Από τα λίγα browning που μαρεσουν τόσο!!!
Αυτό και το pro sport πολύ τα γουστάρω Ηλία.Από τα λίγα browning που μαρεσουν τόσο!!!
Ναι Κωνσταντίνε και το pro sport μου φάνηκε πολύ οικείο στο ρίξιμο!Προς στιγμην σκεφτηκα να το κλεψω του Σταύρου και να φύγω και να του αφήσω το 682 να έχει δυοΑυτό και το pro sport πολύ τα γουστάρω Ηλία.
Το 682 φίλε δεν φεύγει με τίποτα απ'τα χέρια .Μόνο με DT 11 το αλλάζουμεΝαι Κωνσταντίνε και το pro sport μου φάνηκε πολύ οικείο στο ρίξιμο!Προς στιγμην σκεφτηκα να το κλεψω του Σταύρου και να φύγω και να του αφήσω το 682 να έχει δυο![]()
Εντάξει πέρα από την πλάκα τώρα,στα χέρια μου και στον τρόπο που ρίχνω το browning μου είναι πιο οικείο,αλλά το 682 ήταν ένα όπλο που το ήθελα πολύ και εν τελεί καταφερα και το απέκτησα!με τα όπλα πάντως γενικά δεν δένομαι!Το 682 φίλε δεν φεύγει με τίποτα απ'τα χέρια .Μόνο με DT 11 το αλλάζουμε
Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν την έχω αυτή την πολυτέλεια!παντως βλέπω ότι οι περισσότεροι καλοι σκοπευτές στην Ελλάδα με τέτοιο ρίχνουν!Σιγουρα θα ξεχωρίζει!Aν απο 682 gold E μεταπηδήσεις σε DT 11 το όπλο θα σου δώσει απο μόνο του +2-3 πιατάκια στα 100......
Καλορίζικο Στέλιο.Μετά από πολύ ψάξιμο και διαβασμα κατέληξα στην browning. (Νίκησε στα σημεία την skb και την Benelli). Απέκτησα το πανέμορφο B525 Shadow Limited edition, με 18,7 άυλους και 71 εκ. κάνες.
Καλορίζικο φίλε!Μετά από πολύ ψάξιμο και διαβασμα κατέληξα στην browning. (Νίκησε στα σημεία την skb και την Benelli). Απέκτησα το πανέμορφο B525 Shadow Limited edition, με 18,7 άυλους και 71 εκ. κάνες.