Browning Team

Παιδια για τη browning a500 r γνωριζει καποις κατι ;αυλους μηχανισμος κτλ εχει ενας φιλος και μου τη χαριζει λετε να τη μπαρω παντος το οπλο δουλευει κανονηκα
Teo, αν δεν απατώμαι είναι αυτή που εχει τα ελατήρια της επαναφοράς του κλείστρου δεξια - αριστερά στην βάση σαν την remr V3. Ενας γνωστός ειχε καποτε παλια κι την απεσυρε λόγω πολυπλομοτητας. Δεν ξέρω καθολου τι παίζει πραγματικα με αυτό το όπλο. Δεν "πεπατησεπε" κι πολύ. Αλλα αν είναι σε καλη κατάσταση κι δωρεαν γιατί να μην το πάρεις? Λέω εγώ τώρα

Παιδια για τη browning a500 r γνωριζει καποις κατι ;αυλους μηχανισμος κτλ εχει ενας φιλος και μου τη χαριζει λετε να τη μπαρω παντος το οπλο δουλευει κανονηκα
αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει αερίων και αδράνεια ο αυλός είναι 18,4 και έχει τσοκ invector από τα 1α αυτογεμή που συναρμολογήθηκαν στην Πορτογαλία με όλα τα μέρη τους κατασκευασμένα στο Βέλγιο κάπου στο 1987
σαν μοντέλο δεν πέτυχε και γρήγορα το απέσυραν
έβγαλε κάποιο πρόβλημα εμπλοκών σε σχέση με την σκανδαλοθήκη που η τότε αντιπροσωπεία του Χρήστου Σακκά αντικαθιστούσε άμεσα το ανταλλακτικό η όλη την σκανδαλοθήκη (δεν θυμάμαι καλά)
όταν πήγα να την δώ με απέτρεψε γιατί ήταν ένα όπλο <γκουμούτσα> και αυστηρά καρτεριτζίδικο
την είχε φίλος που πολύ λίγο την κυνήγησε.....τώρα την έχει κληρονομήσει ο γιός του που δεν ασχολείται με κυνήγι
1-2 φορές που την είχε πάρει σε μπασίματα τσίχλας η τουφεκιά της ήταn κλασσική φαρμακερή Browning
ανταλλακτικά πολύ δύσκολα βρίσκονται
αν στην χαρίζει πάρτην για λίγα απαιτητικά κυνήγια ;)
314079_02_belgium_browning_a500_shotgun_640.jpg

314079_01_belgium_browning_a500_shotgun_640.jpg

Last edited:
Ειδα απο κοντα την gold & black με 61 η 66,δεν θυμαμαι... Το οπλο ειναι πανεμορφο, ωραια ξυλα σκουρα και το φινιρισμα της καννης γυαλιστερο. Μου εδοσε την εντυπωση πως η παπια ηταν πιο χοντρη και οι οπες αεριων μεγαλυτερες σε σχεση με την εκδοση ονε... Δεν ξερω αν κανω λαθος

Και ενα βασικο που ξεχασα να πω. Οταν ο φιλος freeman αγορασε την maxus ειχε πει σχετικα με το κοντακι πως του θυμιζει costum που εκανε σε αλλο οπλο. Οντος παρατητοντας το, συγκρινοντας το με αυτο της χ3 σημερα παρατηρησα πως οχι μονο πιο φιλικη λαβη εχει (της ξυλινης χ3 ειναι πιο χοντρο) αλλα και πιο ψυλο χτενι. Εαν επαιρνα το οπλο αυτο θα ειχα ελαχιστο θεμα

Fabarm δεν έχω πάρει ποτέ . Μια φορά δανείστηκα πριν 8-10 χρ μια Η38 να πάω για τσίχλες . Μου άρεσε πολύ σαν όπλο κι είχα πολύ εύστοχες βολές . Δεν είχε κάνει καμία εμπλοκή βέβαια γιατί Ακουγόταν τότε .. διαφορα. Κι στα μέρη μου εδώ ήπειρο έχει καλές πωλήσεις κυρίως το XLR . Αν δεν γυρόφερνε στο μυαλό μου η xanthos ίσως χτύπαγα μια . Έρχεται η σεζόν κι δεν έχουμε όπλο να πάμε ..

Back