D
Deleted member 2
Να το χαίρεσαι Άκη.
Να το χαίρεσαι Άκη.
Καλορίζικη Άκη.Για το καρτέρι θα είναι έρωτας.
Καλορίζικη Άκη!!!
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....
Σωστά ρε Μάριε . Τωρα τα πήραμε και με τα χιόνια αυτά ακόμα ατουφέκιστα είναι.Στάκα Μήτσο τώρα πήραμε όπλα...
Το σχόλιο μου ήθελε να δείξει το ποσό παρατημένο το είχε ίσως...για να σκουριάσει!κ όχι να θειξει την αξιοπιστία του μνμ σου!την κηλιδα σκουριας την ειδα εγω ο ιδιος..Αν υπαρχει ανοξειδωτο οπλο εξωτερικα δεν ξερω......
Ισως κ να ειχε φυγει η βαφη απο αυτο το σημειο..
Ισως να μην συντηρηθηκε σωστα κ ηταν λαθος φυλαγμενη,η υγρασια εδω δεν αστιευεται....
Υπήρχε gold με ινβεκτορ τσοκ...με απλή θαλάμη κ όχι backboreΚι επειδή έχω μια απορία καιρό... Κυκλοφόρησαν κάποια μοντέλα που ανέγραφαν GOLD σκέτο στη βάση και άλλα GOLD HUNTER . Και τα δύο σχεδιαστικά ίδια.
Υπάρχουν κάποιες διαφορές; Κατά καιρούς έχω ακούσει αναφορές περί αχρωμιωτη gold ή gold με invector απλά κλπ; Αν υπάρχουν τέτοιου είδους διάφορες αφορούν δύο διαφορετικές εκδόσεις όπως είπα πάνω;
Καλοντούφεκο ψηλέ και ευχομαι να το ευχαριστηθείς.
Γιαυτό το επέλεξα κι εγώ κ το πήρα πλέον κ είμαι ενθουσιασμός. Σε καρτέρι τσίχλας κάνεις πλάκα σε πολλούς με την οπλαρα αυτή... Β525ενδιαφέρον!
Θα το χαρείς σίγουρα . Νάσαι γερός να το κυνηγάς και να το απολαμβάνεις. Το έχω 7 χρόνια και είναι σαν χθεσινό. Να τι μου απάντησε ο Νικήτας όταν τον ρώτησα αν η Browning έχει κάνει κάποιο face lifting, τώρα τελευταία, στο 525:Γιαυτό το επέλεξα κι εγώ κ το πήρα πλέον κ είμαι ενθουσιασμός. Σε καρτέρι τσίχλας κάνεις πλάκα σε πολλούς με την οπλαρα αυτή... Β525
Να το χαρείς Ηλία! Πήρα πρόσφατα το 725 sporter και δεν το χορταίνω! Επόμενος στόχος είναι το 525 cal.20. Εκεί θα σταματήσω νομίζω ... εκτός αν κερδίσω το τζόκερ ... και πάω σε αγγλικό χειροποίητο..Γιαυτό το επέλεξα κι εγώ κ το πήρα πλέον κ είμαι ενθουσιασμός. Σε καρτέρι τσίχλας κάνεις πλάκα σε πολλούς με την οπλαρα αυτή... Β525
Νικόλα το πήρες απόφαση να μου το κάνεις δώρο τελικά βρε φίλε?? Εεε μα δεν έπρεπε