Browning Team

Ευτυχως δεν καργαρε στην λιμα και την bellmonte να σιαξει η στραβη η καννη.
Σε σενα εφταιγε η ζεστη στο πορτμπαγκαζ. Ξερεις τί θερμοκρασιες αναπτυσσονται;;
Ολοι για φαπες ειναι...εδω μεσα εχουμε αποδειξει οτι οι ερασιτεχνες ειναι οι καλυτεροι στην επαγγελματικη δουλεια γιατι το κανουν με μερακι

Ολοι για φαπες ειναι...εδω μεσα εχουμε αποδειξει οτι οι ερασιτεχνες ειναι οι καλυτεροι στην επαγγελματικη δουλεια γιατι το κανουν με μερακι
Επρεπε να την λιμαρω λιγο να αποβαλλει ευκολοτερα τη θερμοκρασια μαλλον Παναγή.

......
Ε ναι.......λειτουργεί και σαν γάστρα.
Αν έχεις ξεχάσει και τίποτα πατάτες μέσα ,θα εχεις ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Ασε γιατι την έχουν δει επιστήμονες.....

Χάζευα λίγο στην κουβέντα που είχατε για τα τσοκάκια τα μαμισια και έχω την εξής χαζή απορία...
Από ότι είδα στις τουφέκιες του Άρη το μαμα IΜ με συσφιξη για τρία έδωσε πολύ ωραία τουφέκια... Μιλάμε και για σαράντα μέτρα έτσι... Φαντάζομαι ανάλογα πάνε και τα άλλα νούμερα οπότε με τα μαμά έως τριάρι Μ είσαι καλυμένος... Και σου λείπει ένα καθαρόαιμο σφιχτο δυαρι για αγορά... Ποιος ο λόγος να πάρεις όλα τα νούμερα από άλλη εταιρία (εκτός αν γουστάρει κάποιος να χει μια συλλογη)... Θέλω να πω υπάρχει πρακτικός λόγος να μπεις σε τέτοιο έξοδο? Και η δεύτερη απορία, πλέον η maxus που μου αρέσει βγαίνει με τα τσοκάκια invector plus. Ποια η διαφορά με τα DS?

Last edited:
Χάζευα λίγο στην κουβέντα που είχατε για τα τσοκάκια τα μαμισια και έχω την εξής χαζή απορία...
Από ότι είδα στις τουφέκιες του Άρη το μαμα IΜ με συσφιξη για τρία έδωσε πολύ ωραία τουφέκια... Μιλάμε και για σαράντα μέτρα έτσι... Φαντάζομαι ανάλογα πάνε και τα άλλα νούμερα οπότε με τα μαμά έως τριάρι Μ είσαι καλυμένος... Και σου λείπει ένα καθαρόαιμο σφιχτο δυαρι για αγορά... Ποιος ο λόγος να πάρεις όλα τα νούμερα από άλλη εταιρία (εκτός αν γουστάρει κάποιος να χει μια συλλογη)... Θέλω να πω υπάρχει πρακτικός λόγος να μπεις σε τέτοιο έξοδο? Και η δεύτερη απορία, πλέον η maxus που μου αρέσει βγαίνει με τα τσοκάκια investor plus. Ποια η διαφορά με τα DS?
Ένας λόγος που σταμάτησα τα aftermarket τσοκ να αγοράζω είναι αυτός που έγραψες. Για τα περισσότερα κυνηγια υπερκαλυπτεσαι ακόμα κι από τα ds που είναι ανοιχτά σαν τσοκ.Για πιο δυσ κολα κυνηγια πάπια κλπ ίσως ένα ειδικό καλό aftermarket να σου δώσει το κάτι παραπάνω.Για να είμαι ειλικρινής κάθε αγορά τέτοιου τύπου βελτιώνει την ψυχολογία μας και όπως και να το κάνουμε μας αρέσει γενικά οτιδήποτε υπόσχεται βελτίωση.Τα ds σε σχέση με τα invector είναι πιο μακριά αν δεν απατώμαι κι έχουν έναν έξτρα δακτύλιο που με την τουφέκια κλείνει και καλύπτει τις βόλτες τις καννης ούτως ώστε να μην πιάνουν πολλά κατάλοιπα πυρίτιδας. Πρακτικά βέβαια δε γνωρίζω αν βοηθάει, αλλά τουλάχιστον αν οι βόλτες είναι ψηλά κοντά στο στόμιο σίγουρα καθαρίζουν πιο εύκολα. Η maxus τις έχει βαθιά στην καννη με πιο δύσκολη πρόσβαση.

Θέλω να πω υπάρχει πρακτικός λόγος να μπεις σε τέτοιο έξοδο? Και η δεύτερη απορία, πλέον η maxus που μου αρέσει βγαίνει με τα τσοκάκια invector plus. Ποια η διαφορά με τα DS?

Πρακτικα οχι Κωστα, κανενα λογος... ειναι απλα απο τις υπερβολες που κανουμε καμια φορα για να νιωθουμε εμεις οι ιδιοι χαρα απο μια καινουργια αγορα... Στα Ds απο 3 αστρα κ πιο σφιχτο αξιζει η οποια αγορα...
Η διαφορα τωρα με τα Inv plus ειναι το μεγαλυτερο μηκος των DS... Καλο, κακο, η απλα marketing, δεν μπορει να πει κανεις με βεβαιοτητα μιας κ αφορουν διαφορετικα μοντελα οπλων κ αρα η συγκριση ειναι σχετικα ατοπη...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, μου καλύψατε τις απορίες και επιβεβαιώσατε τη σκέψη μου...
Πάντως με τέτοια κατανομή στα πραγματικά 40 μέτρα εμένα και ειδικά αυτή με το 5αρι στο 90% των δικών μου κυνηγιών φάσα - παπί στον κάμπο - λαγό δεν νομίζω ότι θα γλίτωνε κάτι στο οποίο θα ήμουν σκοπευτικά πάνω του :)
Αν βγάζει παρόμοια τουφεκιά και το 4αρι που βάζω στη μπεκάτσα πολλές αγάπες θα έχουμε .sarcastic.
Ελπίζω να βρω γρήγορα ευκαιρία, γιατί έμπλεξα με τη δουλειά, να ψάξω στα μαγαζιά μπας και την έχει κανένας τη maxus να την πάρω μάτι και από κοντά γιατί μόνο στα site την κάνουμε μπανιστήρι!

Back