Γράψε λάθος όταν το είδα το πέρασα για extendedMobile?
Γράψε λάθος όταν το είδα το πέρασα για extendedMobile?
Ναι, μια χαρά είναι.Έχει κάποιος εμπειρία από Μπρέντα ελατηρίου; Η λαβή στο κοντάκι βολεύει στο κράτημα;
Το κοντάκι είναι μαμά?Όλοι στα πλαγιοκαννα κάνατε like..Τσάμπα τη φιλοτεχνησα ...Άμα ξέρατε τι ιστορία έχει.Παραπανω απ' τα διαμάντια της ψάθας....
Super αγορα εκανες. Καλοριζικο!!Χαιρετώ τους λάτρεις της bredas ... Είμαι νέος κάτοχος τις breda astro 2020 με ξύλινα μέρη και μαύρο κλειστρο... Θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις και τιπς για την σωστή συντήρηση ( ελπίζω να εκανα καλη αγορά )
Ευχαριστώ πολύ... Τελευταίο κομμάτι στην αγορά του Βόλου κατευθείαν απο την βιτρίναSuper αγορα εκανες. Καλοριζικο!!
Καταρχην ζεστες καννες, Απο ζαπαντουλη το πηρες?Ευχαριστώ πολύ... Τελευταίο κομμάτι στην αγορά του Βόλου κατευθείαν απο την βιτρίνα
Ναι απο ζαπαντουληΚαταρχην ζεστες καννες, Απο ζαπαντουλη το πηρες?
Αν δεν απαντησει κανεις πες του να βαλει το βαρυ και να ξεκινησει απο ελαφρια γομωση και να ανεβαινει σταδιακα. Σ' αυτο που θα ριχνει και θα φερνει αλλο απο την αποθηκη ειναι το οριο. Να καθαρισει πρωτα το οπλο καλα.Καλημερα απο Αυστραλια...τομαρια της υπαιθρου...
Εχω ενα φιλαρακι που κατεχει μια Breda Altair με μαυρη βαση, παιρνει 6 φυσιγγια χωρις μειωτηρα και ερχεται με 2 πιστονια.
Το ελαφρυ και το βαρυ...αυτο που δεν ξερει ειναι μεχρι που παει το ελαφρυ και απο που αρχιζει το βαρυ!
Ειναι κανεις γνωστης επι του θεματος?
Συνήθως Μάριε από 34γρ και πάνω θεωρείτε βαριά.Καλημερα απο Αυστραλια...τομαρια της υπαιθρου...
Εχω ενα φιλαρακι που κατεχει μια Breda Altair με μαυρη βαση, παιρνει 6 φυσιγγια χωρις μειωτηρα και ερχεται με 2 πιστονια.
Το ελαφρυ και το βαρυ...αυτο που δεν ξερει ειναι μεχρι που παει το ελαφρυ και απο που αρχιζει το βαρυ!
Ειναι κανεις γνωστης επι του θεματος?
Αυτά τα πολύ ενθουσιώδεις σχόλια από εσένα ειναι ανησυχητικά θα μας κανείς καμία έκπληξηSuper αγορα εκανες. Καλοριζικο!!
Ζεστές κάννες να εχεις έχω αγοράσει και εγώ πρόσφατα την συνθετική πολύ προσεγμένα όπλα και ντουφεκια φαρμάκιΧαιρετώ τους λάτρεις της bredas ... Είμαι νέος κάτοχος τις breda astro 2020 με ξύλινα μέρη και μαύρο κλειστρο... Θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις και τιπς για την σωστή συντήρηση ( ελπίζω να εκανα καλη αγορά )
Αυτο ειναι το καλυτεροΑν δεν απαντησει κανεις πες του να βαλει το βαρυ και να ξεκινησει απο ελαφρια γομωση και να ανεβαινει σταδιακα. Σ' αυτο που θα ριχνει και θα φερνει αλλο απο την αποθηκη ειναι το οριο. Να καθαρισει πρωτα το οπλο καλα.