Καλορίζικο!
Καλορίζικο!
Καλορίζικο να το χαρείς όσο δεν παει
γειά σου ρε ΓιάννηΜε τον καλό τον λόγο πάνταπες 7 εκατοστά κι ας είναι ψεμα
άσε μας να ζήσουμε...το όνειρο!!!
)) η γωνιά μεταβασης παίζει σπουδαιότερο ρολο!από 20.4 έως 18.8 ε όσο να πεις...πιο ομαλή η διαδρομή των σκαγιων
Τι τα θες, όσο και να προτιμάμε τα 12άρια, τα 16άρια και τα 20άρια βγάζουν πολύ καλύτερες αναλογίες. Μπιμπελό το όπλο μπράβο.
Ακη αν εισαι ακόμα πάνω, ανέμενε τηλεφώνημα μεσοβδόμαδα, εντοπιστήκανε, αλλά περιμένουμε το "Οκ" για το ντού. Ευκαιρία να την εγκαινιάσεις κιόλας.
Καλορίζικη και καλοτουφεκη, να τη χαρεις!
Αυτή η κανη για να σκουριάσει θα πρέπει να είναι θαμμένη σε βούρκο....δεν ξέρω τι πατέντα παίζει αλλά πραγματικά είναι άκρως αδύνατο....Βrowning gold hunter μαυρη βαση 71cm πηρε ενας φιλος προπερσι στην γελοια τιμη των 250€ με μονη αβαρια ενα 3* τσοκ κολλημενο πανω κ περα απο μια κηλιδα σκουριας στην καννη δεν εχει τιποτα αλλο..ξεχασα,το οπλο προηγουμενως εχει αλλαξει αλλο ενα χερι αλλα δεν εχει δει πολυ χρηση..
Μου ειπε οτι του εκατσε καλα κ ειναι πολυ ευχαριστημενος απο της τουφεκιες του..
Η franchi raptor που ειχε πριν τωρα ειναι στην ακρη,χωρις αυτο να λεει κατι βεβαια..
Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι θέμα μετάλλου η βαφής!Ατσάλια ποιοτητας .... Και όχι ανακυκλωμένα
Καλές ντουφκιες να έχει το εργαλείο
Στάκα Μήτσο τώρα πήραμε όπλα...Τι τα θες, όσο και να προτιμάμε τα 12άρια, τα 16άρια και τα 20άρια βγάζουν πολύ καλύτερες αναλογίες. Μπιμπελό το όπλο μπράβο.
την κηλιδα σκουριας την ειδα εγω ο ιδιος..Αν υπαρχει ανοξειδωτο οπλο εξωτερικα δεν ξερω......Αυτή η κανη για να σκουριάσει θα πρέπει να είναι θαμμένη σε βούρκο....δεν ξέρω τι πατέντα παίζει αλλά πραγματικά είναι άκρως αδύνατο....
Γουστάρο Άκη....Κούκλα η ελαφίνα καλορίζικη.....Και με 76cm κάνη.....
Ωπα θα σε παρω τηλ...ανεβαινω για 2 μηνο σιγουρα οποτε...Ακη αν εισαι ακόμα πάνω, ανέμενε τηλεφώνημα μεσοβδόμαδα, εντοπιστήκανε, αλλά περιμένουμε το "Οκ" για το ντού. Ευκαιρία να την εγκαινιάσεις κιόλας.