Browning Team

Σπυρο δεν γνωριζω εαν διαβασες την προταση μου για τα τσοκ της Briley επειδη το συμπεριελαβα μεσα στο κειμενο σου να σου γνωρισω οτι κυνηγουσα στη Σερβια τρυγονια και φασσες και εκει ενας Σερβος πρωταθλητης του τραπ μου προτειναι να τουφεκισω με 24αρια της Nike που μου εδωσε 2 κουτια και τα σκοπευτικα γυαλια του.Δεν πιστευα στη συνεχεια αυτο που ζουσα .Η απασταση που πεφταν τα πουλια με τα 24αρια δεν το ειχα ξαναζησει και εκει που ειπε οτι αυτοι δεν κυνηγουν πανω απο 28αρι και να η αποδειξη .Εκει βεβαιωσε και αυτος οτι εχω στα χερια μου ενα σπουδαιο οπλο και η επιλογη των τσοκ ηταν αριστη εξ ου και το αποτελεσμα. Η φιλοδοξια μου ειναι να αποκτησω το Β725 μερακι το εχω πραγματικα για τετοια ομορφες στιγμες αλλα ας οψεται ........................η κριση για να συμφωνησω και εγω με τον φιλο ΜΑΚΗ ...

Κ εγώ το 725 γλυκοκοιταζα αλλά ξεφευγαμε πολύ.
Μια φορα είχα δοκιμασει 24αρια τραπ. Δεν τα καταφερα. Από 28αρια το συζηταμε :-)
Για τα τσοκ που μου εγραψες, μάλλον θα δοκιμασω ένα 2αρι carlsons για αρχη κ βλέπουμε. Σε ευχαριστω

ποιο φρεσκο δεν γινεται.. αρτι αφιχθεις το νεο μελος. 525 game 1 με 71cm. κατασκευη -ZP- (2018).
με γεια μας λοιπον! .terror.

Καλώς τον στα ελαφακια!! Να το χαρείς με υγεία και πάντα κέντρα!!
Θα απολαύσεις σκοτώματα το μόνο σίγουρο!

Μακη, από εσένα πήρα το κοκερ;
Όχι Σπύρο
Το πήρες από εκεί που είχα πάρει κι εγώ
Μάκης κι αυτός :)
Βάλε φώτο στο ανάλογο τοπικ οπότε μπορείς από το κοκερακι
Καλημέρα Μακη
Εμένα είναι μικρη ακόμη. 10 μηνων.
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου για το οπλο. Κ εγώ το σκεφτομουν 4 χρόνια τώρα. Αν το ειχα αγορασει περυσι θα το ειχα πληρωσει 200ε φθηνοτερα...

μετρηση τσοκ invector plus απο το 525. γινανε με απλο παχυμετρο αλλα μια αποψη την σχηματιζεις.
4αρι 18.7 αρα κυλινδρος
3αρι 18.5 αρα 4αρι
2αρι 18.25 , σχεδον μισο
1ος 18.00 , δυαρι
απο νουμερα δεν ειμαστε ασχημα. μπορεις π.χ. στο καρτερι να παιξεις 1-2.
να δουμε κ τις κατανομες μετα τις δοκιμες

μετρηση τσοκ invector plus απο το 525. γινανε με απλο παχυμετρο αλλα μια αποψη την σχηματιζεις.
4αρι 18.7 αρα κυλινδρος
3αρι 18.5 αρα 4αρι
2αρι 18.25 , σχεδον μισο
1ος 18.00 , δυαρι
Καλημερα Σπύρο,
τα τσοκ οπως ειδες θα τα κυνηγάς ως ενα νουμερο πιο ανοιχτα! Μια χαρα τσοκακια ειναι θα το δεις!
Εγω εοειδη ηθελα να μην μπλεκω με κλειδια πηρα 2 carlson's εσω εξω, αλλά εχω ριξει και τα μαμα... δεν ειδα κατι που να με χαλάει!
Επίσης να ξερεις επειδή το όπλο σου εχει και καλό κωνο θα βγαζει πιο σφιχτες τουφεκιες από οτι θα περιμενες λόγω τσοκ.

4αρι 18.7 αρα κυλινδρος
3αρι 18.5 αρα 4αρι
2αρι 18.25 , σχεδον μισο
1ος 18.00 , δυαρι
Πολύ καλό όπλο Σπύρο . Ίδιο με το Mk70 αλλά το δικό μου έχει Invector.

94077543-9745-4-AEB-8-B37-9-B5-A00-D430-E8.jpg
.love1..love1.

Καλορίζικο Σπύρο να το ευχαριστηθείς!Πως κ δεν επελεξες 76cm καννες?

