Antipalevon
Banned
Θένκς μάστορα.αυλος κωνος ειναι ιδιος 18,3 -18,4 Βλητικα δεν τα εχω συγκρινει
Θένκς μάστορα.αυλος κωνος ειναι ιδιος 18,3 -18,4 Βλητικα δεν τα εχω συγκρινει
Πεντακάθαρο είναι πάντως. Και καλοσυντηρημένο.Breda aries 3 Ατυχια να παρεις το κλειστρο στα χερια στο τελος της σαιζονView attachment 67610View attachment 67611
Μάπα τουφέκια τα Breda...Breda aries 3 Ατυχια να παρεις το κλειστρο στα χερια στο τελος της σαιζονView attachment 67610View attachment 67611
Οχι στελιο το οπλο ειναι μια χαρα,οταν βαζεις ρουκετες ολα σπανε .Μάπα τουφέκια τα Breda...
Επιτρέπεται να σπάσει το κλείστρο;;;
Μην ξαναπάρει κανεις Breda...
Κακή συντήρηση + ρουκετες και κάπως έτσι ακούμε διάφορα για μάπα όπλα, έσπασε κτλπ.Οχι στελιο το οπλο ειναι μια χαρα,οταν βαζεις ρουκετες ολα σπανε .
Τι εννοείτε ρουκέτες?ιδιογομωση?Οχι στελιο το οπλο ειναι μια χαρα,οταν βαζεις ρουκετες ολα σπανε .
Φυσίγγια με παραπάνω πιέσεις απ' το επιτρεπόμενο που είναι επικίνδυνα.μπορει να είναι από απροσεξία είτε βιοτεχνίας είτε ιδιογομωσηςΤι εννοείτε ρουκέτες?ιδιογομωση?
Η από επιλογή....Φυσίγγια με παραπάνω πιέσεις απ' το επιτρεπόμενο που είναι επικίνδυνα.μπορει να είναι από απροσεξία είτε βιοτεχνίας είτε ιδιογομωσης
https://www.trapshooters.com/threads/shotgun-blow-ups.924864/Τι εννοείτε ρουκέτες?ιδιογομωση?
Αυτα τα πιο πολλα ειναι απο φρακαρισμενη κανη απο βυσματα κ,τ,λ
Όταν καταφέρνεις να χαλάσεις τέτοια όπλα το μόνο που σε σώζει είναι η benelli καθαρό παράδειγμα γιατί έχει τέτοιες πωλήσεις.Διοτι υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν τι θα πει προσέχω είτε το όπλο μου είτε το αμάξι μου είτε το σκυλί μου τα βλέπουν όλα σαν εργαλεία μόνο για δουλειά,υπάρχουν πάρα πολλοί κυριολεκτικά κυνηγοί αυτού του στιλ.Breda aries 3 Ατυχια να παρεις το κλειστρο στα χερια στο τελος της σαιζονView attachment 67610View attachment 67611
Θα το πέρασε για προφυλακτήρα και το πήγε σε φανοποιό.View attachment 67646
Μια και λέμε για προσοχή στα όπλα....
Ο άνθρωπος έκρινε καλό να περάσει τα ξύλα με σπρέι...
Παλιάς εσοδείας; Τι λέει από ποιότητα;Breda ermes 2000 Αγοραστηκε μετνη .Ο νεος ιδιοκτητης ειναι μερακλης και αμεσως μου την εφερε για αλλαγη σωληνα κοντακιου και γενικο serviceView attachment 71119
Πολυ καλη σε ολα της ,το μονο μειον εαν μπορεις να το πεις ετσι ειναι οτι στις <<νικελ>> βασεις εχουμε ξεφλουδισματαΠαλιάς εσοδείας; Τι λέει από ποιότητα;
Βρες μου να πάρω κανά τουφέκι, με έχεις μαμήσει. Αν δε το κάνεις, θα σου φέρω ότι σαβούρι βρω να το φτιάξεις, με μένα από πάνω να σου πρήζω τα παπάρια.choke ampliator 20mm breda οποιος φιλος ενδιαφερεταιView attachment 71689