Breda Team

Καλοντουφεκο!!!θεωρω θα δεις μια μικρή διαφορά σε σχέση με την μπενελι!
ευχαριστώ για που μπήκες στον κόπο και με πήρες τηλ και ότι απορία είχα μου την έλυσες με μεγάλη σου χαρά, παρατήρησα και τον κώνο για τις γραμμές που λέγαμε δεν υπάρχουν, ίσος δίνουν περισσότερη προσοχή στο σημείο πλέων.

ευχαριστώ για που μπήκες στον κόπο και με πήρες τηλ και ότι απορία είχα μου την έλυσες με μεγάλη σου χαρά, παρατήρησα και τον κώνο για τις γραμμές που λέγαμε δεν υπάρχουν, ίσος δίνουν περισσότερη προσοχή στο σημείο πλέων.
Ανδρέα τοτε ακόμα καλύτερα,εγώ θέλω να την πάω την δίκη μου για μια λείανση,εύχομαι ειλικρινά να σου κάνει όλα τα γούστα και όποτε μπορέσεις χτυπά ένα pm black code decoy και δεν θα χάσεις,εμενα με ξεβλαχεψε ο παυλαρα!

μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο η παρθενική δοκιμή έγινε έριξα 7 πουλες κάτω από 23 στα 25 δεν έπεσα με το 4ρι τα δισκάκια γίνονταν σκόνη, την έδωσα και σε δυο φιλαράκια και έριξαν από δυο πουλες , άρχισαν να μου λένε που θα βρούμε να πάρουμε μια κάννη και εμείς για την benelli .sarcastic..sarcastic..sarcastic. πλέων το μόνο που μένει να δοκιμαστεί στο κυνήγι υπομονή μέχρι τον αυγουστο. επίσης είδα διάφορα στην ανάκρουση.

Ανδρέα τοτε ακόμα καλύτερα,εγώ θέλω να την πάω την δίκη μου για μια λείανση,εύχομαι ειλικρινά να σου κάνει όλα τα γούστα και όποτε μπορέσεις χτυπά ένα pm black code decoy και δεν θα χάσεις,εμενα με ξεβλαχεψε ο παυλαρα!
αυτό το τσοκ θα είναι το επόμενο βήμα μιας και το έχεις δοκιμάσει κιόλας, μετά βλέπουμε και για άλλα.

μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας.sarcastic.
57408066_10156451682813981_2463219737744637952_o.jpg
Καλοριζικη με αξεχαστες τουφεκιες!

μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας.sarcastic.

φίλε καλή επιλογή να την χαρείς όσο δεν πάει του παει
αυτά να τα βλέπουν όσοι δυσανασχετούν όταν λέμε εδώ μέσα για την μαμά κάνη της βεννελι ..

Καλορίζικη ρε φίλε ,αλλά πλήρωσες άλλο ένα τουφέκι για να κάνεις όπλο την benelli; Γιατί δεν την πουλαγες να πάρεις μια 930;

φίλε καλή επιλογή να την χαρείς όσο δεν πάει του παει
αυτά να τα βλέπουν όσοι δυσανασχετούν όταν λέμε εδώ μέσα για την μαμά κάννη της βεννελι ..
αναγκάστηκα και έδωσα μια κάννη καινούρια κοπής 2017 όπλο και κάννη ήταν κατασκευής 2017 ο άνθρωπος την είχε μόνο 4 μίνες όταν την πήρα εγώ μάλλον κάτι δεν του άρεσε από την κάννη... υπήρχαν δυο λύσεις η να της κάνω κώνο η να την πουλήσω σε κάποιον που κυνηγά χοντρά θηράματα γιατί στα χοντρά σκάγια τα πήγαινε μια χαρά από 35 γραμμάρια με καλές καταβολές τόσο άθλια ήταν στα ψηλά σκάγια βαρέθηκα πέρσι να κυνηγάω τις τσίχλες ζωντανές και μέσα στα αίματα έκανα τα πάντα μπας και την βρω στα ψηλά σκάγια μια που γεμίζω κιόλας άλλα δεν.... απεναντίας όταν της έβαζα μια απλή κάννη από benelli γάζωνε... έφτασα πολλές φορές σε σημείο να την σπάσω από τα νεύρα μου εύχομαι να μην τύχη σε κανέναν ειλικρινά....
Υ.Γ η κάννη και τσοκ δεν ήταν στραβά τα είχα τσεκάρει όπως και ότι το όπλο έριχνε εκεί που έριχνα.

Καλορίζικη ρε φίλε ,αλλά πλήρωσες άλλο ένα τουφέκι για να κάνεις όπλο την benelli; Γιατί δεν την πουλαγες να πάρεις μια 930;
η αλήθεια είναι ότι είχα τρομάξει με αυτά που έβγαζαν οι 930 τα προβλήματα και κράτησα τον κορμό. πούλησα την κάννη και έβαλα τα υπόλοιπα από την τσέπη μου δυο κατοστάρικα.

η αλήθεια είναι ότι είχα τρομάξει με αυτά που έβγαζαν οι 930 τα προβλήματα και κράτησα τον κορμό. πούλησα την κάννη και έβαλα τα υπόλοιπα από την τσέπη μου δυο κατοστάρικα.

καλά έκανες ο μηχανισμός είναι κάλος στα Βenelli .well done.

...........εγώ θέλω να την πάω την δίκη μου για μια λείανση..........
Ηλία έλα μια μέρα να πιούμε καφέ να στη κάνω καθρέπτη . :)

Παναγιώτη έχουν 9 πόντους κώνο και ο αυλός είναι γύρω στο 18,55 και τα τσοκακια είναι σπειρωμα οπτιμα/κριό πλας
Αλήθεια η MAROCCHI στην BREDA 930 συνεχίζει να χρησιμοποιεί το περίφημο Acciaio Breda ?

Back