Mafia Calabria
Moderator
Σωστά, άσε να ακουστούν παράπονα (αν υπάρξουν) και γενικά σχόλια και μετά.Εγώ δεν θα τα έδινα τα χρήματα να το παρω άμα δρν δοκιμάστει 2-3 χρόνια πρώτα.....
Σωστά, άσε να ακουστούν παράπονα (αν υπάρξουν) και γενικά σχόλια και μετά.Εγώ δεν θα τα έδινα τα χρήματα να το παρω άμα δρν δοκιμάστει 2-3 χρόνια πρώτα.....
Sto diko m adelfe ?Φιλε μου δεν το λυπασαι το Pigaso και του εχεις βαλει αυτο το ''εκτρωμα'' στο κοντακι???μονο ζημια κανουν αυτα τα απαραδεκτα προστατευτικα στα ξυλα και τιποτα αλλο.
Ναι φιλε μου...στο δικο σου.Sto diko m adelfe ?
Νικόλα σωστός μεν, αλλά εγώ προσωπικά ορισμένες φορές δυσκολεύομαι περισσότερο να καταλάβω τα Ελληνικά .Καλημέρα Ευαγόρα, δεν γράφουμε Greeklish μόνο Ελληνικά.
( Αίχης δείκηο απώλιτω)....Νικόλα σωστός μεν, αλλά εγώ προσωπικά ορισμένες φορές δυσκολεύομαι περισσότερο να καταλάβω τα Ελληνικά .
Σόρυ για το offtopic
Η μεταγραφή των ελληνικών με τη χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish) απαγορεύεται.Exei provlima to kinito adelfe m kai den mporo na valw ta ellinika distixos
Άλλαξε συσκευή...Ti na kanume adelfe den mporo na valw greek t na kanw ?
Άμα θες αδράνεια , πήγαινε σε benelli.Καλησπερα στην παρεα,μετα απο πολυ σκεψη κ δοκιμες επωμισης κατεληξα στο να αγορασω την BREDA TITANO BLACK,πριν κανω την κινηση θαθελα γνωμες συναδελφων που την κατεχουν η γνωριζουν οτιδηποτε για το συγκεκριμενο οπλο. Τα κυνηγια μου λαγος -υδροβια -φασσα. ΚΑΛΑ Κ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΝΗΓΙΑ!!!! ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ
Καλησπερα στην παρεα,μετα απο πολυ σκεψη κ δοκιμες επωμισης κατεληξα στο να αγορασω την BREDA TITANO BLACK,πριν κανω την κινηση θαθελα γνωμες συναδελφων που την κατεχουν η γνωριζουν οτιδηποτε για το συγκεκριμενο οπλο. Τα κυνηγια μου λαγος -υδροβια -φασσα. ΚΑΛΑ Κ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΝΗΓΙΑ!!!! ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ
Υστερεί σε πολλά όμως ρε πατριώτη η μπενελι,μόνο αξιοπιστία προσφέρει....σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί!Άμα θες αδράνεια , πήγαινε σε benelli.
Υστερεί σε πολλά όμως ρε πατριώτη η μπενελι,μόνο αξιοπιστία προσφέρει....σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί!