Browning Team

Η sx3 field ειναι το μοναδικο οπλο του ομιλου το οποιο εχω δει με εντονο τζογο. Αυτο οφειλεται σε μια μαυρη ροδελα αν θυμαμαι καλα που ειναι εκει που ακουμπα το καπακι της αποθηκης. Αλλοι λενε οτι υπαρχει ενα μικρο περιθωριο για να μην σπανε κλπ. Παντως το μονο σιγουρο ειναι πως και ο ελαχιστος τζογος δεν δημιουργει κανενα θεμα. Κι εμενα συνθετικη ειναι η παπια στην αρχη εχει ελαχιστα, πλεον τιποτα

Εμένα πάντως η sx3 field από την αρχή έως τώρα δεν έχει καθόλου τζόγο... Μάλλον έτυχε...topic.

πολυ καλο το βαζω σε ξυλα και στις κανες του ισπανικου που πιανουν σκουρια
Και στα ξύλα και στα μέταλλα κάνει πολύ καλή δουλειά...

Πέρασμα με κάποια ποσότητα αρχικά και σκούπισμα με καθαρό πανί και γίνεται για επιθεώρηση το όπλο..topic.

Ήμουν και γω το σαΣάββα στο σχιστό. Μάλλον ρηξαμε μαζι. Είμαι το παιδί την 391. Κρίμα που δεν το πήρα πρέφα ποιο νωριν για να γνωριστούμε καλύτερα.
Εσυ ρε αλλλητη τι δουλειά έχεις με 391 κοτζάμ Νίκος μ2;.yel.

Μπερδευτηκα γιατί το Σάββατο απόγευμα έριξα μαζί με 2 παιδιά που ήταν παρέα με τον ΓΙΑΝΝΗΣ (κοντάκια).
Ο ένας ήμουν εγώ με μια μαξους. Και δοκιμαζα το καινούργιο Κοντακι που μου έφτιαξε ο Γιάννης.

παίδες μια μικρή απορία...πήγα να βάλω τη βίδα για τους αορτηριούχους σήμερα και οι κοινοί αορτηριούχοι που είχε το κατάστημα δεν κούμπωναν στο σύστημα τις πάπιας. Το όπλο να διευκρινίσω δεν συνοδεύονταν από αορτηριούχους. Ξέρουμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι για τη maxus??

παίδες μια μικρή απορία...πήγα να βάλω τη βίδα για τους αορτηριούχους σήμερα και οι κοινοί αορτηριούχοι που είχε το κατάστημα δεν κούμπωναν στο σύστημα τις πάπιας. Το όπλο να διευκρινίσω δεν συνοδεύονταν από αορτηριούχους. Ξέρουμε ποιοι είναι οι κατάλληλοι για τη maxus??
Κώστα εγώ έχω βαλει από την vinci και ταιριαζαν μια χαρα...

Κώστα εγώ έχω βαλει από την vinci και ταιριαζαν μια χαρα...

Χρήστο έβαλα το μάστορα να ρωτήσει ποιοι ταιριάζουν και μου είπε εκτός από τους μαμά που η αντιπροσωπεία δεν είχε :eek:...θα με τρελάνουν αυτοί εκεί κάτω....οι μόνοι εμπορίου που ταιριάζουν στο κλείδωμα της πάπιας είναι ένα μοντέλο της uncle mike's.

Για την διαμορφωση του πιτσ μπορεις να κανεις δουλεια με ξυσιμο στα ενθετα επιμηκυνσης που σου δινει η εταιρια χωρις να πειραξεις καν το κοντακι. Οταν ειχα παει στον ψυλλακη ετσι του ειχαμε κανει και εγινε τελεια
Ευχαριστω πολυ..θα αλλαξω το πελμα και και βαλω αλλο με βακελιτη ωστε να διαμορφωσουμε εκει το αρνητικο που χρειαζομαι....
σαν πρωτη φαση ,αφου υπαρχει τροπος δεν θα πειραξω κοντακι....αυτο με την προεκταση το χω σκεφτει και εγω με μικροτερο πελμα.
Σε ευχαριστω πολυ παντως για την πληροφορια

Τζόγο είχε έντονο η sx3 η ξύλινη που είχα δει. Η maxus είχε κι αυτή αλλά πολύ λίγο.
Και η δικια μου λιγο εχει....αλλα εχει.....Αν εισαι και λιγο παραξενος .my man....ολα σε ενοχλουν.......θα την φφτιαξω παντως.....θα βαλω ενα μαυρο υλικο σαν ταινια που ειναι αφρωδες,το οποιο βαζαμε στα ταμπουκια των φουσκωτων για να μην κοπανανε .....

Να το φτιαξεις Φιλ!!
Το λιγο θα γινει πολυ....
Γενικότερα οι παπιες που δε μπαινει το τελειωμα τους σε εσοχη,εχουν θεμα!
θα το φτιαξω Γιαννη ...αν και θελει μελετη μην σπασει το πλαστικο που εχει στην αρχη της παπιας που ακουμπαει στην βαση και εχει την χρηση να την συγκρατει.....τα οποια πλαστικα μαλλον βγαινουν απο αλλα καλουπια πιστευω, γιαυτο και σε αλλα οπλα κουνανε και σε αλλα οχι...

Back