Blackmail !!!!!Βρες μου να πάρω κανά τουφέκι, με έχεις μαμήσει. Αν δε το κάνεις, θα σου φέρω ότι σαβούρι βρω να το φτιάξεις, με μένα από πάνω να σου πρήζω τα παπάρια.
Blackmail !!!!!Βρες μου να πάρω κανά τουφέκι, με έχεις μαμήσει. Αν δε το κάνεις, θα σου φέρω ότι σαβούρι βρω να το φτιάξεις, με μένα από πάνω να σου πρήζω τα παπάρια.
Μόνο έτσι γίνεται δουλειά.Blackmail !!!!!
Φωνάξτε με σε αυτή τη φάση, θέλω να την ζήσω.Αν δε το κάνεις, θα σου φέρω ότι σαβούρι βρω να το φτιάξεις, με μένα από πάνω να σου πρήζω τα παπάρια.
Μόνο έτσι γίνεται δουλειά.
Βαγγο διασπορεας είναι σπείρωμα beneli εξωτερικο;choke ampliator 20mm αρνητικο στομιο , οποιος φιλος ενδιαφερεται πωλειταιView attachment 71689
Μέχρι να το δει ο Βαγγέλης...Βαγγο διασπορεας είναι σπείρωμα beneli εξωτερικο;
Αυτό χρειάζεται αντιγραφή.choke ampliator 20mm αρνητικο στομιο , οποιος φιλος ενδιαφερεται πωλειταιView attachment 71689
Μας έσκασες.Βρες μου να πάρω κανά τουφέκι, με έχεις μαμήσει. Αν δε το κάνεις, θα σου φέρω ότι σαβούρι βρω να το φτιάξεις, με μένα από πάνω να σου πρήζω τα παπάρια.
Με αυτο θα κλείσω πλέον. Θα χορτάσει το τομάρι μου εμπλοκή, όπως λέει μια ψυχή.
Πες την αλήθεια, δεν σ΄ αρέσει;Με αυτο θα κλείσω πλέον. Θα χορτάσει το τομάρι μου εμπλοκή, όπως λέει μια ψυχή.
Χωρίς τα γυαλιά μου, ναι.Πες την αλήθεια, δεν σ΄ αρέσει;
Σοβαρά τώρα, γιατί δεν σ' αρέσει;Χωρίς τα γυαλιά μου, ναι.
Αφου ειπε ο ανθρωπος οτι χωρις τα γυαλια του την αγαπαει κιαυτην , αφου ο κολιας σιδερικο ναναι κιοτι ναναι!!!Σοβαρά τώρα, γιατί δεν σ' αρέσει;
Ήρεμα ρωτάω!
Είναι αρχαιολογία ρε συ. Και μη μου πεις τώρα τα παλιά ήταν οπλαρες και βγάζουν τουφεκιές φοβερές και άλλα τέτοια. Από αυτούς που τα έχουν αμφιβάλλω αν τα κυνηγά το 5%. Τα δίκανα τα παλιά είναι άλλη ιστορία. Οι καραμπίνες ελατηρίου όμως... Ελατηρίου δεν είναι κι αυτή; Υπό άλλες συνθήκες μπορεί όμως και να έπαιρνα καμιά 48al και μόνο αυτή.Σοβαρά τώρα, γιατί δεν σ' αρέσει;
Ήρεμα ρωτάω!
Τα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου.Είναι αρχαιολογία ρε συ. Και μη μου πεις τώρα τα παλιά ήταν οπλαρες και βγάζουν τουφεκιές φοβερές και άλλα τέτοια. Από αυτούς που τα έχουν αμφιβάλλω αν τα κυνηγά το 5%. Τα δίκανα τα παλιά είναι άλλη ιστορία. Οι καραμπίνες ελατηρίου όμως... Ελατηρίου δεν είναι κι αυτή; Υπό άλλες συνθήκες μπορεί όμως και να έπαιρνα καμιά 48al και μόνο αυτή.
Όλα τα λεφτά η κάνη και το πέλμα της!Τα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου.
https://gunandknifeclassics.gr/franchi-επετειακή-35ετιασ-πρόσφατης-παραλαβή/
Όταν δουλεύει το υπόλοιπο όπλοΌλα τα λεφτά η κάνη
Να του βάλεις και ένα τσοκ απ' αυτά που είναι σαν φλογοκρύπτες απο MG3 να γουστάρειςΌταν δουλεύει το υπόλοιπο όπλο
Έχω άσχημες αναμνήσεις
Κι εγώ...Όταν δουλεύει το υπόλοιπο όπλο
Έχω άσχημες αναμνήσεις