Στο σκοπευτήριο στο Πέραμα είναι ;World English Sporting Junior winner κ team junior win με τα καλουδια τις kicks το pro sport
upload img
ναι δεν ειδες εχεις σκοπο να ερθεις να δεις τι πρωταθλητες ερχονταιΣτο σκοπευτήριο στο Πέραμα είναι ;
ναι το εχεις σκοπο να ερθεις να δεις τι πρωταθλητες ερχονται![]()
θα έρθω να κοιτάω έξω από τον φράχτη . Βλέπεις είμαι από άλλο νομο . Αλλοδαπός .ναι δεν ειδες εχεις σκοπο να ερθεις να δεις τι πρωταθλητες ερχονται![]()
αμα φερεις το miroku να ριξω θα σε βαλω μεσαθα έρθω να κοιτάω έξω από τον φράχτη . Βλέπεις είμαι από άλλο νομο . Αλλοδαπός .
Δεν έχει ρίξει ποτέ . Δεν το λυπάσαι ;αμα φερεις το miroku να ριξω θα σε βαλω μεσα![]()
προσωπικά τετεια πραγματα δε τα λυπαμε αλλα επιδη δεν το εχει ξεπαρθενεψει ο ιδιοκτητης δεν θα ηθελα να το κανω εγω δεν πειραζει φερε το b25 που εχει ριξειΔεν έχει ρίξει ποτέ . Δεν το λυπάσαι ;
Είσαι μικρός ακόμα για Β25προσωπικά τετεια πραγματα δε τα λυπαμε αλλα επιδη δεν το εχει ξεπαρθενεψει ο ιδιοκτητης δεν θα ηθελα να το κανω εγω δεν πειραζει φερε το b25 που εχει ριξει![]()
ειμαι καλο παιδακι μαθενω ευκολαΕίσαι μικρός ακόμα για Β25![]()
Teo, αν δεν απατώμαι είναι αυτή που εχει τα ελατήρια της επαναφοράς του κλείστρου δεξια - αριστερά στην βάση σαν την remr V3. Ενας γνωστός ειχε καποτε παλια κι την απεσυρε λόγω πολυπλομοτητας. Δεν ξέρω καθολου τι παίζει πραγματικα με αυτό το όπλο. Δεν "πεπατησεπε" κι πολύ. Αλλα αν είναι σε καλη κατάσταση κι δωρεαν γιατί να μην το πάρεις? Λέω εγώ τώραΠαιδια για τη browning a500 r γνωριζει καποις κατι ;αυλους μηχανισμος κτλ εχει ενας φιλος και μου τη χαριζει λετε να τη μπαρω παντος το οπλο δουλευει κανονηκα
αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει αερίων και αδράνεια ο αυλός είναι 18,4 και έχει τσοκ invector από τα 1α αυτογεμή που συναρμολογήθηκαν στην Πορτογαλία με όλα τα μέρη τους κατασκευασμένα στο Βέλγιο κάπου στο 1987Παιδια για τη browning a500 r γνωριζει καποις κατι ;αυλους μηχανισμος κτλ εχει ενας φιλος και μου τη χαριζει λετε να τη μπαρω παντος το οπλο δουλευει κανονηκα
fabarm είναι λίγο μπροστά η δική μου γνώμηθεωρώ browning και fabarm οπλά με πολύ καλά εργοστασιακά κοντάκια που θυμίζουν αρκετά χειροποίητο,,δεν κάνουν τσιγκουνιές στο ξύλο