Όλα είναι marocchi καθώς breda δεν υφισταταιΤα οπλα της breda ποιος τα φτιαχνει τωρα??
Όλα είναι marocchi καθώς breda δεν υφισταταιΤα οπλα της breda ποιος τα φτιαχνει τωρα??
Σωπα ρε παιδια! Κ απο ποιοτητα τι λεει? Εχουν τα ιδια στανταρ? Θυμαμαι ενας γνωστος ειχε μια breda apollo αν δεν κανω λαθος το μοντελο. Ηταν ελατηριου κ θυμαμαι πολυ καλης ποιοτητας οπλο, γιατι το ειχαμε λυσει!Όλα είναι marocchi καθώς breda δεν υφισταται
Τα οπλα της breda ποιος τα φτιαχνει τωρα??
Η Marocchi
Ναι marocchi είναι καθώς αυτή έχει αγοράσει την φίρμα bredaΌλα είναι marocchi καθώς breda δεν υφισταται
αυτό πια είναι καθαρά εκτίμηση υποκειμενικήΣωπα ρε παιδια! Κ απο ποιοτητα τι λεει? Εχουν τα ιδια στανταρ?
Οι απόψεις διίστανται επί του συγκεκριμένου θέματος.σιγουρα δεν είναι σαν altair aries και astroluxΣωπα ρε παιδια! Κ απο ποιοτητα τι λεει? Εχουν τα ιδια στανταρ? Θυμαμαι ενας γνωστος ειχε μια breda apollo αν δεν κανω λαθος το μοντελο. Ηταν ελατηριου κ θυμαμαι πολυ καλης ποιοτητας οπλο, γιατι το ειχαμε λυσει!
Να μιλάς εσυ για γεωμετρία Καννης με το όπλο που έχεις για την Breda δεν το δέχομαι θυμάσαι που τις βαραγα με το 4αρι του μερκελ;Σε ένα απογευματινό καρτέρι τσίχλας με τα παιδιά με την 930i του Ηλία, μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Φοβερά χαμηλή ανάκρουση, εργονομία με μεγάλη ευκολία χειρισμού άριστο ζύγισμα με φυσίγγια ή άδειο. Στο ρελαντί κατεβάζει τις τσίχλες απο παντού με τις ανάλογες συσφίξεις ..... ο Ηλίας όχι εγώ
Η γεωμετρία της κάννης της παραπέμπει σε μακρινές βολές και μεγάλα θηράματα. Αυτή την εντύπωση μου άφησε.
Μη συγκρίνεις το merkel με κανένα αυτογεμες σειράς.ειναι μια άλλη κλαση αυτό τ οπλοΝα μιλάς εσυ για γεωμετρία Καννης με το όπλο που έχεις για την Breda δεν το δέχομαι θυμάσαι που τις βαραγα με το 4αρι του μερκελ;
Να μιλάς εσυ για γεωμετρία Καννης με το όπλο που έχεις για την Breda δεν το δέχομαι θυμάσαι που τις βαραγα με το 4αρι του μερκελ;
Το κοντάκι του σκοτώνει μακριά με το σωστό φυσίγγι.Μη συγκρίνεις το merkel με κανένα αυτογεμες σειράς.ειναι μια άλλη κλαση αυτό τ οπλο
Συμπαντικος συνχρονισμος θα ελεγα μου συμβαινει αυτη την στιγμη ετρεξα να γραψω το ερωτημα για την 930ι περι ου και ο λογος γινεται τον τελευταιο καιρο για τη βλητικη της αποδοση σε σκοπευτηρια και συγκριτικα .Μου εχει προκαλεσει το ενδιαφερον οσο αφορα τη λειτουργικοτητα του οπλου και να η αναφορα σου ηρθε ως παραγγελια.Ετοιμαζομαι να τη δω απο κοντα στον Καλκατζακο στον Κηφισο για την εν γενει εργονομια -γεωμετρια και περισσοτερη πληροφορια.Επιστροφή από νότια Αφρική με 3400 βολές στο 5ημερο. Το 930i ούτε ίχνος προβλήματος , ακαθάριστο από σκοπευτήριο και ξανά καθαρισμό μετά το πέρας του κυνηγιού. Ήταν ένα καλό crass test μπορώ να πω. Φυσίγγια 28 γρμ 7,5 και λίγα 24 , όλα χωρίς καμία εμπλοκη. Φυσικά οι βολές του φαρμακερές με τα brain ...θα γράψω στο ανάλογο topic
Άμα διαβάσεις στις πιο πίσω σελίδες το έχουμε αλλά δυο παιδιά το συγκεκριμένο όπλο,ότι απορία έχεις πολύ ευχαρίστως!Συμπαντικος συνχρονισμος θα ελεγα μου συμβαινει αυτη την στιγμη ετρεξα να γραψω το ερωτημα για την 930ι περι ου και ο λογος γινεται τον τελευταιο καιρο για τη βλητικη της αποδοση σε σκοπευτηρια και συγκριτικα .Μου εχει προκαλεσει το ενδιαφερον οσο αφορα τη λειτουργικοτητα του οπλου και να η αναφορα σου ηρθε ως παραγγελια.Ετοιμαζομαι να τη δω απο κοντα στον Καλκατζακο στον Κηφισο για την εν γενει εργονομια -γεωμετρια και περισσοτερη πληροφορια.
Ξεχασα να σου ευχηθω παντα να ζεις τετοιες ομορφες στιγμες και αν μπορεις δωσε μας περισσοτερη πληροφορια.Επιστροφή από νότια Αφρική με 3400 βολές στο 5ημερο. Το 930i ούτε ίχνος προβλήματος , ακαθάριστο από σκοπευτήριο και ξανά καθαρισμό μετά το πέρας του κυνηγιού. Ήταν ένα καλό crass test μπορώ να πω. Φυσίγγια 28 γρμ 7,5 και λίγα 24 , όλα χωρίς καμία εμπλοκη. Φυσικά οι βολές του φαρμακερές με τα brain ...θα γράψω στο ανάλογο topic
Καλοτουφεκη! Κατα την γνώμη μου εκανες πολυ καλή κίνηση! Ποσό την πήρες;μόλις παρέλαβα την κάννη 930 για την benelli μου ταίριαζε και κάθετε σαν λουκουμάκι. περιττό να πω ότι από την acs μέχρι να φτάσω σπίτι από την τρελά να την περιεργαστω 5 λεπτά δρόμος μου φάνηκε αιώνας