18.7 οι αυλοί του τελικά και βάρος 3.800 το 30άρι sporting .Yπάρχει και σε εκδοση κυνηγετικου ελαφρύτεροΑυτό πρέπει να λέει ο Λάμπης https://www.browning.com/products/firearms/shotguns/citori/current-production/cxs.html
Δεν είναι ούτε 525 ούτε 725 είναι ένα μιξ με ελαφρύτερες κάνες
Γράφει για χρωμιομενες θαλάμες και μακριούς κονους
Αυλούς η χρώμιο στις κάνες δεν λένε ναι η όχι
Ενδιαφέρον όπλο
Τι εννοείς μίξ?Αυτό πρέπει να λέει ο Λάμπης https://www.browning.com/products/firearms/shotguns/citori/current-production/cxs.html
Ενδιαφέρον όπλο
Crossover design with lightweight profile barrels, flat point of impact, vented rib and side ribs, Vector Pro forcing cones and moreΤι εννοείς μίξ?
Ή σειρά 525 είναι ή 725 δεν παίζει κάτι άλλο.
525 και λογικά φοράει τις κάννες του gp που είναι ελαφρυές με κώνους και midas.Crossover design with lightweight profile barrels, flat point of impact, vented rib and side ribs, Vector Pro forcing cones and more
Αυτό που λένε μόνοι τους 525 με τις καινούργιες σκανδαλες και ελαφρύτερες κάνες?
Απαντώ εδώ, γιατί θα μας κράξουν οι ιδιογομωτές, και θα'χουν και δίκιο ότι τους χαλάμε το τόπικ.Αυτό πρέπει να λέει ο Λάμπης https://www.browning.com/products/firearms/shotguns/citori/current-production/cxs.html
Ενδιαφέρον όπλο
Καλησπέρα σας.
Κάτοχος ενός b 525 game one και θα ήθελα συμβουλές από συναδέρφους αν έχουν χρησιμοποιήσει brain chokes σε αντίστοιχο όπλο με διευρυμένος αυλούς και inventor +.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας.Καλησπέρα σας.
Κάτοχος ενός b 525 game one και θα ήθελα συμβουλές από συναδέρφους αν έχουν χρησιμοποιήσει brain chokes σε αντίστοιχο όπλο με διευρυμένος αυλούς και inventor +.
Ευχαριστώ.
Ωραίο όπλο!!!Γεια σας φίλοι ,
μπαίνω και εγώ στο Browning team , μια και εδώ και 2+ χρόνια μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να πάρω ένα super pose.
Από όλα τα pose της αγοράς , τα μόνα που μου έκαναν κλίκ και μου άρεσε η σχεδίαση τους ήταν της Browning.
Από τέλη Σεπτέμβρη λοιπόν , είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Browning B525 hunter classic.
Το όπλο το πήρα μεταχειρισμένο 71cm. αυλός καννών 18,7mm. με 5 εσωτερικά τσόκ Invector Plus.
View attachment 11823
View attachment 11824
View attachment 11825
View attachment 11826
μπραβο σου πολυ καλη επιλογη ,και το οπλο φαινεται σε αριστη κατασταση.Γεια σας φίλοι ,
μπαίνω και εγώ στο Browning team , μια και εδώ και 2+ χρόνια μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να πάρω ένα super pose.
Από όλα τα pose της αγοράς , τα μόνα που μου έκαναν κλίκ και μου άρεσε η σχεδίαση τους ήταν της Browning.
Από τέλη Σεπτέμβρη λοιπόν , είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Browning B525 hunter classic.
Το όπλο το πήρα μεταχειρισμένο 71cm. αυλός καννών 18,7mm. με 5 εσωτερικά τσόκ Invector Plus.
View attachment 11823
View attachment 11824
View attachment 11825
View attachment 11826