Γιάννη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Εκτος από τής πανεμορφες Ιταλικές καραμπίνες απο σήμερα στον οπλομαστο μού προστέθηκε και μια Browning maxus one 66cm
Γιάννη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Εκτος από τής πανεμορφες Ιταλικές καραμπίνες απο σήμερα στον οπλομαστο μού προστέθηκε και μια Browning maxus one 66cm
να πω κ κατι αλλο. μεχρι πριν λιγα χρονια παιζαμε με 61,66,71cm. τι εγινε ξαφνικα κ τα 71 θεωρουνται λιγα κ τα 76 η καλυτερη επιλογη? μηπως ειναι μοδα (ξεκινησε απο Αμερικη, αν δεν κανω λαθος).. κατι ειχε γραψει ο Κυπριδημος πριν μερικα χρονια ή οντως εχουν πλεονεκτημα στη σκοπευση? για κυνηγετικες συνθηκες μιλαμε παντα.
Παιδιά δεν είναι μόδα οι 76αρες κάννες άπλα ο κόσμος πλέων έχει αρχίσει να ψάχνετε περισσότερο κ πιο εύκολα περιοδικά ίντερνετ, να εκπαιδεύεται πηγαίνουν σκοπευτήριο κ όχι να γίνουν σκοπευτές άλλα να πάρουν εικόνες πληροφορίες κ να ξεπεράσουν λάθη κ εγωκεντρικά θέματα που έχουμε όλοι,υπάρχουν βεβαία κ αυτοί του μιμητισμού κακό παράδειγμαΩς ένα σημείο είναι μόδα!
Η κάννες που είναι 71 ποντους δεν θεωρούνται κοντές σε καμία περίπτωση...
Μην μπερδεύουμε το καθαρά σκοπευτικο όπλο με το κυνηγετικό.
εγωκεντρικα θεματα και υπαρξιακα προβληματα επειδη δεν πηγαιναν παλιωτερα σε σκοπευτηριο βρε Νικολα?Παιδιά δεν είναι μόδα οι 76αρες κάννες άπλα ο κόσμος πλέων έχει αρχίσει να ψάχνετε περισσότερο κ πιο εύκολα περιοδικά ίντερνετ, να εκπαιδεύεται πηγαίνουν σκοπευτήριο κ όχι να γίνουν σκοπευτές άλλα να πάρουν εικόνες πληροφορίες κ να ξεπεράσουν λάθη κ εγωκεντρικά θέματα που έχουμε όλοι,υπάρχουν βεβαία κ αυτοί του μιμητισμού κακό παράδειγμα
Κάποτε έπαιρναν ένα τουφέκι κ πηγαίναν για όλα τα κυνήγια δε λέω ρομαντικά όμορφα άπλα πράγματα, δεν πετύχαινε σε όλους κ έμεναν καταλιπα κ υπαρξιακα προβλήματα,κ κουσούρια που μεταδιδόταν κ σε νεότερους.
Καλορίζικο να το λιώσεις στις ντουφεκιές εύχομαι.... προβλέπω να τα περνάς βαζελίνη τα ιταλικά και να τα αποθηκευειςΕκτος από τής πανεμορφες Ιταλικές καραμπίνες απο σήμερα στον οπλομαστο μού προστέθηκε και μια Browning maxus one 66cm
Με λίγα λόγια.... το μέγεθος μετράει.....Σίγουρα οι μακρύτερες καννες σου δίνουν καλύτερη σκοπευτική γραμμή!Το τι βολεύει τον καθένα είναι αλλο θέμα αλλά το παραπάνω είναι αδιαπραγμάτευτο!
Σπυρο αν ολοι λεγαμε <<δεν ξερω πως θα μαθω>> αυτο που μου αρεση?κ αν καναμε την αναρωτηση ειμαι σωστος απενατη σε αυτο που κανω θα λυναμε πολλαεγωκεντρικα θεματα και υπαρξιακα προβληματα επειδη δεν πηγαιναν παλιωτερα σε σκοπευτηριο βρε Νικολα?
