Νίκο σχεδόν καθολου,άλλωστε με μια επιμήκυνση τα benelli έχουν όλο το πακετο!!!Μεγαλωσανε τον κονο όμως
Νίκο σχεδόν καθολου,άλλωστε με μια επιμήκυνση τα benelli έχουν όλο το πακετο!!!Μεγαλωσανε τον κονο όμως
Μπορεί αλλά δεν είμαστε σίγουροι γι αυτό μένουμε σ αυτό που βλέπουμεΕγώ πιστεύω για θέμα εντυπωσιασμού γίνονται για να τσιμπάνε οι καταναλωτές!!! Η benelli ας πούμε όταν έβγαλε την ονομασία power bore και όταν τους ρώτησαν είπαν ότι είναι ο ιδανικός αυλός μεταξύ 18,3 και 18,4 λες και τόσα χρόνια έβγαζε κάτι διαφορετικό!!! Για τόσο βλάκες μας περνάνε!!!!
τους ρώτησα ευθέως και μου δώσανε αυτή την απάντηση ίσως να μην κατάλαβαν την ερώτηση και μου απάντησαν λάθος ίσος να μην κατάλαβα καλά εγώ( μετάφραση google)Αντρέα δεν ξέρω με τι τρόπο λειαίνουν τις κάννες στην marocchi
αυτό που ξέρω από συνομιλίες με φίλους και απ ότι γράφει ο <<ρουφιάνος>> που λέγεται google είναι ότι:
smooth bore είναι η κάννη που είναι λεία και
rifled bore η κάννη με αυλακώσεις (ραβδώσεις)
με 2 λόγια λειόκαννη και ραβδωτή κάννη
3,5 εκατοστά για άυλο 18,4 είναι το ιδανικό κατά την άποψη μου...βελτιώνεις κατανομές και κρατάς διατρήσεις!!!Νίκο σχεδόν καθολου,άλλωστε με μια επιμήκυνση τα benelli έχουν όλο το πακετο!!!
δεκτό και το κατάλαβα Αντρέα και πιστεύω καλά σου απάντησαν ως προς τον τρόπο επεξεργασία της κάννης τους και την τεχνική που εφαρμόζουντους ρώτησα ευθέως και μου δώσανε αυτή την απάντηση ίσως να μην κατάλαβαν την ερώτηση και μου απάντησαν λάθος ίσος να μην κατάλαβα καλά εγώ( μετάφραση google)
Έμπειρος και γνωστός οπλουργος επιμηκύνει στους 5 πόντους και πράγματι βελτιώνει τα μεγιστα!!3,5 εκατοστά για άυλο 18,4 είναι το ιδανικό κατά την άποψη μου...βελτιώνεις κατανομές και κρατάς διατρήσεις!!!
βλέπω να το χρεώνουν 2000€...
Τάκη κυρίως από μελέτη στα ξένα φόρουμ και με δοκιμές που έχω δει το έχω ασπαστεί....μένει να το δοκιμασω ο ίδιος και στην πράξη....με τους 9 πόντους στον συγκεκριμένο άυλο διαφωνώ....αν και έχω δει σουπερσπορτ που με έκανε να παραμιλαω!Έμπειρος και γνωστός οπλουργος επιμηκύνει στους 5 πόντους και πράγματι βελτιώνει τα μεγιστα!!
Αχ το τελευταίο σχόλιο με το παραμιλητό με τσιτωνει σαν αλλά θα το βουλώσωΤάκη κυρίως από μελέτη στα ξένα φόρουμ και με δοκιμές που έχω δει το έχω ασπαστεί....μένει να το δοκιμασω ο ίδιος και στην πράξη....με τους 9 πόντους στον συγκεκριμένο άυλο διαφωνώ....αν και έχω δει σουπερσπορτ που με έκανε να παραμιλαω!
Όλα ρυθμιζόμενα στο όπλο μέχρι και η σκληρότητα σκανδάλης αν κατάλαβα καλά...Εκπληκτικο φαινεται. 18,6 κώνο 85χιλ , τσοκάρες, ωραίο προφίλ. Ωραίο όπλο...€3200 και έχει ξεπουλήσει μέχρι στιγμής
Άβυσσος Ηλία μου άβυσσος.....!!!!Τάκη κυρίως από μελέτη στα ξένα φόρουμ και με δοκιμές που έχω δει το έχω ασπαστεί....μένει να το δοκιμασω ο ίδιος και στην πράξη....με τους 9 πόντους στον συγκεκριμένο άυλο διαφωνώ....αν και έχω δει σουπερσπορτ που με έκανε να παραμιλαω!
Παυλη με 3200 πας για blaser f16 και ολα τελεια!!€3200 και έχει ξεπουλήσει μέχρι στιγμής