Dimitris benelli
Banned
Midas, Signature, Diamond, τα φτιάχνει η Briley φιλεΚαλησπέρα και πάλι. Ποια η γνώμη σας για τα Midas και Diana?
Midas, Signature, Diamond, τα φτιάχνει η Briley φιλεΚαλησπέρα και πάλι. Ποια η γνώμη σας για τα Midas και Diana?
Ακριβώς αυτό ειχα δει κι εγω απ τις πρώτες δοκιμές που είχα κανει τοτε.Κλ
Κλασσικες φωτο για τις 2 εταιρίες, κατανομές τα Carlsons, κέντρο τα Briley , η διαφορά στα σκάγια είναι από το πορτιγκ
Muller κ Carlsons σπανε τα κέντρα φίλε, μεγάλο παραλληλο κομμάτιΑκριβώς αυτό ειχα δει κι εγω απ τις πρώτες δοκιμές που είχα κανει τοτε.
Με το καλό!!Έλα και πλησιάζει ο καιρός. Την τρίτη το απόγευμα θα έχω στα χέρια μου το δεύτερο browning 525. Αυτή τη φορά σε cal 20. Δεν κρατιέμαι.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Με το καλό!!
Με το καλό!Έλα και πλησιάζει ο καιρός. Την τρίτη το απόγευμα θα έχω στα χέρια μου το δεύτερο browning 525. Αυτή τη φορά σε cal 20. Δεν κρατιέμαι.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Με το καλό!
Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά!!! Το B725 είναι G5 με 71 εκ κάννες έρχεται με 5 τσοκακια λίγο πιο σπέσιαλ θήκη άυλους 18,7 μηχανικη σκανδάλη η τιμή του λίγο τσουχτερή αλλά ήταν η καψούρα μου.Καλορίζικο Μιχάλη, καλα σμπάρα. Για πες λεπτομέρειες.
Κουκλί είναι, καλοτούφεκο φίλε!Μετά από 3 μήνες αναμονής ήρθε η κούκλα μου View attachment 14831View attachment 14832
Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά!!!Κουκλί είναι, καλοτούφεκο φίλε!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο,εύχομαι να σου προσφέρει ωραίες εμπειρίες !Μετά από 3 μήνες αναμονής ήρθε η κούκλα μου View attachment 14831View attachment 14832
Σε ευχαριστώ!!!Καλορίζικο και καλοτούφεκο,εύχομαι να σου προσφέρει ωραίες εμπειρίες !
Καλοντουφεκο, κουκλί είναι.Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά!!! Το B725 είναι G5 με 71 εκ κάννες έρχεται με 5 τσοκακια λίγο πιο σπέσιαλ θήκη άυλους 18,7 μηχανικη σκανδάλη η τιμή του λίγο τσουχτερή αλλά ήταν η καψούρα μου.
Σε ευχαριστώ φίλε μουΚαλοντουφεκο, κουκλί είναι.
Να'σαι γερός και δυνατός να χαρείς.
σε ευχαριστώ πολύ!!!Καλοντουφεκο Μιχάλη!