασία power bore και όταν τους ρώτησαν είπαν ότι είναι ο ιδανικός αυλός μεταξύ 18,3 και 18,4 λες και τόσα χρόνια έβγαζε κάτι διαφορετικό!!! Για τόσο βλάκες μας περνάνε!!!!

Back