Browning Team

Μια απλη, ομορφη και στυλατη Browning Gold Hunter συμπληρωνει τον οπλοβαστο. Καννη 71cm/18,7 χρωμιωμενη, σπουδαια κατασκευη, το πολυ
δυνατο χαρτι του οπλου αυτου. Κατασταση καινουργης, μηδενικη χρηση, θα μας κανει παρεα στα φετεινα καρτερια, πρωτα ο Θεος.
Και συνεχιζουμε.....
Καλοντουφεκο Σταύρο, να'σαι γερός να τη χαρείς.

Απο το 97 σε 18.8 αυλο...απροβληματιστη!οι δυο εμπλοκες που μου εκανε ...απο δικη μου υπαιτιοτητα...πολυ λαδι στο σιδηροδρομο....καθολου λαδι στο σιδηροδρομο...επειτα απο εντονη βροχη!να την χαρεις ευχομαι!

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας, να εισαστε παντοτε καλα, να χαιροσαστε τους πρωινους καφεδες στην υπαιθρο και να εχετε αξεχαστα
κυνηγια.
Το βαρος της βγαινει στα 3430γρ, τετοιο βαρος δεν αναφερεται, πιθανως φταιει η ζυγαρια, η αληθεια ειναι ομως οτι στα χερια μου εκει το υπολογιζω.
Η ολη εικονα ειναι εξαιρετικη, εχω μια ενσταση για το κλειστρο, θα ηθελα καλυτερη λειανση στα σημεια τριβης, φαινεται "βιαστικη" δουλεια, πιθανως
να κανω και λαθος. Ομορφη και στιβαρη βαση με το ελαφρυ σκαλοπατι, καννη εντυπωσιακη, περιμενω εξαιρετικες τουφεκιες, ειμαι σιγουρος γι' αυτο.
Καλοτουφεκο κ. Σταύρο, ένα τέτοιο σχετικά old classic, θα το ήθελα...
Αρι, υπαρχουν παμπολλες ευκαιριες σε παρα πολλα τουφεκια σε καλες τιμες και σε κατασταση βιτρινας, εχετε το νου σας...

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας, να εισαστε παντοτε καλα, να χαιροσαστε τους πρωινους καφεδες στην υπαιθρο και να εχετε αξεχαστα
κυνηγια.
Το βαρος της βγαινει στα 3430γρ, τετοιο βαρος δεν αναφερεται, πιθανως φταιει η ζυγαρια, η αληθεια ειναι ομως οτι στα χερια μου εκει το υπολογιζω.
Η ολη εικονα ειναι εξαιρετικη, εχω μια ενσταση για το κλειστρο, θα ηθελα καλυτερη λειανση στα σημεια τριβης, φαινεται "βιαστικη" δουλεια, πιθανως
να κανω και λαθος. Ομορφη και στιβαρη βαση με το ελαφρυ σκαλοπατι, καννη εντυπωσιακη, περιμενω εξαιρετικες τουφεκιες, ειμαι σιγουρος γι' αυτο.

Αρι, υπαρχουν παμπολλες ευκαιριες σε παρα πολλα τουφεκια σε καλες τιμες και σε κατασταση βιτρινας, εχετε το νου σας...
Αλλο ενα κλασικό κομμάτι στη συλλογή σου Σταύρακα.Να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται.

Μια απλη, ομορφη και στυλατη Browning Gold Hunter συμπληρωνει τον οπλοβαστο. Καννη 71cm/18,7 χρωμιωμενη, σπουδαια κατασκευη, το πολυ
δυνατο χαρτι του οπλου αυτου. Κατασταση καινουργης, μηδενικη χρηση, θα μας κανει παρεα στα φετεινα καρτερια, πρωτα ο Θεος.
Και συνεχιζουμε.....
καλορίζικη καλοτούφεκη :)
μην ξεχνάς έχεις υποσχεθεί να την πρωτοτουφεκίσουμε μαζί ;)

Fabarm δεν έχω πάρει ποτέ . Μια φορά δανείστηκα πριν 8-10 χρ μια Η38 να πάω για τσίχλες . Μου άρεσε πολύ σαν όπλο κι είχα πολύ εύστοχες βολές . Δεν είχε κάνει καμία εμπλοκή βέβαια γιατί Ακουγόταν τότε .. διαφορα. Κι στα μέρη μου εδώ ήπειρο έχει καλές πωλήσεις κυρίως το XLR . Αν δεν γυρόφερνε στο μυαλό μου η xanthos ίσως χτύπαγα μια . Έρχεται η σεζόν κι δεν έχουμε όπλο να πάμε ..
Την χλρ5 να παρεις, αφου η αλλη δεν ειναι διαθεσιμη και υπαρχει θεμα με τα ανταλλακτικα. Κλωτσα κιολας

Και συνεχιζουμε.....
Καλορίζικη και καλοτουφεκη Κ.Σταύρο!

Και συνεχιζουμε.....
Καλοριζικη και καλοτουφεκη κ. Σταυρό, να είσαι γερός να τη χαρείς!:)

Και συνεχιζουμε.....

Καλορίζικο το εργαλείο Σταύρο!!! Να κάνετε παρέα πολύ φουσεκια και με πολλά όμορφα κατεβάσματα στις μπλε!

Back