εχει δυο συνθετικές αυτή με την υπεριψομενη ριγα που ειναι ακριβότερη εχει μεγαλύτερο κωνο νομίζω είναι και super magnumΌχι σε όλες τις παρτίδες εμένα πχ δεν έχει τόσο μεγάλο όσο λένε
εχει δυο συνθετικές αυτή με την υπεριψομενη ριγα που ειναι ακριβότερη εχει μεγαλύτερο κωνο νομίζω είναι και super magnumΌχι σε όλες τις παρτίδες εμένα πχ δεν έχει τόσο μεγάλο όσο λένε
Δεν υπάρχει astro super Magnumεχει δυο συνθετικές αυτή με την υπεριψομενη ριγα που ειναι ακριβότερη εχει μεγαλύτερο κωνο νομίζω είναι και super magnum
έχεις δικιο η B3.5SM Black ειναι δεν θυμόμουν γιατι της ειχα δει πριν ενα χρόνο τέτοιο καιρόΔεν υπάρχει astro super Magnum
Εγινε λαθος ποσταρισμα μπορουμε να το παμε στο beretta?Vitoria ολα λασκαView attachment 75731
Γιατί ξεβιδωσε?Vitoria ολα λασκαView attachment 75731
οχι γιαννη απλα μαλλον στο εργοστασιο ξεχασαν να βαλουν κολλα.Στην vitoria η στην SL 80 δεν χρειαζεται οταν εχεις σωστο εργαλειο να βγαλεις την ουρα της καννης για να κοψεις κωνο.Εκτος και εαν αγοραζεις κοπτικα γενικης χρησης απο την σπυρου πατση, τοτε εκει?Γιατί ξεβιδωσε?
Πείραξαν κώνο?
Εεεε,βάζεις μια προέκταση και κάνεις δουλίτσα σου!οχι γιαννη απλα μαλλον στο εργοστασιο ξεχασαν να βαλουν κολλα.Στην vitoria η στην SL 80 δεν χρειαζεται οταν εχεις σωστο εργαλειο να βγαλεις την ουρα της καννης για να κοψεις κωνο.Εκτος και εαν αγοραζεις κοπτικα γενικης χρησης απο την σπυρου πατση, τοτε εκει?
οχι φιλε το κοπτικο δεν πρεπει να εχει προεκτασεις πρεπει να ειναι μασιφ σε ολο το μηκος του. Κανεις λεπτοδουλεια μεσα στην καννη δεν αλλαζεις λαστιχο σε τρακτερΕεεε,βάζεις μια προέκταση και κάνεις δουλίτσα σου!
Αμέσως στη πατέντα τρελογερεΕεεε,βάζεις μια προέκταση και κάνεις δουλίτσα σου!
Σπυρου πατση 81 Γεωργοπουλος 210 3473478-3460135 Ειναι διπλα απο την εκκλησια την Αγια Μαρκελα εαν δεν βρεις εκει στειλε μου πμΒαγγέλη, κοπτικο σε σχήμα κολουρου κώνου για φρεζαρισμα καλυκων, αλλά με γωνία 15°όχι 30 που είναι τα συνηθισμένα, μπορεί να βρεθεί ;
Ρώτησε στο Καλκαντζάκο σίγουρα θα σου βρεί.Καλησπέρα .
Παρέλαβα την Breda Astro Synthetic και όλα καλά . Δεν βρίσκω φλάντζες αλλαγής κλίσης του κοντακιού για δεξιά-αριστερά . Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ;
Έχω την εντύπωση ότι δεν παίρνει φλάντζες για δεξιά αριστερά (cast off-on)Καλησπέρα .
Παρέλαβα την Breda Astro Synthetic και όλα καλά . Δεν βρίσκω φλάντζες αλλαγής κλίσης του κοντακιού για δεξιά-αριστερά . Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ;
Έχει πάνω το όπλο μια που την γυρνάς από τη μια η από την άλλη πλευράΚαλησπέρα .