Επίσης να πω πως η Breba έχει ντεμί που είναι 17.85 άρα είναι 4/10 επί του αυλού
Όχι.πρωτα είναι η μπενελι μετά Μπρέντα μετά ρεμιΟι λαμαρίνες έχουν την ίδια σειρά με τα όπλα όπως τα αναφέρεις πιο πάνωαν έτσι τότε της rem δε....οι υπόλοιπες τσόχα
Μπρέντα φίλε κ σαν εικόνα κ σαν διατριση όπως διαπίστωσεςΌχι.πρωτα είναι η μπενελι μετά Μπρέντα μετά ρεμι
Συμφωνώ πως κάθε Κάνη έχει το φυσίγγι .θα κάνω δοκιμή σε χαρτί μόλις πέσουν τα μποφόρ....Δεν φαίνονταν παράλογα τα αποτελέσματα σε αυτό το Φυσίγγι πιθανος να είναι η μπρεντα καλύτερη
Κάθε κανη έχει το φάρμακο της
αλλά αν έριξες από ένα σε κάθε όπλο . μπορεί να χαντακωσες κάποιο.
Στα πόσα μέτρα ,το γράφεις η θα γίνω ρόμπα πάλιΌχι.πρωτα είναι η μπενελι μετά Μπρέντα μετά ρεμι
Στα τριάντα μέτραΣτα πόσα μέτρα ,το γράφεις η θα γίνω ρόμπα πάλι
ΣούπερΣτα τριάντα μέτρα
Σαφώς!Και δεν παυει να είναι μια δοκιμή...Συμφωνώ πως κάθε Κάνη έχει το φυσίγγι .
Τάσο σήμερα την μάτωσα . πήρα τα πρώτα τις πουλιά .δύο τεζα και δύο φτερό.Σαφώς!Και δεν παυει να είναι μια δοκιμή...
Μην ξεχνάς όμως ότι οι στενοί αυλοι κ ποσο μάλλον όταν μιλάμε για 18,2 χάνουν παντα κ σε όλα, πιεσεις, ταχυτητες, διατρησεις, κλπ..
Και αν μιλάμε κ για 35,5γρ???
Εκει να δεις.......
Μόνο light φυσιγγιακια.......
Σταυρο παρε το τουφέκι σου κ τραβα για φάσσα....και ασε τους αυλους....
Αυτή είναι η γνώμη ενός άσχετου..........Υ
Άντε μπραβο.....!κ το άργησες κιόλας.......!Τάσο σήμερα την μάτωσα . πήρα τα πρώτα τις πουλιά .δύο τεζα και δύο φτερό.
Λόγο του ότι ρίχνω φυσίγγια Εμπορείου αναγκάζονται να κάνω δοκιμές κάθε χρόνο.αυτο που φέτος είναι καλό ,του χρόνου μπορεί να είναι μάπα.Άντε μπραβο.....!κ το άργησες κιόλας.......!
Βρες τα φυσίγγια σου(αφου είσαι κ λατρης των δοκιμών) κ μην σε απασχολεί τίποτα άλλο......
Και στην τελική, μαγική κάννη κ μαγικός αυλός που να δουλευει όλα τα φυσίγγια δεν υπάρχει....
Όταν τα μάτια, το χέρια, και το σώμα του κυνηγου συνεργάζονται όπως πρεπει δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρο...........
Αλλιώς...... Αντε γεια........
Και θα το ξαναπω, μπορεί να μην ασχολουμαι με δοκιμές, αλλά πιστεψε ότι πανω στο κυνήγι έχω δει πολλα πραγματα.............
Η breda b12i εχει τόσο στενό αυλο; Σε ενα τεστ έλεγαν 18,6 και 6 εκ κώνο. Δεν ισχύει;Έχει η Breba 18.2 μετρημένο με 3.5 κώνο εργοστασίου.
Για τον απλούστατο λόγο που η breda είχε από τότε κάννη με εξωτερικά τσοκ και όσοι είχαν Α302 έβαζαν από breda για να έχουν την ευχερια των διαφόρων συσφιξεων λόγω τσοκ..Είναι αλήθεια ότι κάποτε αγοράζανε Beretta και πηγαίνανε και βάζανε κάννη από Breda?
Γνωρίζει κάποιος αν αληθεύει?
Και αν ναι γιατί?
Η εταιρία δείνει 18.3-18,4 στο B12i.στο b12ix ισχύει το 18,6 και ο μεγαλος κώνος.ετσι πίστευα και εγώ.Η breda b12i εχει τόσο στενό αυλο; Σε ενα τεστ έλεγαν 18,6 και 6 εκ κώνο. Δεν ισχύει;
Στην δικιά μου περίπτωση το μαχαίρι έκοψε 18,2Η εταιρία δείνει 18.3-18,4 στο B12i.στο b12ix ισχύει το 18,6 και ο μεγαλος κώνος.ετσι πίστευα και εγώ.