Browning Team

Την χλρ5 να παρεις, αφου η αλλη δεν ειναι διαθεσιμη και υπαρχει θεμα με τα ανταλλακτικα. Κλωτσα κιολας
Δεν με νοιάζει αν κλωτσά. Δεν την θέλω να την ντουφεκισω . Στο εξωτερικό πωλείται κανονικά αρα ανταλλακτικά υπάρχουν . Ισως βρω μια μεταχειρισμένη από εδώ κιόλας .Αλλωστε ποιο αδράνειας δεν κλωτσά ? Οντος το XLR δείχνει γερό όπλο

Μια απλη, ομορφη και στυλατη Browning Gold Hunter συμπληρωνει τον οπλοβαστο. Καννη 71cm/18,7 χρωμιωμενη, σπουδαια κατασκευη, το πολυ
δυνατο χαρτι του οπλου αυτου. Κατασταση καινουργης, μηδενικη χρηση, θα μας κανει παρεα στα φετεινα καρτερια, πρωτα ο Θεος.
Και συνεχιζουμε.....
Σταύρο καλοτούφεκη υγεία και καλές τουφεκιές.

Μια απλη, ομορφη και στυλατη Browning Gold Hunter συμπληρωνει τον οπλοβαστο. Καννη 71cm/18,7 χρωμιωμενη, σπουδαια κατασκευη, το πολυ
δυνατο χαρτι του οπλου αυτου. Κατασταση καινουργης, μηδενικη χρηση, θα μας κανει παρεα στα φετεινα καρτερια, πρωτα ο Θεος.
Και συνεχιζουμε.....
Εγω σου ειπα κανε υπομονη να παρουμε ΤΟΝ εργαλο σε συνεχομενη σειρα serial number......εσυ πας και περνεις τις συνομιλικες σου.yell at..very funny..yelling...
καλοριζικη Κυριε Σταυρο .....ελπιζω να την χαρειτε.....αν και απο τον Γεναρη την βλεπω αγγελία,για να παραγγειλετε την νεαρα ΚΥΡΙΑ της ιδίας εταιριας.....my man..my man..my man....
Καλοριζικη καλοντουφεκιστη λοιπον .....αν και προβλεπω με τοσα οπλα να την τρωει το ραφι και αυτην........sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Εγω σου ειπα κανε υπομονη να παρουμε ΤΟΝ εργαλο σε συνεχομενη σειρα serial number......εσυ πας και περνεις τις συνομιλικες σου.yell at..very funny..yelling...
καλοριζικη Κυριε Σταυρο .....ελπιζω να την χαρειτε.....αν και απο τον Γεναρη την βλεπω αγγελία,για να παραγγειλετε την νεαρα ΚΥΡΙΑ της ιδίας εταιριας.....my man..my man..my man....
Καλοριζικη καλοντουφεκιστη λοιπον .....αν και προβλεπω με τοσα οπλα να την τρωει το ραφι και αυτην........sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο παλιός όμως πάνω στην κάνη γράφει MADE IN BELGIUM . .RESPECT.

Ο παλιός όμως πάνω στην κάνη γράφει MADE IN BELGIUM . .RESPECT.
Απαπαπαπααααα τον κοροιδεψανε δηλαδη?think
Ακου εκει ....αμερικανικο οπλο και να ειναι βελγικο......
Που καταντησαμε .......σε λιγο η browning θα βγαζει και κανες στην πορτογαλια.my man..my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Χαιρομαι πολυ, παρα πολυ, τα γραπτα μενουν, θα σε εχω υπ'οψιν μου νεαρε....

Πλεον και εγω ενας ευτυχης κατοχος της εν λογω εταιριας......
Ζηλεψα απο τον Νικο ρεμι και πηρα αλλη μια απο τις 8 πρωτες black gold maxus.....
18.7 αυλο 71 ποντους και 3αρα.

Φιλίππα καλοτουφεκη-Καλορίζικη! Τρομερό όπλο και πανέμορφο στη συγκεκριμένη έκδοση!

Back