Bάλε και μια δεμένη...
καλό το στριμπτιζ αλλά τη θέλουμε και σε όλο της το μεγαλείο...
Όπως υποσχέθηκα φωτογραφικό υλικό από το γκομενα μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει πέσει πολύ χουφτωμα λέμε!!
Πολύ Ωραία!Να την χαρεις οσο μπορεις Κωστα....
Μια πρωτη εντυπωση με το οπλο σημερα.....μιας και εριξα 2 πουλες......
Το οπλο τα 28αρια τα δουλευει μια χαρα....δεν ειχα κανενα θεμα......καμια εμπλοκη....... μου εκατσε το κοντακι αρκετα καλα.....θελω μονο βελτιωση στο πιτς....να πατησει καλυτερα πανω μου......
Με λιγο προπονηση ....για να το συνηθισω ......πιστευω οτι θα τα παμε αρκετα καλα.....
Μου αρεσαν τα σπασηματα της με το 3αρι το μαμα.....ειδικα με τα δικα μου φυσιγγακια των 30 γραμμαριων.....
Σαν πρωτη εικονα....η κανη των 71 ποντων ..... ειναι αρκετα ποιο ωραια στο σουινγκ ...απο την 61 που ειχα στην φρανκι.....βοηθαει στην κινηση του οπλου......
Χαρηκα που τα ειπαμε και με τον Ηλια ..... και ειχε και την ευκαιρια να ντουφεκισει την μαξους .....
Μακάρι να την φτιαξανε την σκανδάλη γιατί στην δικιά μου είναι τραγική...πολύ μεγάλη διαδρομή το μόνο που με χαλασε από αυτό το τουφέκιΚώστα επειδή έτυχε να ρίξω μερικά φυσίγγια σήμερα με την μαξους του Φίλιππα έχω να πω πως έχει πολύ ωραία σκανδάλη.. καθόλου λάκτισμα αν και το κοντάκι δεν ήταν στα μέτρα μου...καλό swing για το μήκος της κάννης του...και πολύ ωραία ντουφέκια με το 3αρι!
Νίκο σκέψου έριχνα με την δικιά μου που έχει 1700 σκανδάλη και στα καπάκια έριξα μερικές βολές με του Φίλιππα και δεν με ενοχλήσε καθόλου η διαφορά...γενικά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις το όπλο...και σαν κύκλος λειτουργιας....το μόνο που με χάλασε και είπα και στον Φίλιππα είναι η πάπια της...δεν το περίμενα αυτό από την browning!Μακάρι να την φτιαξανε την σκανδάλη γιατί στην δικιά μου είναι τραγική...πολύ μεγάλη διαδρομή το μόνο που με χαλασε από αυτό το τουφέκι
Παρέα παίζαμε το Σάββατο στο Σχιστό ή κάνω λάθος?Κώστα επειδή έτυχε να ρίξω μερικά φυσίγγια σήμερα με την μαξους του Φίλιππα έχω να πω πως έχει πολύ ωραία σκανδάλη.. καθόλου λάκτισμα αν και το κοντάκι δεν ήταν στα μέτρα μου...καλό swing για το μήκος της κάννης του...και πολύ ωραία ντουφέκια με το 3αρι!
Κυριακή ήμουν εγώ...δεν πήγα Σάββατο!Παρέα παίζαμε το Σάββατο στο Σχιστό ή κάνω λάθος?
Καλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε ρίξει και παρέα...με τι όπλο ρίχνεις?Μπερδευτηκα γιατί το Σάββατο απόγευμα έριξα μαζί με 2 παιδιά που ήταν παρέα με τον ΓΙΑΝΝΗΣ (κοντάκια).
Νίκο σκέψου έριχνα με την δικιά μου που έχει 1700 σκανδάλη και στα καπάκια έριξα μερικές βολές με του Φίλιππα και δεν με ενοχλήσε καθόλου η διαφορά...γενικά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις το όπλο...και σαν κύκλος λειτουργιας....το μόνο που με χάλασε και είπα και στον Φίλιππα είναι η πάπια της...δεν το περίμενα αυτό από την browning!