το σκεφτομουν μεχρι τελευταια στιγμη. αλλαζα γνωμη καθε 2 ημερες.
το ηθελα κ για περπατητο (71) αλλα ειμαι ψηλος 1,96 (76).
δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο game με 76αρες. στην αρχη μου ειπαν για 2-3 μηνες αναμονη κ μετα οτι η επομενη παραλαβη της αντιπροσωπιας
θα ειχε καποια 76 αλλα ηταν κλεισμενα. ενα ψιλομπερδεματακι γενικοτερα. κατεληξα με το 71. δεν με χαλασε, δεν δειχνει "κοντο".
τωρα αν το μετανιωσω στο μελλον, τι να πω..

Καλημερα Σπύρο,
τα τσοκ οπως ειδες θα τα κυνηγάς ως ενα νουμερο πιο ανοιχτα! Μια χαρα τσοκακια ειναι θα το δεις!
Εγω εοειδη ηθελα να μην μπλεκω με κλειδια πηρα 2 carlson's εσω εξω, αλλά εχω ριξει και τα μαμα... δεν ειδα κατι που να με χαλάει!
Επίσης να ξερεις επειδή το όπλο σου εχει και καλό κωνο θα βγαζει πιο σφιχτες τουφεκιες από οτι θα περιμενες λόγω τσοκ.

ευχαριστω Κωστα. γενικα δεν προτιμω τα κλειστα τσοκ. περισσοτερα κοντινα πουλια εχω χασει επειδη δεν ανοιξαν τα σκαγια παρα μακρινα εχω παρει με κλειστα τσοκ. ας μην "σκανε" στον αερα με την ντουφεκια.
μου αρεσουν τα θηραματα στο φαγητο..
τεσπα, αν εχουν μια υποφερτη κατανομη δεν βλεπω να αλλαζω (συντομα..)

Last edited:
το σκεφτομουν μεχρι τελευταια στιγμη. αλλαζα γνωμη καθε 2 ημερες.
το ηθελα κ για περπατητο (71) αλλα ειμαι ψηλος 1,96 (76).
δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο game με 76αρες. στην αρχη μου ειπαν για 2-3 μηνες αναμονη κ μετα οτι η επομενη παραλαβη της αντιπροσωπιας
θα ειχε καποια 76 αλλα ηταν κλεισμενα. ενα ψιλομπερδεματακι γενικοτερα. κατεληξα με το 71. δεν με χαλασε, δεν δειχνει "κοντο".
τωρα αν το μετανιωσω στο μελλον, τι να πω..
αν πας για περπατιτο σε ανοιχτό πχ(καμπο) κ δε πας για μπεκάτσα σε σφιχτά λαγκάδια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα με 76αρες μα κανένα όμως
γενικά οι αντιπροσωπείες είναι λίγο π@#$ο άλλα τέλος παντός,
εγώ παντός θα περίμενα παραγγελιά με 76αρες

Τ
ωραιο τουφεκι Νικολα!
Το είχα πάρει πριν 10 χρ το 525 με 18.2 και invector spiro , για τον ανηψιο μου . Είναι πολύ καλό όπλο κι θα το ευχαριστηθείς . Browning αλλωστε . Πιστεύω ότι αφου είσαι τόσο ψηλός , το 76 θα σου καθόταν λίγο ποιο καλά . Πολύ καλη επιλογή κι το 71 όμως κι θα το χαρείς πολύ θα δεις .

αν πας για περπατιτο σε ανοιχτό πχ(καμπο) κ δε πας για μπεκάτσα σε σφιχτά λαγκάδια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα με 76αρες μα κανένα όμως
γενικά οι αντιπροσωπείες είναι λίγο π@#$ο άλλα τέλος παντός,
εγώ παντός θα περίμενα παραγγελιά με 76αρες

Δεκτο.
Στη φωτο επωμιζω το sporter σε 76.
Στο περιπτερο του Πλαστουργου, στην εκθεση. Δεν σου "δειχνει" πολύ μακρυ;
Σορυ για το οφ τοπικ
received-868455320157713.jpg

Last edited by a moderator:
Δεκτο.
Στη φωτο επωμιζω το sporter σε 76.
Στο περιπτερο του Πλαστουργου, στην εκθεση. Δεν σου "δειχνει" πολύ μακρυ;
Σορυ για το οφ τοπικ
Δε δείχνει κ τοσο μακρύ, ίσως σαν εικόνα λόγο τον δυο καννων μαζί φαίνεται πιο ογκώδης,σαν σκοπευτική γραμμη είναι ίδια με μια καραμπίνα με 66αρα καννη,σκεψου οτι ενα δικανο με 76αρες διπλα απο μια καραμπινα με 71 το δικανο φαινεται κοντο ,αλλα μενονομενα θα φανει μακρυ
μεγάλη ρόλο παίζει η σκοπευτική γραμμή που έχεις συνηθίσεις με τα όπλα που κυνηγάς,αν μια εχεις κραμπινα με 71 η 66 οποτε θα θες κ το δικανο να εχει την ιδια σκοπευτικη γραμμη αν το θες για το ιδιο κυνηγι

Last edited:
Back