Browning Team

Τι έγινε ρε μάγκες ξαφνικά? Πολύ φόρα πήρε η browning!! Όπως της αξίζει άλλωστε :)
Να χαρείτε τα όπλα σας όλα τα κοπέλια!

Μαζευτήκαμε πολλοί Βασίλη. Άμα κάνουμε καμία εξέγερση τους φάγαμε τους μπερετομπενελακηδες. .terror.

Μαζι σου για την βιδα της παπιας και για το μπουτον.
Η παπια σαν παχος,μια χαρα για αεριων!
Αν αυτος ο κερατας, ο αυλος,δεν ξεπερνούσε το...ψυχολογικο φραγμα του 18,5......:)

Και έλεγα να σου κάνω δώρο μια με 18.8 αυλο. Κρίμα που δεν την θες. Είναι και άσχημη με αυτό το παλιό κουμπί που μοιάζει με δικαννο .yel.

"Τουφεκαρες",δεν θα το ελεγα....
Πααααρα πολυ καλες κανες!
Μπροστοβαρα οπλα με αναγκη customing για να συμμορφωθούν σε ζυγισμα και "πιασιμο"!
Συνθετο συστημα αεριων,μπελαλιδικο στη συντηρηση-καθαρισμο.
"Δαγκώνουν"...εμπλοκουλες!:)
Ομως....ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ!
Remington 1100 και τα δύο με τα ίδια ελαττώματα για μένα το βάρος.

Και έλεγα να σου κάνω δώρο μια με 18.8 αυλο. Κρίμα που δεν την θες. Είναι και άσχημη με αυτό το παλιό κουμπί που μοιάζει με δικαννο .yel.
Εεε καλα ρε Σταματη!!!
Δεν ειναι κι αποκρουστικη!
Οσο την κοιτας,την συνηθίζεις!
Καλη η ιδέα σου....
Δεκτο!
Θα σου πω και τις εντυπωσεις μου!:cool::D

Αυτο!:)
Σκοτωνουν....αλλιωτικα ομως οι ρημαδες!
Έτσι Γιάννη ενώ έκανα το ξεκίνημα μου με μια ρεμι 1100 και έβλεπα αυτό ακριβώς που λες αλλιώτικα σκοτωματα και τουφεκιές φαρμάκι δεν την συμπάθησα ποτέ μου λόγω βάρους, στα περδικοκυνηγια μου βγαινε η Παναγία να την κουβαλώ είμαι και στεναχωρος και δεν δέχομαι αορτηρες .

Το αρχαίο μπορεί κάποιος να το ανάλυση πως το εννοεί ? Έχω απορία ..... εκτός αν σας αρέσουν εκείνα που τα γυρνάνε `τούμπα ` για να δουλέψουν ..Δεν το λέω για σένα βέβαια Nikws7.
Λυπαμαι αλλα δε μπορω να κανω διαλογο μαζι σου.Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι επειδη δεν εχω καμμια ορεξη να χαλαω συχνα τη διαθεση για τον καθε παραξενο,αποχωρω απο το forum.Ευχαριστω για τη φιλοξενια και καλη συνεχεια.

Το αρχαίο μπορεί κάποιος να το ανάλυση πως το εννοεί ? Έχω απορία ..... εκτός αν σας αρέσουν εκείνα που τα γυρνάνε `τούμπα ` για να δουλέψουν ..Δεν το λέω για σένα βέβαια Nikws7.
Λυπαμαι αλλα δε μπορω να κανω διαλογο μαζι σου.Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι επειδη δεν εχω καμμια ορεξη να χαλαω συχνα τη διαθεση για τον καθε παραξενο,αποχωρω απο το forum.Ευχαριστω για τη φιλοξενια και καλη συνεχεια.
Ερώτηση ήταν γενικής φύσεως για το αρχαίο πιστόνι . Τώρα αν έχεις προσωπική άποψη αφού το έχεις περιεργαστει ότι είναι αρχαιο δεκτή η γνώμη σου . Ο κάθε ένας λέει την άποψη του . Φόρουμ είναι άλλωστε εδώ . Όχι εκπομπή στην τηλεόραση . Όλοι λέμε την γνώμη μας . Καφενείο γενικά θα το έλεγα . ΔΕΝ είμαι browning ακιας αν νομίζεις . Κι ας τα έχω πάρει όλα . Αλλά αρχαίο .. δεν το λες . Διάλογο εγώ κάνω με όποιον νάνε πάντως . Αν δεν τον γουστάρω η αν νομίζω ότι λέει παπαριες , πάω παρακάτω κι δεν απαντώ . Αυτό είχα να πω γιατί μου την είπες . Παράξενος είμαι . Παρά πολύ . Όπως πιστεύω κι για πόλλους άλλους εδώ μέσα εγώ . Συγνώμη για τον τόνο . Σπάνια νευριάζω .

Φίλε Λεωνίδα ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε πολλές φορές, αντίθετες απόψεις έχουμε συχνά όλοι μας αλλά μην χαλάμε τις καρδιές μας για παλιοσίδερα ξανασκεψου το δεν αξίζει.

