Browning Team

Καλορίζικα τα εργαλεία σας,Σταύρο και Φίλιππα.

Άντε ρε Πάνο, πάρε και συ ένα,να μπορώ να το επωμίζω και εγώ.sarcastic.
Ευχαριστω Διαμαντη.....οποτε θες μου λες να το φερνω στον αλεξη να το ....επομιζεις .my man.

Πλεον και εγω ενας ευτυχης κατοχος της εν λογω εταιριας......
Ζηλεψα απο τον Νικο ρεμι και πηρα αλλη μια απο τις 8 πρωτες black gold maxus.....
18.7 αυλο 71 ποντους και 3αρα.

τα 4 χρόνια που περίμενες περάσανε
εύχομαι τα χρόνια που θα την κυνηγήσεις να είναι αρκετά πολαπλάσια και πάντα επιτυχίες :)

Ζηλεψα απο τον Νικο ρεμι και πηρα αλλη μια απο τις 8 πρωτες black gold maxus.....

Φιλιππα καλοριζικο ρε φιλε...ομορφο τουφεκι...καλα σμπαρα..

Καλοριζικο το νεο σου οπλο,εχει ομορφα ξυλα,σου ευχομαι να το φχαριστηθεις....παντως θα το πω γιατι θα σκασω.....μονο σε μενα δεν αρεσει η maxus?thinkXοντρη παπια (κατα τη γνωμη μου), ασχημη χωρις τη βιδα που εχουν οι αλλες καραμπινες και το πιστονι....αρχαιο....κι ενα κουμπι στο πλαι της βασης(αριστερα,το cut off) που μπορει να σου σκισει και κανα μανικι...αχχχχ το πα....bye2.

Last edited:
Καλοριζικο το νεο σου οπλο,εχει ομορφα ξυλα,σου ευχομαι να το φχαριστηθεις....παντως θα το πω γιατι θα σκασω.....μονο σε μενα δεν αρεσει η maxus?thinkXοντρη παπια (κατα τη γνωμη μου), ασχημη χωρις τη βιδα που εχουν οι αλλες καραμπινες και το πιστονι....αρχαιο....κι ενα κουμπι στο πλαι της βασης(δεξια,το cut off) που μπορει να σου σκισει και κανα μανικι...αχχχχ το πα....bye2.
Για αεριων αντιθετα πολυ λεπτη η παπια φιλε

Καλοριζικο το νεο σου οπλο,εχει ομορφα ξυλα,σου ευχομαι να το φχαριστηθεις....παντως θα το πω γιατι θα σκασω.....μονο σε μενα δεν αρεσει η maxus?thinkXοντρη παπια (κατα τη γνωμη μου), ασχημη χωρις τη βιδα που εχουν οι αλλες καραμπινες και το πιστονι....αρχαιο....κι ενα κουμπι στο πλαι της βασης(αριστερα,το cut off) που μπορει να σου σκισει και κανα μανικι...αχχχχ το πα....bye2.
Μαζι σου για την βιδα της παπιας και για το μπουτον.
Η παπια σαν παχος,μια χαρα για αεριων!
Αν αυτος ο κερατας, ο αυλος,δεν ξεπερνούσε το...ψυχολογικο φραγμα του 18,5......:)

Μαζι σου για την βιδα της παπιας και για το μπουτον.
Η παπια σαν παχος,μια χαρα για αεριων!
Αν αυτος ο κερατας, ο αυλος,δεν ξεπερνούσε το...ψυχολογικο φραγμα του 18,5......:)
Γιάννη ποιος είναι ο λόγος του ενδοιασμού σου;

Ενώ το κλείστρο , η βάση , η κάνη , η γλώσσα η αποθήκη ..κ.α , της Benelli είναι καινούργια . Το πιστόνι είναι σε κάθε μοντέλο διαφορετικό . Η κάνη επίσης . (Εσωτερικά εννοώ ). Τώρα αν πάρουν τον διακόπτη από αριστερά ( σε εμένα δεν έχει σκίσει κανένα μανίκι πάντως 20χρ τώρα ) κι αλλάξουν την σχεδίαση της πάπιας κι αλλάξουν κι το ταχείας σύστημα στο κούμπωμα , ποιος ο λόγος να γράφει browning μετά ;

Back