Browning Team

Τελικα τα ds φταινε για τις κατανομες που εχουμε πει κατα καιρους ή εχουν κανει κατι αλλο? Στα δικαννα με ds δεν εχω ακουσει η διαβασει να αναφέρεται κατι αντιστοιχο.
Με ενα αφτερ μαρκετ ds το θεμα διορθωνεται?

Τελικα τα ds φταινε για τις κατανομες που εχουμε πει κατα καιρους ή εχουν κανει κατι αλλο? Στα δικαννα με ds δεν εχω ακουσει η διαβασει να αναφέρεται κατι αντιστοιχο.
Με ενα αφτερ μαρκετ ds το θεμα διορθωνεται?
Τι εννοείς ότι φταίνε τα ds για τις κατανομές;δεν παρακολουθούσα παλαιότερα την ομάδα αυτη

Μια αδυναμια που εχω ειναι να παρακολουθω καποια κομματια και οχι ολοκληρες τις συζητησεις με αποτελεσμα να ρωτω τα ιδια.
Εχει αναφερθει κατα καιρους απο φιλους που ειχαν το οπλο πως οι κατανομες δεν ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με αλλα μοντελα αεριων. Εγω ρωτω αν ειναι θεμα των ds ή αν υπηρξε καποια αλλαγη που εκανε η εταιρια στη γεωμετρια ή τα υλικά των κανων πχ

μια και σχολασα νωριτερα σημερα ειπα να παω να παρω 2-3 κουτακια φυσιγγια sporting για το σ/κ.τι το θελα ο ανθρωπος?μπαινω στο μαγαζι και πρωτη μουρη μπροστα μου ενα 725 pro sport.RESPECT.το μεγαλυτερο λαθος ηταν που το επωμισα.evil.καταραμενα ευρα.money.αααααλλο φρουτο τ οπλο παιδια.δεν εχω λογια

μια και σχολασα νωριτερα σημερα ειπα να παω να παρω 2-3 κουτακια φυσιγγια sporting για το σ/κ.τι το θελα ο ανθρωπος?μπαινω στο μαγαζι και πρωτη μουρη μπροστα μου ενα 725 pro sport.RESPECT.το μεγαλυτερο λαθος ηταν που το επωμισα.evil.καταραμενα ευρα.money.αααααλλο φρουτο τ οπλο παιδια.δεν εχω λογια
Μην ξερογλείφεσαι ... είναι ήδη κλεισμένο !!! ;)
Όχι από μένα βέβαια ... :(:(:(
δε σου είπανε για ποιον είναι ;;;

Το όπλο δίνει 10 χρόνια εγγύηση 2 πέλματα 3 σκανδαλες ρυθμιζόμενες κοντακι ρυθμιζόμενο και 8 τσοκ σε ποιότητα brown.εννοειται ζύγισμα απίστευτο και πολύ στιβαρό οπλο.οτι καλύτερο έχω δει σε δίκανο σήμερα.αξιζει πολλά αυτό το οπλο

Το όπλο δίνει 10 χρόνια εγγύηση 2 πέλματα 3 σκανδαλες ρυθμιζόμενες κοντακι ρυθμιζόμενο και 8 τσοκ σε ποιότητα brown.εννοειται ζύγισμα απίστευτο και πολύ στιβαρό οπλο.οτι καλύτερο έχω δει σε δίκανο σήμερα.αξιζει πολλά αυτό το οπλο
Τιμή γνώριζουμε?

Σε σχέση με άλλα της ίδιας κατηγορίας που κάνουν τα ίδια είναι νεογέννητα και μοστραρονται σαν οπλαρες είναι φτηνό.μαρκες δε λέω για να μη παρεξηγηθω
Έχουμε πει φίλε η Βrowning για κάποιο λόγο δεν θέλει να μπει στο παιχνίδι του μάρκετινγκ άλλων εταιρειών του είδους . Από τη μια βέβαια είναι καλό αυτό γιατί κρατάει τις τιμές σε λογικά επίπεδα, από την άλλη όμως πιστεύω ότι αδικεί το προϊόν της. Βέβαια μην περνουμε σαν μέτρο τη χώρα μας γιατί στην Αγγλία ίσως να είναι στη κορυφή.

Όταν το είχα επωμισει που έκανε εξαιρετική εντύπωση...δεν το έχω ρίξει όμως....

Back