Ερώτηση ήταν γενικής φύσεως για το αρχαίο πιστόνι . Τώρα αν έχεις προσωπική άποψη αφού το έχεις περιεργαστει ότι είναι αρχαιο δεκτή η γνώμη σου . Ο κάθε ένας λέει την άποψη του . Φόρουμ είναι άλλωστε εδώ . Όχι εκπομπή στην τηλεόραση . Όλοι λέμε την γνώμη μας . Καφενείο γενικά θα το έλεγα . ΔΕΝ είμαι browning ακιας αν νομίζεις . Κι ας τα έχω πάρει όλα . Αλλά αρχαίο .. δεν το λες . Διάλογο εγώ κάνω με όποιον νάνε πάντως . Αν δεν τον γουστάρω η αν νομίζω ότι λέει παπαριες , πάω παρακάτω κι δεν απαντώ . Αυτό είχα να πω γιατί μου την είπες . Παράξενος είμαι . Παρά πολύ . Όπως πιστεύω κι για πόλλους άλλους εδώ μέσα εγώ . Συγνώμη για τον τόνο . Σπάνια νευριάζω .
Νικόλα στείλε ένα πρωσοπικο μυνημα στο Λεωνίδα να μιλήσετε και θα δεις ότι συμφωνείτε στο φινάλε δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις και νευρα.

Λεωνίδα ότι σου λέει και ο Κωνσταντίνος φίλε, ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείτε. Πάντως εγώ σαν τρίτος δεν κατάλαβα ότι κάποιος ήθελε να σε προσβάλλει. Μιλήστε με πμ και θα το λύσετε σε 5 λεπτά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Το κέφι μας κάνουμε άλλωστε :)

Νικόλα στείλε ένα πρωσοπικο μυνημα στο Λεωνίδα να μιλήσετε και θα δεις ότι συμφωνείτε στο φινάλε δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις και νευρα.
Ευχαριστώ παιδιά , αλλά ίσως τον πρόσβαλα όντος . Δεν το κατάλαβα πάντως . Από εδώ κι πέρα μόνο ανάγνωση . Δεν ξανά κάνω σχόλιο γιατί σαν παράξενος κι προσβλητικός στα μέλη δεν έχω το δικαίωμα . Καληνύχτα σας .

Ευχαριστώ παιδιά , αλλά ίσως τον πρόσβαλα όντος . Δεν το κατάλαβα πάντως . Από εδώ κι πέρα μόνο ανάγνωση . Δεν ξανά κάνω σχόλιο γιατί σαν παράξενος κι προσβλητικός στα μέλη δεν έχω το δικαίωμα . Καληνύχτα σας .
Νικόλα πραγματικά νομίζω ότι από το τίποτα παρεξηγηθήκατε φίλε. Τέλος πάντων ελπίζω ο ένας από τους δύο να κάνει την αρχή και να τα βρείτε. Όλοι χρειάζονται στην παρέα μας να συμμετέχουν όσο και όποτε θέλουν! Όλοι άνθρωποι είμαστε με τις παραξενιές μας άλλωστε, δεν υπάρχει κάποιο πρότυπο εδώ μέσα :)

Ενώ το κλείστρο , η βάση , η κάνη , η γλώσσα η αποθήκη ..κ.α , της Benelli είναι καινούργια . Το πιστόνι είναι σε κάθε μοντέλο διαφορετικό . Η κάνη επίσης . (Εσωτερικά εννοώ ). Τώρα αν πάρουν τον διακόπτη από αριστερά ( σε εμένα δεν έχει σκίσει κανένα μανίκι πάντως 20χρ τώρα ) κι αλλάξουν την σχεδίαση της πάπιας κι αλλάξουν κι το ταχείας σύστημα στο κούμπωμα , ποιος ο λόγος να γράφει browning μετά ;
οχι νομιζω δεν τον προσβαλες φιλε μου την αποψη σου ειπες

Νικόλα δεν είπα αυτό φυσικά και μπορείς να πεις την γνώμη σου, καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστό αλλά είπαμε πως γίνονται παρεξηγήσεις όχι ότι φταις εσύ, ένα μυνημα θα τα λύσει όλα δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.

Το εχω ξανα πει οι μαξους ειναι οπλαρες το καλητερο αυτογεμη μαζι με την μπερεττα 2 οπτιμα.. αυτες παιζουν μονες τους δεν θελουν ουτε εξτρα τσοκ ουτε κωνους τα εχουν ολλα.,,θα το καταλαβετε μετα απο χρονια αυτο που λεω ειδη οσο περναει ο καιρος αυτα τα οπλα εχουν ζητηση μεγαλη..

Λοιπόν εδώ και 6 μήνες είμαι και στο μητρικό (της Winchester) Browning club με ένα αλληλεπίθετο Β725 Sporter II με 76cm κάνη.

Δεν το έχω ρίξει καθόλου και δεν προβλέπεται όσο η SX3 παραμένει λειτουργική και τόσο αποτελεσματική (θα το φάει ο οπλοβαστός όπως καταλάβατε...)... Το όπλο το πήρα ως δώρο στον εαυτό μου μετά από μια επαγγελματική επιτυχία και γιατί ένα pose ήταν το μόνο που έλειπε από την συλλογή μου που αριθμεί πλέον 7 όπλα όλων σχεδόν των τύπων (μονόκανο, πλαγιόκανο, pose, επαναληπτική καραμπίνα, ημιαυτόματες καραμπίνες).

Back