Καλορίζικο και καλώς ήρθες στο team.Για πές μας αν θές κ τις εντυπώσεις σου εως τώρα .
Για σου φίλε Άρη και σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Καταρχήν , το προηγούμενο μου όπλο όπου κυνηγούσα 16 χρόνια ήταν μια Αμερικάνα Remington 11-87 premier.
Η μετάβαση στο super pose δεν ήταν εύκολη. Μέχρι να συνηθίσω την επώμιση του την διαφορετική πάπια , το
καλύτερο ζύγισμα του την έλλειψη της τρίτης τουφεκιάς , το γρήγορο γέμισμα που είχε η remongton (και πολλά άλλα)
μου πήρε αρκετό χρόνο (σε τσικλοκυνήγια και ξηρές επωμίσεις στο σπίτι).
Ξεκίνησα ανάποδα , δεν διάλεξα ένα όπλο ψάχνοντας να βρω κάποιο που να μου 'έρχεται" καλύτερα και να το αγοράσω.
Αγόρασα αυτό που μου άρεσε με την ελπίδα να το φέρω στα μέτρα μου (ήδη του έχω δώσει κλίση με πρέσα).
Οι εντυπώσεις μου τους 6.5 μήνες που το έχω είναι άριστες!
Έχει όμορφα ξύλα καρυδιάς , έχει κυνηγετικές παραστάσεις (το ήθελα αυτό) είναι στιβαρό , κάνει έναν υπέροχο μεταλλικό ήχο όταν κλείνει και έχει ένα πολύ γλυκό κλείσιμο.
Κυνηγετικά τα πήγα μέτρια αλλά θεωρώ ότι ο χρόνος που πέρασε ήταν προσαρμογής.
Βλητικά δεν έχω ακόμα σαφή άποψη , αλλά από φίλους ακούω ότι βγάζει πολύ καλές τουφεκιές.
Τα φυσίγγια που χρησιμοποίησα ήταν αποκλειστικά σκοπευτικά 28gr.
Πλέον το browning B525 δεν θα μπει στην θήκη όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια με τα άλλα μου όπλα , ήδη στολίζει τον τοίχο στον προσωπικό μου χώρο και θα το "λιώσω" στις επωμίσεις!