Breda Team

Εγώ πιστεύω για θέμα εντυπωσιασμού γίνονται για να τσιμπάνε οι καταναλωτές!!! Η benelli ας πούμε όταν έβγαλε την ονομασία power bore και όταν τους ρώτησαν είπαν ότι είναι ο ιδανικός αυλός μεταξύ 18,3 και 18,4 λες και τόσα χρόνια έβγαζε κάτι διαφορετικό!!! Για τόσο βλάκες μας περνάνε!!!!
Μπορεί αλλά δεν είμαστε σίγουροι γι αυτό μένουμε σ αυτό που βλέπουμε :)

Αντρέα δεν ξέρω με τι τρόπο λειαίνουν τις κάννες στην marocchi
αυτό που ξέρω από συνομιλίες με φίλους και απ ότι γράφει ο <<ρουφιάνος>> που λέγεται google είναι ότι:
smooth bore είναι η κάννη που είναι λεία και
rifled bore η κάννη με αυλακώσεις (ραβδώσεις)
με 2 λόγια λειόκαννη και ραβδωτή κάννη :)
τους ρώτησα ευθέως και μου δώσανε αυτή την απάντηση ίσως να μην κατάλαβαν την ερώτηση και μου απάντησαν λάθος ίσος να μην κατάλαβα καλά εγώ( μετάφραση google)

τους ρώτησα ευθέως και μου δώσανε αυτή την απάντηση ίσως να μην κατάλαβαν την ερώτηση και μου απάντησαν λάθος ίσος να μην κατάλαβα καλά εγώ( μετάφραση google)
δεκτό και το κατάλαβα Αντρέα και πιστεύω καλά σου απάντησαν ως προς τον τρόπο επεξεργασία της κάννης τους και την τεχνική που εφαρμόζουν
απλά ρώτησα μήπως ήξερες η έμαθες αν ο όρος smooth είναι χαρακτηρισμός λειόκαννης η είναι ονομασία τεχνικής της εταιρείας :)

3,5 εκατοστά για άυλο 18,4 είναι το ιδανικό κατά την άποψη μου...βελτιώνεις κατανομές και κρατάς διατρήσεις!!!
Έμπειρος και γνωστός οπλουργος επιμηκύνει στους 5 πόντους και πράγματι βελτιώνει τα μεγιστα!!

Έμπειρος και γνωστός οπλουργος επιμηκύνει στους 5 πόντους και πράγματι βελτιώνει τα μεγιστα!!
Τάκη κυρίως από μελέτη στα ξένα φόρουμ και με δοκιμές που έχω δει το έχω ασπαστεί....μένει να το δοκιμασω ο ίδιος και στην πράξη....με τους 9 πόντους στον συγκεκριμένο άυλο διαφωνώ....αν και έχω δει σουπερσπορτ που με έκανε να παραμιλαω!

Τάκη κυρίως από μελέτη στα ξένα φόρουμ και με δοκιμές που έχω δει το έχω ασπαστεί....μένει να το δοκιμασω ο ίδιος και στην πράξη....με τους 9 πόντους στον συγκεκριμένο άυλο διαφωνώ....αν και έχω δει σουπερσπορτ που με έκανε να παραμιλαω!
Αχ το τελευταίο σχόλιο με το παραμιλητό με τσιτωνει σαν .evil. αλλά θα το βουλώσω .my man.

Όχι ακόμα σε λίγο καιρό γιατί ξέμειναν από όπλα πουλήθηκε όλη η παραγωγή στην IWA

Καθαρά σκοπευτικό θα βγει σε Σπόρτινγκ / σκητ και τον επόμενο χρόνο σε τραπ

Άβυσσος Ηλία μου άβυσσος.....!!!!

Back