Όπως η Β12 ας πούμε…είναι να μην την συμπαθείς; σχεδόν όλα τα μοντέλα της τα ονομάζει με αρχαιοελληνικά ονόματα
Όπως η Β12 ας πούμε…είναι να μην την συμπαθείς; σχεδόν όλα τα μοντέλα της τα ονομάζει με αρχαιοελληνικά ονόματα
Αφου δεν σκοτωνει πρασινια στους -20 τι να κανουμε !!Το πήρατε χαμπάρι εδώ μέσα ότι στην τελευταία ψηφοφορία η Breda πήρε μηδέν;
όπως οιΌπως η Β12 ας πούμε…
Σ ευχαριστώ πολύ Μάριε.Να σαι πάντα καλάΠολύ ωραίο. Καλοριζικο και καλά κυνήγια μαζί της. View attachment 56147
Καλορίζικη φίλε, κούκλα είναι!Κύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της
Breda Titano Dark Bronze. Για πείτε ελεύθερα γνώμες.View attachment 56145
Καλορίζικο το εργαλείο!Κύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της
Καλορίζικο το εργαλείο!
Να σαι καλά ευχαριστώ.Κ
Καλορίζικη φίλε, κούκλα είναι!
Σήμερα ήρθε στα χέρια μου. Ακριβώς όπως το γράφεις . Η πιο όμορφη μπενέλλα.Καλορίζικο
παρότι δεν είχα ποτέ Breda δηλώνω οπαδός της
άλλωστε εξακολουθώ να υποστηρίζω πως η πιο όμορφη Μπενέλλα είναι η Μπρεντα Τιτανο dark bronze
Καλορίζικο φίλε μου καλα κυνηγια είναι τέλειο όπλο έχω καιρό που το ζαχαρώνω και γω το συγκεκριμένοΚύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της
Είναι φοβερό φίλε μου. Και φυσικά πανέμορφοΚαλορίζικο φίλε μου καλα κυνηγια είναι τέλειο όπλο έχω καιρό που το ζαχαρώνω και γω το συγκεκριμένο
Πολύ ωραίο όπλο πήρες μάγκα μου!Κύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της
Να σαι καλά Στέλιο μου σ ευχαριστώ.Πολύ ωραίο όπλο πήρες μάγκα μου!
Να το χαρείς με υγεία.
Καλοτουφεκο το εργαλειο βαλε κανα 10 φοτο ακομα απο διαφορα σειμειαΚύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της
Τόλη θα βγάλω και θα ανεβάσω.Καλοτουφεκο το εργαλειο βαλε κανα 10 φοτο ακομα απο διαφορα σειμεια
Καλορίζικο!!!Κύριοι χαιρετώ σας.
Έγινε αγορά της