μπασκουλα ενοω την βαση χωρίς το κοντάκι (θα δείς περίπου στα 900+γρμμ)αν είναι πάνω από κιλο=αριστα.1843 μπασκουλα
1505 κανες
326 παπια
ο προηγουμενος ιδιοκτήτης ειχε βαλει και βαρος στην λαβή. Ποσο δεν ξέρω.
μπασκουλα ενοω την βαση χωρίς το κοντάκι (θα δείς περίπου στα 900+γρμμ)αν είναι πάνω από κιλο=αριστα.1843 μπασκουλα
1505 κανες
326 παπια
ο προηγουμενος ιδιοκτήτης ειχε βαλει και βαρος στην λαβή. Ποσο δεν ξέρω.
Καλοριζικο φιλε να το χαρεις!Καλημέρα στην παρέα. Από εχθε; ένα 725 sporter κάνει παρέα στα υπόλοιπα όπλα μου. Είναι 81 εκ. Κανες 3750γρ συνολικό βάρος και 1920 το εμπρός κοματι. Έχει ρυθμιζόμενο κοντάκι και σκανδάλη. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν ευχάριστη. Μετά από 3 πουλες καμιά ενόχληση στον ώμο. Σαν γνωστός τσοκακιας πήρα και 2 τσοκ έσω έξω για να γουστάρω. Είχα την καθοδήγηση και του Κυριάκου φίλου σκοπευτη και ήταν μια πολύ ευχάριστη ημέρα εχθές.
Δεν το εχω βγάλει το κοντάκι για να δω και τωρα είμαι στην Μαλτα....μπασκουλα ενοω την βαση χωρίς το κοντάκι (θα δείς περίπου στα 900+γρμμ)αν είναι πάνω από κιλο=αριστα.
Καλώς το παιδίΚαλησπέρα παρέα θα ήθελα την άποψή σας για την Maxus one 66 cm Γενικό κυνήγι Ευχαριστώ.
Καλοριχτο να ειναι φιλε!!Δεν το εχω βγάλει το κοντάκι για να δω και τωρα είμαι στην Μαλτα....
οταν θα γυρίσω θα το ζυγίσω.
Καλησπέρα παρέα θα ήθελα την άποψή σας για την Maxus one 66 cm Γενικό κυνήγι Ευχαριστώ.
Καλορίζικο Αλέξανδρε!σας ευχαριστώ ολους σας.
Μακάρι να μπορουσα να το παρω και να εκανα τουρ ανα την ελλαδα για να κανω ενα κυνήγι με καθε ενα απο εσας.
οχι η miroku δεν εκλεισε απλα στην Ελλαδα δεν εισαγονται πλεωνΚαλά η miroku δεν έκλεισε??
Σωστά Νικόλα . Εγώ χαϊδεύω συχνά ένα Mk 70 που έχω !!!οχι η miroku δεν εκλεισε απλα στην Ελλαδα δεν εισαγονται πλεων
χάιδεψε κ για μένα ΝίκοΣωστά Νικόλα . Εγώ χαϊδεύω συχνά ένα Mk 70 που έχω !!!
Αν σκεφτείς ότι το Cynergy 71 hunter ήταν 3700 και το 725 81 3750 νομίζω ότι είναι σουπερΟ Αλέξανδρος έκανε την καλύτερη επιλογή σε μήκος καννων πάντως .
To χειροτερο Παυλο ειναι πως η φωτο ειναι παρμενη απο ξενο φορουμ και το εικονιζομενο οπλο ειναι το ProTrap με σταθερο κοντακι και οχι το Prosport που λεει οτι πουλαει που βγαινει Μονο με ρυθμιζομενο χτενι.με 200-250 παραπάνω και χεράτα ( γιατί και αυτός που το πουλάει δεν νομίζω να δεχτεί ευκολίες ) το παίρνεις καινούργιο οπότε δεν το λες και ευκαιρία,,,αυτό το αγορά 2/2019 και αλλαγή αθλήματος κάπου δεν κολλάει ρε μάγκα έδωσες δηλ. €3960 ας πούμε και μετά σκέφτηκες να πάς π.χ από το sporting στο skeet μέσα σε 3 μήνες ;
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Καλημέρα στην παρέα. Από εχθε; ένα 725 sporter κάνει παρέα στα υπόλοιπα όπλα μου. Είναι 81 εκ. Κανες 3750γρ συνολικό βάρος και 1920 το εμπρός κοματι. Έχει ρυθμιζόμενο κοντάκι και σκανδάλη. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν ευχάριστη. Μετά από 3 πουλες καμιά ενόχληση στον ώμο. Σαν γνωστός τσοκακιας πήρα και 2 τσοκ έσω έξω για να γουστάρω. Είχα την καθοδήγηση και του Κυριάκου φίλου σκοπευτη και ήταν μια πολύ ευχάριστη ημέρα εχθές.