Είπα και γω μόνο εγώ το έχω καταλάβει αυτό με το pitchΈνα κοντάκι πραγματικά στα μέτρα μας, με μια λαβή σωστή, ένα γεναιοδωρο toe out και ένα αρνητικό pitch, δεν θέλει καθόλου πέλμα. Ρίχνεις και με σκέτο ξύλο!
Είπα και γω μόνο εγώ το έχω καταλάβει αυτό με το pitchΈνα κοντάκι πραγματικά στα μέτρα μας, με μια λαβή σωστή, ένα γεναιοδωρο toe out και ένα αρνητικό pitch, δεν θέλει καθόλου πέλμα. Ρίχνεις και με σκέτο ξύλο!
Δεν έχεις δει όπλα με ξύλινα πέλματα; Με το πλάγιο, άνετα ρίχνω χωρίς πέλμα και που έχω ένα πέλμα πάνω είναι σαν να μην έχω, ένα wegu που είναι σαν ξύλο.Αυτό ...θα ήθελα να το δω σε ζωγραφιά!
Ο μηχανισμός δεν παίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν ρόλο στην ανάκρουση.Ο μηχανισμός λειτουργίας παίζει ρόλο στην ανάκρουση και σίγουρα και το βάρος δεν είναι μόνο το βάρος αν ήταν θα έφτιαχναν ένα κοντάκι και θα λυνανε όλο το θέμα όπως και λογικό το τι φυσίγγια ρίχνει άλλο τι νιώθεις αν έχεις σωστό κοντάκι και άλλο το ότι όλοι οι μηχανισμοί όπλων μεταφέρουν ίδια ανάκρουση στον ώμο άρα εξαρτάτε μόνο από το κοντάκι
Πεσμου Νίκο, το sporter s1 έχωΥπάρχει κάποιος κάτοχος του 725;
Το έχω κ για κυνήγι ναι... Την έκδοση sporter η το κυνηγετικό σκέφτεσαι? Η sporting με 76αρες κάνεις παίζει στα 3600 περίπου...Άρη καλησπέρα
Το έχεις για κυνήγι;
θελω να μάθω αν το βάρος του όπλου είναι πράγματι αυτό που διαβάζω
Σκέφτομαι να κάνω αλλαγές στον οπλοβαστο μου. Με εδιαφερει πολύ αυτό το οπλο αλλά το βάρος με προβλημάτισε.
Επειδή ξέρω ότι έχουμε ίδια γούστα το 725 light βγαίνει 3000-3200 ανάλογα κάνης και ξύλων αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα η δεν υπήρχε όταν το έψαξα.Άρη καλησπέρα
Το έχεις για κυνήγι;
θελω να μάθω αν το βάρος του όπλου είναι πράγματι αυτό που διαβάζω
Σκέφτομαι να κάνω αλλαγές στον οπλοβαστο μου. Με εδιαφερει πολύ αυτό το οπλο αλλά το βάρος με προβλημάτισε.
Το κυνηγετικό με εδιαφερειΤο έχω κ για κυνήγι ναι... Την έκδοση sporter η το κυνηγετικό σκέφτεσαι? Η sporting με 76αρες κάνεις παίζει στα 3600 περίπου...
gif hoster
Το light είναι με αλουμινένια βάση να φανταστώ.Επειδή ξέρω ότι έχουμε ίδια γούστα το 725 light βγαίνει 3000-3200 ανάλογα κάνης και ξύλων αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα η δεν υπήρχε όταν το έψαξα.
Άσχετα που το έχουν κάποια σάιτ.
Έχει διαφορά στην σκοπευτική γραμμή το ένα από το άλλο;Το έχω κ για κυνήγι ναι... Την έκδοση sporter η το κυνηγετικό σκέφτεσαι? Η sporting με 76αρες κάνεις παίζει στα 3600 περίπου...
gif hoster
Έχουν μικροδιαφορές... Στο σπορτερ η ρίγα είναι 10αρα έτσι κ αλλιώς, αλλάζει η εικόνα... Σίγουρα είναι πιο ελαφρύ, το ποσό δεν το ξέρω, δεν υπάρχει δυστυχώς κ κάποιο στο κοντινό μου περιβάλλον να στο ζυγίσω αν κ νομίζω κάπου στα 3100 είναι...Έχει διαφορά στην σκοπευτική γραμμή το ένα από το άλλο;
Δεν ξέρω αν υπάρχει 725 αχρωμίωτο ... αλλά ... Αυτό στην παραπάνω φωτο δεν είναι 725 !!! Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει ...Δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει 725 αχρωμιοτο
Iσως να μην ειναι η φωτογραφια απο το οπλο του ξαδελφου του Λαμπη,που ειμαι βεβαιως οτι ξερει πιο μοντελο ειναι,αλλα ισως ειναι μια φωτο που βρηκε στο διαδικτυο και την ανεβασε εκ λαθους..........Δεν ξέρω αν υπάρχει 725 αχρωμίωτο ... αλλά ... Αυτό στην παραπάνω φωτο δεν είναι 725 !!! Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει ...
Προσέξτε καλύτερα τη βάση και το κοντάκι. Το σχήμα και τις "γραμμές" τους ... Είναι το κλασικό σχήμα του 525 !!!![]()
ναι μαλλον καταλαθος την ανεβασε αυτο πρεπει να ειναι το shadow 525 71cm.Δεν ξέρω αν υπάρχει 725 αχρωμίωτο ... αλλά ... Αυτό στην παραπάνω φωτο δεν είναι 725 !!! Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει ...
Προσέξτε καλύτερα τη βάση και το κοντάκι. Το σχήμα και τις "γραμμές" τους ... Είναι το κλασικό σχήμα του 525 !!!![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει 725 αχρωμίωτο ... αλλά ... Αυτό στην παραπάνω φωτο δεν είναι 725 !!! Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει ...