Browning Team

Ενώ το κλείστρο , η βάση , η κάνη , η γλώσσα η αποθήκη ..κ.α , της Benelli είναι καινούργια . Το πιστόνι είναι σε κάθε μοντέλο διαφορετικό . Η κάνη επίσης . (Εσωτερικά εννοώ ). Τώρα αν πάρουν τον διακόπτη από αριστερά ( σε εμένα δεν έχει σκίσει κανένα μανίκι πάντως 20χρ τώρα ) κι αλλάξουν την σχεδίαση της πάπιας κι αλλάξουν κι το ταχείας σύστημα στο κούμπωμα , ποιος ο λόγος να γράφει browning μετά ;
Το κλειστρο της benelli ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε καραμπινες.....δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας να χει διαφορετικη αποψη.Τα υπολοιπα,βαση,αποθηκη κλπ.μπορει να μην ειναι καινουργια αλλα γιατι να τ αλλαξει η benelli,υπαρχει κατι ασχημο πανω τους ή μη λειτουργικο?Για το διακοπτη της maxus εννοειτε οτι δεν εχει σκισει κανενος το μανικι,απλα το λεγα μεταφορικα για να δειξω οτι τουλαχιστον στα δικα μου ματια φαινεται ασχημο.Τελος παντων τ ομορφο ή ασχημο ειναι υποκειμενικο οποτε μενουμε δω...κατι που σε μενα ειναι ασχημο σε καποιον αλλο ειναι ωραιο, ok....παντως η a5 που εχει βιδα στη παπια ειναι πιο ωραια,κι ειναι κι αυτη browning.:)

Το κλειστρο της benelli ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε καραμπινες.....δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας να χει διαφορετικη αποψη.Τα υπολοιπα,βαση,αποθηκη κλπ.μπορει να μην ειναι καινουργια αλλα γιατι να τ αλλαξει η benelli,υπαρχει κατι ασχημο πανω τους ή μη λειτουργικο?Για το διακοπτη της maxus εννοειτε οτι δεν εχει σκισει κανενος το μανικι,απλα το λεγα μεταφορικα για να δειξω οτι τουλαχιστον στα δικα μου ματια φαινεται ασχημο.Τελος παντων τ ομορφο ή ασχημο ειναι υποκειμενικο οποτε μενουμε δω...κατι που σε μενα ειναι ασχημο σε καποιον αλλο ειναι ωραιο, ok....παντως η a5 που εχει βιδα στη παπια ειναι πιο ωραια,κι ειναι κι αυτη browning.:)
Έχεις δίκιο. Εχει πολυ όμορφο κλείστρο. Εφάμιλλο της 391,της 1187 κ. α Συμφωνω, μένουμε εδω. Αλλωστε γουστα είναι αυτά.

Καλοριζικο το νεο σου οπλο,εχει ομορφα ξυλα,σου ευχομαι να το φχαριστηθεις....παντως θα το πω γιατι θα σκασω.....μονο σε μενα δεν αρεσει η maxus?thinkXοντρη παπια (κατα τη γνωμη μου), ασχημη χωρις τη βιδα που εχουν οι αλλες καραμπινες και το πιστονι....αρχαιο....κι ενα κουμπι στο πλαι της βασης(αριστερα,το cut off) που μπορει να σου σκισει και κανα μανικι...αχχχχ το πα....bye2.
Αρχαίο το πιστόνι αλλά ανακρουση και εμπλοκή μηδεν

Της ταιριάζει καλύτερα Βασίλη....
Ακόμα καλύτερα κατά την άποψή μου στην παραλαγη!!!
Συμφωνώ!
Browning-A5.jpg

Αρχαίο το πιστόνι αλλά ανακρουση και εμπλοκή μηδεν
Το αρχαίο μπορεί κάποιος να το ανάλυση πως το εννοεί ? Έχω απορία ..... εκτός αν σας αρέσουν εκείνα που τα γυρνάνε `τούμπα ` για να δουλέψουν ..Δεν το λέω για σένα βέβαια Nikws7.

ότι και να έχει αυτός ο μηχανισμός ότι και να έχουν τα κοντάκια σ αυτά τα όπλα τα ξεπερνώ για έναν λόγο
τον τρόπο που πέφτει το πουλί μόνο σε brow win remi το έχω δεί ...... :)
Μακη ξεχασες τη mossberg αποψη μου ειναι ενα σκαλοπατι πανω

Γιατί; Σου κακοπέφτει η Moss.9200 που έχει 18,6+ ???
think .sarcastic. .yelling.
Οχι βεβαια!!
Μην παραβλεπουμε το γεγονος πως οι κανες των Mossberg κατα γενικη ομολογια "βγαζουν"τουφεκιες .
Η δικια μου,ειχε 18.50κατι και με το γυαλισμα πηγε 18,6.
Συν την διευρυνση του κωνου.
Τουφεκιες....αλλοιωτικες!
Με 6/10 αποδιδει 1*!
Την χρησιμοποιω επι το πλειστον σε καρτερισια κυνηγια αγριοπεριστερου η καμιας φασσας.
Λιγες φορες,σε μπασιματα τσιχλας...
Με φορτια 32-36 γραμμαρια.
Μεχρι 32 σε #8 και ψιλοτερα και τα 33-36 σε #5,6,7.
Ανακρουση φλομπερ με βαρος...3.750 γραμμαρια .Αδεια!
Αν ειχα την επιλογη για ενα οπλο,θα ηταν ΜΕΧΡΙ 18.5!
Τα 97 στα 100 φυσιγγια που ριχνω,ειναι απο 30 γραμμαρια και κατω!:)

Αδικημενα όπλα αλλά τουφεκαρες και σε καλές τιμές.
"Τουφεκαρες",δεν θα το ελεγα....
Πααααρα πολυ καλες κανες!
Μπροστοβαρα οπλα με αναγκη customing για να συμμορφωθούν σε ζυγισμα και "πιασιμο"!
Συνθετο συστημα αεριων,μπελαλιδικο στη συντηρηση-καθαρισμο.
"Δαγκώνουν"...εμπλοκουλες!:)
Ομως....ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ!

Γιαννη με ένα γυάλισμα διευρύνεται ο αυλος κατά 5-6/10 του χιλιοστου; αναφέρεσαι σε γυάλισμα με πετρα;
Τολη,απο οτι εχω καταλαβει,με κοπτικο.
Γυαλισμα μεχρι να φυγουν εντελως οι εγκαρσιες γραμμες που ειχε απο "μαμα".

Απο εμπλοκες τι λενε;
think
Στις ημιαυτοματες αναφερομαι...
οι γνώμες διίστανται πιο πολύ προς το ναι κάνουν εμπλοκές
πάντα κουβέντες που έχω ακούσει από 3 κατόχους της 9200
αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην την είχα πάρει κι αυτήν .sarcastic.

Back