Μακη, από εσένα πήρα το κοκερ;Άριστη επιλογή καλορίζικο καλόκαφτο
το χαζεύω απλά εδώ και καιρό....πόρνη κρίση![]()
Σπυρο δεν γνωριζω εαν διαβασες την προταση μου για τα τσοκ της Briley επειδη το συμπεριελαβα μεσα στο κειμενο σου να σου γνωρισω οτι κυνηγουσα στη Σερβια τρυγονια και φασσες και εκει ενας Σερβος πρωταθλητης του τραπ μου προτειναι να τουφεκισω με 24αρια της Nike που μου εδωσε 2 κουτια και τα σκοπευτικα γυαλια του.Δεν πιστευα στη συνεχεια αυτο που ζουσα .Η απασταση που πεφταν τα πουλια με τα 24αρια δεν το ειχα ξαναζησει και εκει που ειπε οτι αυτοι δεν κυνηγουν πανω απο 28αρι και να η αποδειξη .Εκει βεβαιωσε και αυτος οτι εχω στα χερια μου ενα σπουδαιο οπλο και η επιλογη των τσοκ ηταν αριστη εξ ου και το αποτελεσμα. Η φιλοδοξια μου ειναι να αποκτησω το Β725 μερακι το εχω πραγματικα για τετοια ομορφες στιγμες αλλα ας οψεται ........................η κριση για να συμφωνησω και εγω με τον φιλο ΜΑΚΗ ...
Όχι ΣπύροΜακη, από εσένα πήρα το κοκερ;
Μακη, από εσένα πήρα το κοκερ;
Καλημέρα ΜακηΌχι Σπύρο
Το πήρες από εκεί που είχα πάρει κι εγώ
Μάκης κι αυτός
Βάλε φώτο στο ανάλογο τοπικ οπότε μπορείς από το κοκερακι
Καλημερα Σπύρο,μετρηση τσοκ invector plus απο το 525. γινανε με απλο παχυμετρο αλλα μια αποψη την σχηματιζεις.
4αρι 18.7 αρα κυλινδρος
3αρι 18.5 αρα 4αρι
2αρι 18.25 , σχεδον μισο
1ος 18.00 , δυαρι
απο νουμερα δεν ειμαστε ασχημα. μπορεις π.χ. στο καρτερι να παιξεις 1-2.
να δουμε κ τις κατανομες μετα τις δοκιμες
Πολύ καλό όπλο Σπύρο . Ίδιο με το Mk70 αλλά το δικό μου έχει Invector.μετρηση τσοκ invector plus απο το 525. γινανε με απλο παχυμετρο αλλα μια αποψη την σχηματιζεις.
4αρι 18.7 αρα κυλινδρος
3αρι 18.5 αρα 4αρι
2αρι 18.25 , σχεδον μισο
1ος 18.00 , δυαρι
απο νουμερα δεν ειμαστε ασχημα. μπορεις π.χ. στο καρτερι να παιξεις 1-2.
να δουμε κ τις κατανομες μετα τις δοκιμες
Καλορίζικο Σπύρο να το ευχαριστηθείς!Πως κ δεν επελεξες 76cm καννες?
Καλημερα Σπύρο,
τα τσοκ οπως ειδες θα τα κυνηγάς ως ενα νουμερο πιο ανοιχτα! Μια χαρα τσοκακια ειναι θα το δεις!
Εγω εοειδη ηθελα να μην μπλεκω με κλειδια πηρα 2 carlson's εσω εξω, αλλά εχω ριξει και τα μαμα... δεν ειδα κατι που να με χαλάει!
Επίσης να ξερεις επειδή το όπλο σου εχει και καλό κωνο θα βγαζει πιο σφιχτες τουφεκιες από οτι θα περιμενες λόγω τσοκ.
μπραβο ρε μαγκα!μου αρεσουν τα θηραματα στο φαγητο..
αν πας για περπατιτο σε ανοιχτό πχ(καμπο) κ δε πας για μπεκάτσα σε σφιχτά λαγκάδια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα με 76αρες μα κανένα όμωςτο σκεφτομουν μεχρι τελευταια στιγμη. αλλαζα γνωμη καθε 2 ημερες.
το ηθελα κ για περπατητο (71) αλλα ειμαι ψηλος 1,96 (76).
δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο game με 76αρες. στην αρχη μου ειπαν για 2-3 μηνες αναμονη κ μετα οτι η επομενη παραλαβη της αντιπροσωπιας
θα ειχε καποια 76 αλλα ηταν κλεισμενα. ενα ψιλομπερδεματακι γενικοτερα. κατεληξα με το 71. δεν με χαλασε, δεν δειχνει "κοντο".
τωρα αν το μετανιωσω στο μελλον, τι να πω..
Το είχα πάρει πριν 10 χρ το 525 με 18.2 και invector spiro , για τον ανηψιο μου . Είναι πολύ καλό όπλο κι θα το ευχαριστηθείς . Browning αλλωστε . Πιστεύω ότι αφου είσαι τόσο ψηλός , το 76 θα σου καθόταν λίγο ποιο καλά . Πολύ καλη επιλογή κι το 71 όμως κι θα το χαρείς πολύ θα δεις .ωραιο τουφεκι Νικολα!
αν πας για περπατιτο σε ανοιχτό πχ(καμπο) κ δε πας για μπεκάτσα σε σφιχτά λαγκάδια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα με 76αρες μα κανένα όμως
γενικά οι αντιπροσωπείες είναι λίγο π@#$ο άλλα τέλος παντός,
εγώ παντός θα περίμενα παραγγελιά με 76αρες
Δε δείχνει κ τοσο μακρύ, ίσως σαν εικόνα λόγο τον δυο καννων μαζί φαίνεται πιο ογκώδης,σαν σκοπευτική γραμμη είναι ίδια με μια καραμπίνα με 66αρα καννη,σκεψου οτι ενα δικανο με 76αρες διπλα απο μια καραμπινα με 71 το δικανο φαινεται κοντο ,αλλα μενονομενα θα φανει μακρυ