Καλο ριχτη λεβεντοπαιδο..αυτο το οπλο θα γραψη ιστορια θα μεινει all time classic......ααααα λατρευει την. Μb32
Φιλιππα καλοριζικος ο νεος εργαλος!!!
Καλορίζικη Σταυράκο ....άλλη μια στην συλλογή αλλά η λαχτάρα παραμενει η ίδια όπως η πρώτη ..Ευχαριστω πολυ παιδες, νοιωθω ιδιαιτερα ικανοποιημενος οταν καταφερνω και αποκτω καποιο παλιο μοντελο, που με λιγη, περισσοτερη η" και
καθολου προσπαθεια ερχεται στην αρχικη του μορφη. Ολα αυτα τα παλιαοτερα τουφεκια εχουν πολυ καλα μεταλλα, προτερηματα αλλα και
ελαττωματα, το καθε ενα εχει γραψει την δικη του ιστορια, επιτυχιες και αποτυχιες, να ειμαστε καλα...
Σας ευχαριστω πολυΚαλοριζικα τα οπλα και στους δυο(Σταύρος & Φίλιππας)
να ειστε γεροί να τα χαρειτε.
Ευχαριστω ΤολιοΦιλιππα πολλά.... Θηραματα στην καννη σου φίλε!![]()
Ηλια μου σε ευχαριστω....για την πολιτιμη βοηθεια σου και σε σενα Φιλε....Ησουν απο τους ανθρωπους που συνεβαλες και εσυ στην αποκτηση της.Σε ευχαριστω φιλεΚαλο ριχτη λεβεντοπαιδο..αυτο το οπλο θα γραψη ιστορια θα μεινει all time classic......ααααα λατρευει την. Μb32
Ευχαριστω φιλε μου......Φιλιππα καλοριζικος ο νεος εργαλος!!!
Ευχομαι να σου χαρισει δυνατες κυνηγετικες συγκινησεις!!!
Mε τοσες maxus στο site θα γινει πραξικοπημα αλλα αυτη η gold ειναι για πασαρελα![]()
Σε ευχαριστω πολυ Στελιο μου.Φίλιππε, καλορίζικη και καλοτούφεκη, να τη χαρείς με υγεία και πολλά και αξέχαστα κυνήγια !!!
Εχεις και καλη καρδια εσυ.... φιλε μου....Φιλίππα να την χαρείς φίλε μέσα από την καρδιά μου...
Κούκλα είναι![]()
Ευχαριστω Γιατρε μου....Ντουφεκος οχι αστεια, καλοντουφεκο!!
Σας ευχαριστω παρα πολυΚαλορίζικη Φιλίππα! Πολύ ζόρικη! Πάντα κέντρα!
Σας ευχαριστωΦίλιππα καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.
Μαζι θα τις καιμε και φετος.....Ωραίο όπλο, και στα δικά σου Φιλιππακο.
Ωχ δικό σου είναι
καλορίζικο ρε φίλε να σου κάνει ολα τα χατίρια και να σου χαρίσει απιστευτες εμπειρίες, δεν συνεχιζω θα γινει ακατάλληλο
Καλά καψηματα ομορφε![]()
Ευχαριατω Στεφανε......Καλοτουφεκο Φιλιππα! Μπράβο ρε φιλε που τη γούσταρες τόσο και την απέκτησες!
Σε ευχαριστω παρα πολυΚαλορίζικη Φιλιππα πολύ όμορφο όπλο και πολύ καλή επιλογή!
Ε όχι! Την καινούρια να παίρνεις πιο πολύ να την ευχαριστηθείς! Αυτος είναι ο σκοπός των όπλων! Την παλιά την έχεις ήδη ευχαριστηθεί!