αγνοια, ναι. ακομα ακουω το "παρε μακρυκανο να κοβει στο θεο"
Δεν εχεις αδικο απλα ολοι καταθεσαμε τις αποψεις μας πανω σε αυτο που ειπε ο Σπυρος οτι ειναι "μοδα" τα 76 και 81 εκατοστα.Κυριοι νομιζω οτι το εξαντλησαμε το θεμα με το μηκος των καννων και τα σχετικα συνεπακολουθα και πιστευω πως ολοι μας δωσαμε επαρκεις αποψεις.. Ας βαλει καποιος συναδελφος ενα νεο θεμα πανω στο οποιο μπορουμε εκ νεου να συζητησουμε και να ωφελιθουμε.Ταπεινη μου αποψη.
Παυλο εδωσες την ακριβη διασταση του πραγματος οπως ακριβως ειναι και με βρισκεις και εμενα απολυτο συμφωνο.να πεις μόδα το 81 και το 84 ναι αλλά σε καμία περίπτωση το 76 το οποίο είναι σαν χρυσή τομή για εμένα προσωπικά,,,δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι σκοπευτές γύρισαν σε 76 από 81 ,,,έχει βάρος το 81 αν δεν είναι ζυγισμένο και προσπαθήσεις να το ζυγίσεις,γίνεται πάνω από 4 κιλά βλέπε guerini perazzi σε 81 με τις πολύ βαριές κάννες
από εκεί και πέρα παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο και το σωματότυπο του καθενός,,,,δεν μπορεί να γεννήθηκες 50εκ να πήρες αλλο ένα μέτρο στη ζωή σου και να κυνηγάς με 76 και 81,,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια !
Σε ευχαριστω Σταυρο για τη συναινεση.Δεν εχεις αδικο απλα ολοι καταθεσαμε τις αποψεις μας πανω σε αυτο που ειπε ο Σπυρος οτι ειναι "μοδα" τα 76 και 81 εκατοστα.
Χαχαχα έχω λιώσει στο γέλιο ρε ΝικόλαΣπυρο αν ολοι λεγαμε <<δεν ξερω πως θα μαθω>> αυτο που μου αρεση?κ αν καναμε την αναρωτηση ειμαι σωστος απενατη σε αυτο που κανω θα λυναμε πολλα
any way για ναβαζω κατι να γελασουμε
Πάντως αυτος που κράταγε το όπλο από το περπάτημα ..δεν τον λες κι νηφάλιο ...( έπινε χωρς μεζε μάλλον ).Σπυρο αν ολοι λεγαμε <<δεν ξερω πως θα μαθω>> αυτο που μου αρεση?κ αν καναμε την αναρωτηση ειμαι σωστος απενατη σε αυτο που κανω θα λυναμε πολλα
any way για ναβαζω κατι να γελασουμε
Είναι διαφορετικό το να περπατάς στον ελαιώνα και να κουβαλάς το 76 πόντο και να σου πέταγεται η τσίχλα πχ...Παιδιά δεν είναι μόδα οι 76αρες κάννες άπλα ο κόσμος πλέων έχει αρχίσει να ψάχνετε περισσότερο κ πιο εύκολα περιοδικά ίντερνετ, να εκπαιδεύεται πηγαίνουν σκοπευτήριο κ όχι να γίνουν σκοπευτές άλλα να πάρουν εικόνες πληροφορίες κ να ξεπεράσουν λάθη κ εγωκεντρικά θέματα που έχουμε όλοι,υπάρχουν βεβαία κ αυτοί του μιμητισμού κακό παράδειγμα
Κάποτε έπαιρναν ένα τουφέκι κ πηγαίναν για όλα τα κυνήγια δε λέω ρομαντικά όμορφα άπλα πράγματα, δεν πετύχαινε σε όλους κ έμεναν καταλιπα κ υπαρξιακα προβλήματα,κ κουσούρια που μεταδιδόταν κ σε νεότερους.