Browning Team

Πλεον και εγω ενας ευτυχης κατοχος της εν λογω εταιριας......
Ζηλεψα απο τον Νικο ρεμι και πηρα αλλη μια απο τις 8 πρωτες black gold maxus.....
18.7 αυλο 71 ποντους και 3αρα.

Γεια σου φιλιππα με το εργαλείο σου,πλέον δεν γλυτώνει τίποτα....καλότυχο με ωραίες εικόνες και πολλά θηράματα!

Ζηλεψα απο τον Νικο ρεμι και πηρα αλλη μια απο τις 8 πρωτες black gold maxus.....

Καλοτουφεκη φιλ.ξεχασες το μαξιλαράκι στη μέση
.yelling.

Καλοριχτη Φίλιππα!
Για εμένα έκανες την καλύτερη επιλογή.

Καλορίζικη !! Μου αρέσει που την έβαλες για υπνο !!!!! Παντα καλά κυνήγια Φιλίππα .

Πανέμορφη τι να λέμε .... καλοτούφεκη Φίλιππα, πάντα κέντρα!!!

Καλορίζικη !! Μου αρέσει που την έβαλες για υπνο !!!!! Παντα καλά κυνήγια Φιλίππα .
Σε ευχαριστω Πολυ Νικο .....και δημοσια ....για την βοηθεια σου.
Να ξερεις οτι συνεβαλες πολυ για την αποκτηση της.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ

Φιλίππα καλοτουφεκη-Καλορίζικη! Τρομερό όπλο και πανέμορφο στη συγκεκριμένη έκδοση!
Γεια σου φιλιππα με το εργαλείο σου,πλέον δεν γλυτώνει τίποτα....καλότυχο με ωραίες εικόνες και πολλά θηράματα!
Καλοτουφεκη φιλ.ξεχασες το μαξιλαράκι στη μέση
.yelling.
Καλοριχτη Φίλιππα!
Για εμένα έκανες την καλύτερη επιλογή.
Σας ευχαριστω πολυ

Το συζηταγα 4 χρονια για την αποκτηση της.......ηρθε τελικα η στιγμη.....
Ημουν τυχερος γιατι πετυχα ομορφα ξυλα ....και σκουρα καρυδια οπως μου αρεσει στα οπλα
Μπιμπελο μου μπιμπελο μου....!!!σαν να βλεπω τη Monica bellucci!βιον ανθοσπαρτο!!!

Ωραίος Φιλ, με υγεία φίλε να την χαρείς. Ωραίο λαδερό φινίρισμα και δείχνει ωραία και η λαβή. Αν η κάννη της μοιάζει στο 725 πρόκειται για φαρμάκι.
Ευχαριστω Γιωργο μου.......
Του χρονου το καλοκαιρι ελπιζω να την αναλαβεις .....να μεταμορφωσεις τα ξυλα της...με το μερακι που σε διακατεχει στην εν λογω εργασια.....
Μπιμπελο μου μπιμπελο μου....!!!σαν να βλεπω τη Monica bellucci!βιον ανθοσπαρτο!!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ Γιαννη.....οντως ειναι γκομεναρα....

Φιλιππα πολλά.... Θηραματα στην καννη σου φίλε! ;)

Back